FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 6

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, din cate stiu eu in Iasi face dr. Onofrescu, la clinica lui doar inseminari, FIV-uri nu se fac in Iasi cu siguranta. Inseminari NU fac cu donator.
cipcirip, credeam ca ti-au spus si pretul, de asta te-am intrebat, eu nu mai sun caci am facut 10 IAD-uri cred ca imi ajunge. Eram curioasa sa vad cu cat e mai scump decat la Giuly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Zupina, te-am citit shi la azoospermie. Ai spus k nu atzi facut analize hormonale. Ia-l pe sotzul tau de manutza shi du-l la un laborator sa faca FSH, LH, estradiol si prolactina. Dc ac sunt bune in special FSH-ul sunt sanse mari sa avetzi la biopsie. Tu spui k de 13 ani stitzi de azoospermie , nu te supara , e mult rau. Tb actzionat at cu tratamente. Dc FSH e f mare at sansele sunt mici sa avetzi gigei. Fatetzi analizele shi apoi spune-ne shi noua valorile.
Dodo, eu am intrebat dc colaboreaza cu o banca din strainatate shi dc da cat costa IAD. Varianta cu donator din Ro nu ma interesa. Posibil sa nici nu faca cu donator din Ro ci doar sa recolteze sperma shi sa o trimita la Banka Cryos. Adica sa aiba un contract de colaborare. Dc aflu ca se face shi cu donatori din Ro iti spun.
Bytzi

Cirip

Mergi la inceput

Zupina, te-am citit shi la azoospermie. Ai spus k nu atzi facut analize hormonale. Ia-l pe sotzul tau de manutza shi du-l la un laborator sa faca FSH, LH, estradiol si prolactina. Dc ac sunt bune in special FSH-ul sunt sanse mari sa avetzi la biopsie. Tu spui k de 13 ani stitzi de azoospermie , nu te supara , e mult rau. Tb actzionat at cu tratamente. Dc FSH e f mare at sansele sunt mici sa avetzi gigei. Fatetzi analizele shi apoi spune-ne shi noua valorile.
Dodo, eu am intrebat dc colaboreaza cu o banca din strainatate shi dc da cat costa IAD. Varianta cu donator din Ro nu ma interesa. Posibil sa nici nu faca cu donator din Ro ci doar sa recolteze sperma shi sa o trimita la Banka Cryos. Adica sa aiba un contract de colaborare. Dc aflu ca se face shi cu donatori din Ro iti spun.
Bytzi

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

cirip probabil Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sper sa nu va deranjez, va spun si eu ce stiu de polisano
in primul rand cel mai tare e dr chicea, clinica e super aglomerata, sunt f draguti si atenti cu pacientele
stiu ca "colaboreaza" si cu o pensiune pt cazare
sunt f prompti, adica nu te tin aiurea in sibiu

nu stiu daca va ajuta cu ceva inf dar mie una mi se pare super ca colab cu banca din strainatate!
bafta!mergeti inainte!

29s+! surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

buna fetelor, am spus ca nu stiu informati concrete cu privire ICSI de la Iasi, mie asa mia zis cineva incerc sa aflu detalii si cind le am va zic si voua.
cipcirip referitor la analize pina in toamna nu pot sa fac nici o micare, asa ca mai am de asteptat, si pina la urma cit cosra ICSI? eu am citit ca in jur de 1600 euro, asa este? va pup pe toate
cipcirip bytizi @dodo@ ica30 moniland si pentru toate fetele

avram mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Zupina la IASI stiu eu sigur ca nu este deocamdata nici o clinica da fertilizare,FIV+ICSI costa si mai mult depinde unde vrei sa faci...an cazul nostru cu azoo ,doar daca vei face biopsie sotului atunci va trebui ICSI ,dar daca vei face cu donator atunci cred ca va fi FIV simplu dar la aceasta varianta se ancearca mai antai IAD,ca e mai simplu....dar cred ca e bine sa va faceti anal horm care ti le-a recomandat cipcirip sa stiti ce aveti de facut si nu sant scumpe la noi an oras sant 1 mil...esti tanara dar nu e bine sa lasam timpul sa treaca..si eu sant de aceeasi varsta cu tine..si stiu de azoo de 10 ani...si vreau sa-ti mai dau un sfat dar sa nu te superi pe mine,nu-ti mai trece numele acolo jos ca nici nu stii cine citeste,si an cazul nostru azoo e f delicata problema si daca apelam la donator atunci chiar nu trebuie sa afle nimeni prob noastra...

Mergi la inceput

Moniland succes! Sotzul tau are in ejaculat?
Dma multumesc pt informatzii. Am auzit vb bune dar shi rele despre Chicea Radu, la fel shi despre Mutuliga Greti. E k shi cum ai da cu banul, nu stiu care e cel mai indicat. Eu am scris un mail la Polisano dr embriolog shi pe langa alte informatzii care le solicit am intrebat-o la ce dr ar tb sa ma programez. Asa k ashtept raspunsul. Adresa de contact mi-au dat-o cei de la Cryos .
Bytzi esti tare
Zupina shi eu te sfatuiesc sa stergi numele de la semnatura dc e cel adevarat. Nu e bine sa fie pus acolo pt k nu se stie cine citeshte. Uite eu mi-am pus Cirip , asta nu inseamna ca ma cheama Cirip

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

cirip, la proba ejaculata a sotului se gasesc spermatozoizi, dar f. putin si neviabili. De ex. la ultimul FIV am avut 10 ovocite si doar la proba 2 a gasit vreo cativa spermatozoizi ca sa-i injecteze in ovocite. Oricum nu erau 10. Din pacate am avut 2 embrioni care nu s-au dezvoltat cum trebuia. Totusi i-a transferat dar nu s-au prins. Atunci daca eram pregatiti cu proba donatorului puteam sa am 10 embrioni buni.
Dar in FIV-ul precedent a avut o proba mai buna, suficient sa-mi transfere 2 embrionasi dar acestia aveau 10 celule respectiv 5. S-a prins unul dar nu a stat mult si s-a oprit din evolutie.
Acum vreau sa fiu pregatita si cu donator daca se intampla sa nu-i gaseasca sotului gigei. Nu ne bagam la punctie pt. ca mai buni decat cei obtinuti prin ejaculare nu gasesc. Asa ne-a zis embriologul, si ca cei ejaculati aratau ca si cei obtinuti prin punctie. Oricum schimbam clinica si in mod special laboratorul si vom vedea alte pareri.

Mergi la inceput

Moniland important este k stii k se produc. Dc face un tratam bun si cu o alimentzie sanatoasa vetzi reushi o imbunatatzire.
Fetelor ce stitzi de dr Ispasoiu Florin de la Polisano? E sg dr care poate fi gasit in f zi, dr Chicea Radu e disponibil dupa 30 iun numai in zilele de luni iar dr Mutuliga Greti doar miercurea pana la ora 14. Vreau sa ma programez dar nu stiu nimic de ac Ispasoiu in afara de faptul k e cu 7 ani mai mic decat mine. Mi-e cam jena, nu stiu ce sa fac.

Cirip

Mergi la inceput