Low cost spre Barcelona
Cunoasteti si alte companii aeriene care au rute Bucuresti - Barcelona in afara de wizzair si blue air ?
Multumesc anticipat.
www.andreialmeu.piczo.com
Raspunsuri
ingerasu spune:
germanwings, divizia low-cost a Lufthansa, cu plecare de pe Baneasa.
Eu si Bianca Maria
geniest spune:
Multam' ingerasu...nu stiam ca germanwings are zbor catre Barcelona....ma duc sa vad ce gasesc...
Click-air are niste preturi de te ia cu ameteala....
lavi02 spune:
In general au preturi f mici daca le iei foarte din timp. Apoi, pt perioadele de maxim interes: pastele Catolic, 1 mai, luna august, sarbatorile de iarna, etc; din nou preturile sunt mai mari.
Fomalhauti spune:
Eu am luat in martie bilete pentru Barcelona, pentru iunie (da, da, peste 72 de ore sunt in avion !!!!) la Blue Air. In acel moment Click Air erau un pic de tot mai ieftine, dar foarte putin fata de Blue Air si am ales Blue Air fiindca era dimineata si Click Air era seara....
geniest spune:
quote:
Originally posted by Fomalhauti
Eu am luat in martie bilete pentru Barcelona, pentru iunie (da, da, peste 72 de ore sunt in avion !!!!) la Blue Air. In acel moment Click Air erau un pic de tot mai ieftine, dar foarte putin fata de Blue Air si am ales Blue Air fiindca era dimineata si Click Air era seara....
Bravo ! Sa te bucuri din plin de vacanta si de superba Barcelona.... Eu, din pacate, nu cred ca mai plec anul asta ca m-am trezit cam tarziu si sunt niste preturi cam maricele si la avioane si la cazare.. Dar la anu' ma mobilizez din ianuarie. Trebuie sa ajung acolo.. Drum bun !
geniest spune:
quote:
Originally posted by Fomalhauti
Bravo ! Sa te bucuri din plin de vacanta si de superba Barcelona.... Eu, din pacate, nu cred ca mai plec anul asta ca m-am trezit cam tarziu si sunt niste preturi cam maricele si la avioane si la cazare.. Dar la anu' ma mobilizez din ianuarie. Trebuie sa ajung acolo.. Drum bun Fomalhauti si sa ne spui cum a fost !
V. Erica spune:
Geniest, succes pt la anul.
Fetele plimbaretele, ce sa aleg intre Blue Air si Click Air?
Am primit o oferta mai buna pt Blue Air Buc -Barcelona, dar mi-e teama pt ca n-am mai fost niciodata cu ei si merg si cu copiii...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)