Timisoara, Impreuna! (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ieri am fost langa agentia Tarom si i-am cumparat lu Emma peruca care si-o dorea , par lung , blond si suvitat , iar apoi ne-am oprit la coafor ca sa o tunda ca nu mai suporta parul care ii cade.
Perna , cearsafurile , nici sa manance nu poate ca ii cade parul in mancare. Si-a dorit f mult la coafor ca sa o puna pe scaun ... si la sfarsit i-a aranjat si peruca la breton ca era prea lung.

Incepe sa arate iar ca un copil in suferinta si mi se rupe sufletul. Era asa de mandra de parul care ii crescuse si putea iar sa se uite si ea in oglinda , iar acum ...
O iubesc atat de mult , nici nu va puteti imagina. Chiar si acum . Nu pot sa o pierd
Aveti idee cum au fost ultimele zile? E atat de schimbata si dragastoasa si cauta tot timpul sa fie pe langa mine.

Din cauza ca e tunsulica ii ies ochii si mai mult in evidenta , ochii ei mari si negrii plini de viata si bucurie , dar cateodata se schimba si o cunosc ca sufera. Nu spune sau nu se plange , dar o vad ca ceva nu e in ordine.

Ar trebui sa sun la spital la noi sa spun ce am facut , dar nu pot ...

Fug ca ma striga si oricum v-am inebunit , dar o iubesc asa mult.
Stiti cum e sa doara sufletul? E asa o durere continua pt care nu poti sa iei o pastila sa treaca ... si in continuare

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

mai mult ca niciodata si mai mult decat oricand sunt langa tine iubita.
as lua cu amandoua mainile toata suferinta asta a ta de pe sufletul tau. mi s-au inmuiat picioarele afectiv dupa ce am vorbit.
pana la cer si inapoi de milioane de ori

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Stiu draga mea Aida, stiu. Dar probabil ca nu e nici a mia parte din ce simti tu acum.
Si noi o iubim pe scumpa noastra Emma, nespus.
Si pe tine la fel.
Si nu mai plange. Iubiti-va si pupati-va si jucati-va, faceti nebunii...

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Am amanat pentru ora 12 sa mergem la Dana pentru ca Radu e la pansat si trebuie sa fie Doris cand iasa...
Claudia bine a fost nu stiu...sper sa iasa ceva
Aida eu nu stiu ce sa zic.....decat sa fii tare....
Ela wow asta nu stiam cu halate....
Va pup va dam de veste......mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

M-a intristat mult ce ai scris Aida ma doare mult suferinta ta,te inteleg ca orice mama, e mare suferinta ta si a noastra alaturi de tine,nu esti singura si am face tot ce ne sta in putinta sa te ajutam,nimic nu e mai trist pe lumea asta decat sa iti vezi copilul ca sufera,nu vreau sa pun degetul pe rana,asi vrea sa iti iau durerea din suflet sa o arunc undeva departe de unde sa nu se mai intoarca in veci,asi vrea sa va vad pe Emma si pe tine fericite asa cum ati aratat la Disneyland, o familie fericita, linisteste-te Emma are nevoie de tine,ii transmiti si ei tristete,legatura dintre voi e sacra si se simte,cred ca sunt perioade cand numai ai putere,e normal esti om,dar acu trebuie sa fii doar MAMA,suntem alaturi de tine Aida ,numai scriu ca nu vreau sa te intristez mai tare.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

of mai aidule...io nu prea stiu sa imbarbatez...io fac omu sa planga si mai mult...itzi sunt alaturi...atat pot sa-tzi spun...si ca va luviu dragele mele...o iesit lalaeaua neagroaica?....mie nu mi-a rasarit nici una

Mergi la inceput

Prater Park

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

sunteti frumoase. amindoua :)
am vazut poze cu tine din '94. n-am cuvinte

am vb cu doris. danitin a fost operata, a fost doris la ea in vizita. e oke. operatia s-a terminat cu bine.

pupici

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, pozele sunt f frumoase, matza este minunata, frumoasa si pusa mereu pe shotii... ma bucur ca s-a distrat atat de fain
sunteti in gandul si-n sufletul meu mereu, ma rog la DD sa fie bine, sa fiti puternice amandoua si sa infruntati boala
va si va imbratisez cu tot dragul
Doris, cum se mai simte sotul tau?
Dana multa sanatate
va pe toate si va doresc numai bine, sunteti minunate toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Piscina

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008