Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ellis
mie dr mi-a zis ca 150 apa/ceai e suficient acum ca sunt calduri; pana acum bea si mai putin!
dar unde baga Maria? are vreun sertaras ascuns? pai dc Alessia ar bea atat apa, adio mancare...
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
o tot caut dar nu il gasesc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna,
Anca, eu cred ca e o greseala, in definitiv 1,5l lichide sunt si pentru un adult ok, daca ne mai gandim ca luam si prin fructe, mancare etc. lichide.
Eu stiu sigur ca la 2 ani se recomanda 700ml pe zi, inclus fiind si laptele. Prea mult lichid nu este sanatos, asa stiu eu!
BB, te-ai pierdut sambata seara prin oras?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Asa stiu si eu dar dr de fam asa a zis,acum o sa intreb si pediatrul cand o sa ajung la el.Mai asteptam pareri
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creem
Petro ..nu gasesc pagina...imi zice ca nu e de gasit...
Miha...nu am fost pe faza...unde tre sa votez la tine?
Se pare ca e o problema..nici la mine nu se deschide pagina...
Pe noi ne gasesti prin preajma lu' Morcoveata.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adinag spune:
Pentru Alina: nu-i asa buna poza, dar ok... intelegi tu gandul :-))
A propos de albumul comun: nu inteleg de ce trebuie sa fie public, daca nu-i public tot se poate trimite link-ul cuiva si-l poate vedea, precum si poza de mai sus
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Inspirata fiind de AncaD i-am dat azi Amirei sa pape ciorba,pe care a refuzat-o initial,dintr-un pahar de...coniac,bineinteles. Si l-a baut aproape tot. Are potential fata mamii. Mai incercam si maine.
Mey...Amira mea in afara de ciorba si san nu primeste alte lichide.Am incercat sa-i dau ceva apa dar o scuipa. Nici Robert n-a baut,pana cand l-am intarcat si atunci destul de putin,ca ma rugam eu de el sa bea,sa nu care cumva sa se dezhidrateze.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Bravo Amira!!!!!!!!
poze si filmulete
povestea nasterii
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adinag
Pentru Alina: nu-i asa buna poza, dar ok... intelegi tu gandul :-))
A propos de albumul comun: nu inteleg de ce trebuie sa fie public, daca nu-i public tot se poate trimite link-ul cuiva si-l poate vedea, precum si poza de mai sus
Dupa cum se vede...nu se vede...
Poate www.picasaweb.google.at/adinasv/Juni08/photo?authkey=qEr8hmWLQvA#5210248941082099858" target="_blank">asa?
mariussimiuc spune:
Iaca ai corectat pana sa scriu eu...
adra_bell spune:
Am inceput si noi diversificare pentru masa de dupa amiaza in stil original, cu baby safe feeder. Eva roade chiar acum un morcovel fiert din el. Se pare ca este un succes
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Jasmin012 spune:
Lucas a-nceput sa stea mai mult in fundulet fara ajutor, iar ieri statea in patut si s-a apucat cu manutele de marginea patutului si s-a ridicat singur... dar de mers de-a busilea nu vrea deloc... si nici dinti nu-i apar... vorbeam ieri cu maica-mea pe messenger si-mi spunea ca nici fetita verisoarei mele, de 8 luni jumate nu merge de-abusilea si nici dintisori nu are... si nici nepoteii mei, gemenii, care peste 3 zile fac nu an nu merg de-a busilea. Iar sora mea zicea ca nici fiica-sa nu a mers.., deci se pare ca in neamul asta al nostru copiii se ridica pur si simplu in picioare cand le e timpul... dar eu nu vreau asa, imi e ciuda ca nu merge in patru labe...
si ca tot veni vorba de maica-mea, auziti ce-mi zice: ca deja l-am facut pe fiu-meu dependent de mine si ca atunci cand o sa-l duc la scoala o sa planga si o sa tipe ca din gura de sarpe dupa mine, asa cum facea colegul meu Bogdan dintr-a-ntaia... Voi ce parere aveti?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza