FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
cirpi , nu are de ce sa-ti fie jena. Ce o sa faci peste cativa ani cand majoritatea dr. vor fi mai tineri decat tine? Eu zic sa ai incredere in el. Daca vrei la dr. Chicea, poti sa-i trimiti un email si el te va indruma spre alt dr. daca el nu va putea. Mie mi-a raspuns f. prompt.
La noi nu exista tratament ca endocrionologul ne-a zis ca hormonii sunt ok si daca da tratament risca sa-i deregleze. Asa ca vom merge pe multi maca.
cipcirip spune:
Moni Ce sa-i mai scriu lui Chicea dc e plecat? Nu inteleg cum fac inseminari dc ei sunt numai cate o zi pe sapt .
Cirip
montytaiana spune:
buna fetele
ce active sunteti
eu sunt foarte debusolata
as vrea sa fac atatea, sa ma informez, sa ma programez
nici nu stiu incotro s-o apuv fiv in Hungary sau romanica su spm din strainataturi
fiv la giuly cu donator
si una peste alta belea nu mai am net acasa
asa se intampla cand colaborezi cu tot felul de firme
acum la serv sunt f aglomerata deabia imi fac timp sa va citesc pe voi
imi place determinarea ta cipcirip
si imi place deasemena si curajul zupinei - e mare lucru sa ai curaj sa spui cine esti, prin ce probleme treci si sa nu iti pese de gura lumii, de prejudecati si sa pui asta sunt si asta fac
bravo eu una tin secret lucru asta si cateodata mi se pare ca gresesc
poate daca as spune nu ar mai fi asa de curiosi si bagaciosi
cel putin nu in fata
cipcirip spune:
Gata fetelor, am comiso. M-am programat la Polisano la dr Mutuliga Greti sapt aceasta. Face consultatzii miercurea shi vinerea dar pt cazuri de inseminare sau FIV vine in orice zi din saptamana. Dr Chicea deabia dupa 30 iunie vine shi eu vreau acum bebic acum.
Se pare ca nu e aproape 30 mil IAD ci aproape 20 mil. Va spun sigur dupa ce ma intorc de acolo. Eu vreau sa fac shi o HSG inainte de IAD k sa vad cum stau cu trompele. Tb sa sun in z 1 a CM urmator pt histerosalpingografie.
Monty te iau de manutza, vrei?
Moni am scapat de pushtulica . Sper sa nu regret ca nu l-am ales pe Chicea. A.... poate ca totusi nu am scapat de pushtulica pt ca am auzit ca fac echipa pe acolo, dar ce atata echipa la un IAD?
Va pup, sunt bucuroasa!!!
Cirip
iuca spune:
cirip bafta multa
Abia astept sa te intorci sa ne povestesti cum a fost.
aspiranta la - din august 2005
vio
bytzi spune:
Cip bravo,bravo ami place ca te vad asa hotarata ...sper ca ai facut alegerea cea mai buna an privinta dr ,ati doresc tot binele din lume si sa-ti reuseasca din prima.....dar ce scumpa e IAD fata de la Giuli ,trebuie sa fie si ceva bun....mmmmmmuuulllltttttiiii
cipcirip spune:
Sunt f buccuroasa k am inceput proiectul bebic. Multumesc pt incurajari fetelor , va iubesc mult-mult , v-am spus-o? Deabia astept sa incep. Eu cred ca o sa raman din prima asha de bucuroasa sunt. Vreau sa fac o histerosalpingografie inainte si asta inseaman ca CM urmator il pierd, iar histerosalpingografia nu se face dc ai chlamidia sau alte chestiutze. De chlamidia imi e cel mai teama pt ca am avut-o si mi-e frica sa nu fi recidivat. Dc sunt nevoita sa fac ac pauza ash baga si o Sovata ca sa fiu fresh
Si ca sa-mi arate Dumnezeu ca tine cu mine, am aflat ca exista tren direct dimineatza
Yupiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Cirip
bytzi spune:
Cip sant asa bucuroasa pt tine...si eu merg luna asta sa mai fac o histerosalpingografie- a 3a la numar ,asa ca ast CM si a 7 zi o voi face...si sa anteleg ca nu se face IA dupa HSG cu stimulare...chiar daca ne hot pt FIV e pe baremul de analize pt FIV ....