PCOS (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Eu stiu ca sportul este recomandat si diabeticilor pentru scaderea rezistentei la insulina deci presupun ca se intervine in ciclul asta infinit prin scaderea rezistentei la insulina si asa se normalizeaza si testosteronul.
Eu avand ciclu fff rar am observat ca dupa perioade cu activitati fizice intense aveam. De ex. cand treceam a 12-a am fost in tabara la munte si am urcat inclusiv pe jepi, dupa aia la vf omu, trasee destul de solicitante timp de 10 zile. La cateva zile dupa ce m-am intors, pac, ciclu.
Azi mi-a venit ciclul a 2-a oara de cand am nascut, ceea ce e o performanta fantastica pentru mine, insemnand cam 40 de zile, recordul negativ fiind 8 luni :(.
Analiza de testosteron eu am facut-o in z2 cand faceam lh-ul. Poate poti sa o faci si la inceput si la sfarsit si sa compari. La mine z21 nu are nicio relevanta, nici nu ma mai deranjam sa fac ceva, progesteronul era in jur de 0,4 mereu si nici nu avea de ce sa fie mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galateea spune:

Multumesc mult de tot. O sa-l fac in doua randuri mai bine ca sa compar apoi valorile. Abia astept sa vad si eu odata rezultatele.

O seara frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

O intrebare pentru cele mai informate de pe forum : a auzit cineva de ovarian diathermy ?

Se face si la noi in tara operatia asta?
va dau link-ul mai jos
http://www.soulcysters.net/pcos-treatment-non-obese-women-247091/

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

O intrebare pt Gudinde : sau altcineva care a mai facut . Va rog mult sa ma ajutati :
E as vrea sa-mi fac testul de toleranta la Glucoza si maine. Insa nu stiu cum trebuie sa procedez?
Fiindca pe cererile stas de la Medlife nu vad unde as putea bifa TTGO...asadar nu stiu cum sa procedez ?
Ma duc la asistenta si-i spun sa-mi ia sange din 30 in 30 de min (30-60-90 -120 )pt glucoza si pt insulina doar dim si apoi la 2 ore ? sau cum trebuie procedat? care este protocolul?

Multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 9

Mergi la inceput