Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

ancaD - m-am speriat cand am vazut 600 ml de apa. De ce in cazul ei? Asa tre' sa bea un copil la varsta ei sau are vreun motiv special? Pai Silvia nu ajunge la 1,5l lichid/zi ... lapte bea cam 600 ml + 120-150 ml apa, asa cum spuneam. Pana sa incep diversificarea ii dadeam ceai, dar acum ii dau apa. Deci Silvia e cu mult sub nivel ... am sa o intreb pe dr. care e cantitatea de lichid pe care ar trebui sa o bea ..

miha - te-am "scos" iar la lumina ... trecusesi pe locul 2 cu doar 2 voturi. Si atunci mi-am scos de la naftalina alte adrese de mail (vreo 4 ) si te-am votat iar ... pai e frumos, super-mamica noastra sa fie declasata asa??? Numai pt. zicala cu cognacul si tot meritai sa fii prima ... nu mai zic pt. Amira !!!

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

mie dr mi-a zis ca 150 apa/ceai e suficient acum ca sunt calduri; pana acum bea si mai putin!
dar unde baga Maria? are vreun sertaras ascuns? pai dc Alessia ar bea atat apa, adio mancare...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

am votat si noi un iepuras cu morcovel!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Multumim, multumim, mamicilor votarete !!! Silvia, pardon, Morcoveata, va trimite cate un !!!!!!

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

am incercat si noi sa votam... sper ca am si reusit...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis..da io mai si alaptez cate un pic..:( si cu cafea...da sincer..ziua n-am cd sa dorm...
pai nu am masurat exact cat bea..cam de 3 degete in canita cu cioc pe zi..cam putin?
maine o sa intreb si eu drita

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Anca, eu cred ca e o greseala, in definitiv 1,5l lichide sunt si pentru un adult ok, daca ne mai gandim ca luam si prin fructe, mancare etc. lichide.
Eu stiu sigur ca la 2 ani se recomanda 700ml pe zi, inclus fiind si laptele. Prea mult lichid nu este sanatos, asa stiu eu!

BB, te-ai pierdut sambata seara prin oras?

Mergi la inceput

jasmin - da, ati reusit ... multumim

Gata, mi s-a terminat pauza sprit .. ma duc la calcat .

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005
miha - te-am "scos" iar la lumina ... trecusesi pe locul 2 cu doar 2 voturi. Si atunci mi-am scos de la naftalina alte adrese de mail (vreo 4 ) si te-am votat iar ... pai e frumos, super-mamica noastra sa fie declasata asa??? Numai pt. zicala cu cognacul si tot meritai sa fii prima ... nu mai zic pt. Amira !!!

Multumim Petro! Deci tu erai...
Felicitari! Ati ajuns pe prima pagina!
Ma bucur ca cognacul m-a facut celebra! La un moment dat eram vestita ca posesoare de lamai.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Multumim Petro! Deci tu erai...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si noi am fost...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput