Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
Bravo Amira!!!!!!!!

Mai asteptam idei! Vad ca fii-mea e deschisa catre inedit.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!
Cam liniste pe aici!

Mihuta, bine ai revenit! Inca mai recuperezi? Hai si povesteste-ne!

Adra, felicitari pt. diversificare...si noi tot la inceput suntem, se stramba picea si se scutura de zici ca o ia frigul cand ii dau legumele, dar azi deja a papat mai mult ca ieri!

Jasmin, uneori si eu ma tem ca va deveni pitica prea dependenta de mine (ca eu sunt de ea!), dar ma gandesc ca va creste asa de repede, ca incerc sa ma bucur de fiecare zi in care stam imbratisate, ne jucam si suntem doar noi...cand va incepe sa mearga, se va desprinde incet-incet de mine. Singura nu sta, nu-i place, trebuie sa ma vada, in schimb cu tati sau cu buni sta, dar nu prea mult.

Eu am alta problema: Deea mea nu adoarme niciodata singura, fara tzitzi, pur si simplu s-a obisnuit asa si nu poate.Am incercat sa o las sa planga putin, dar nu pot sa o vad ca se chinuie...stiu ca sunt persoane care zic sa lasi copilul sa planga, dar eu, una, simt ca ma topesc cand o vad ca sufera...oare gresesc?

Am uitat sa-i felicit pe sarbatoritii zilei: La multe lunite!

Hai ca m-am intins, am limbarita in seara asta! Va pup

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Vali, chiar ma intrebam mai devreme, cand o sa o intarc cum o sa o mai adorm? Si a mea tot la san adoarme.

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Adra, soacra-mea m-a mai linistit azi...ea a alaptat baietii destul de mult, pana pe la 1 an...zica ca daca se intarca singuri, o sa adoarma mai usor. Acum ramane de vazut cat o sa alaptam.

printesa roz

Mergi la inceput

Vad ca nu mai e nimeni...ma bag la somnic...noapte buna, somnic pufos!

printesa roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Maria bea cam 600 de ml de apa si am intrebat dr daca e mul si a zis ca nu ,ea trebuie sa bea cam 1,5 l de lichid pe zi ,in cazul ei apa si lapte

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Pai daca pun si apa de la lapte atunci cam 500 ml de apa pe zi sau ceai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

AncaD..si mie mi se pare mult lichid 1,5 litri...pai abia beau eu atata
Victo...a fost usor la analize..i-a luat din degetel s nici n-a simtit intepatura...a marait spre sfarsit putin. Mai haios a fost cu pishu dimineata ca facuse deja in pampers si pe olita n-a vrut sa stea sigurica...asa ca eu am tinut-o deasupra si tati facea fantani arteziene in fata eia fost haioasa tare faza...pana la urma a facut putin...cat ne-a trebuit! Maine cred ca ne vin rezultatele si sper sa fie bune bune!

De ce nu e voie zahar pana la 1 an? CA eu as vrea sa ii dau caisa din compot si e si cu zahar (cele crude sunt acre pentru ea..nici nectarina nu-i place)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

AI incercat caisele din borcanasue de la Hipp sau Nestle? Acelea sunt dulcii.

Mergi la inceput

Noi astazi am zugravit in bucatarie si in camera mare. Dezastru Nu inteleg cine m-a pus Oricum maine dupa masa face si cealalata camera asa ca il pasez pe Cezar la mama. Poimaine ma duc la un chef asa ca Cezar ramane acolo. In weekend mergem la Bamfi (sper ca am scris bine) si poate acolo ma mai odihnesc.
Acum cu meciurile, am descoperit ca azi nu avem cablu. Ciudat dar i-am spus la sotul meu ca sigur nu a platit factura A zis el ca rezolva maine problema.

Ma duc sa ma culc ca sunt rupta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Andra_bell...super...cu diversificarea...de unde ai luat dispozitivul ala safe?
Cu statul infundulet..ea nu sta decat sprijinita, daca o las singurica vine in fata foarte mult, chiar mi se pare ca i se arcuieste si iese in relief cam mult coloana. O s-o intreb pe dr....cred ca vineri ajungem.

De zahar nu zice nimeni nimica? de ce nu e voie? (sau e de la sine inteles fiind nociv chiar si pentru noi...obezitate, carii, etc.)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sanduta...inca n-am incercat nici un borcanel..am fost azi la carfour si m-am holbat la preturile alea ...mult prea mari, dupa parerea mea...pai un borcanas din ala 7 ron? Cred ca o sa apelez la ele doar in caz de extrema extrema urgenta ./..ca , daca se invata la ele...ne usuca...o lasam in putza goala fara pampersi

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput