Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
CD27 spune:
nusha, claudin, felicitari pentru bebei in grafic
24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
EvaF spune:
Fetelor, ce frumos scorul asta O-O, foarte frumos, asa nu avem nici o disputa in casa. Va dati seama: sotzul "Allez les bleus! " ( n-am gasit alt steag care sa semene asa de bine , subsemnata "HAI ROMANIA!"
Slab meci, plin de teatru ieftin!! Dar merge, am luat si noi un punct acolo! Au luat si francezii un punct, sa nu se supere nimeni!!!
Va las ca sunt offtopic rau! Sper ca vestile voastre de azi de la eco sunt bune!!!
27+ Luca
AMR 90 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
EvaF spune:
Luca al meu se tot agita prin burtica , ma intreb eu acum: OARE LUCA CU CINE TINE?
27+ Luca
AMR 90 DE ZILE !!!!!!
POZE
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Luca al meu se tot agita prin burtica , ma intreb eu acum: OARE LUCA CU CINE TINE?
27+ Luca
AMR 90 DE ZILE !!!!!!
POZE
cu arbitrul
alexa simami
_irina_ spune:
Eva, eu zic ca bb Luca e neutru, daracu', cu cine sa tina?
Despre patulul lui bb, eu cred ca il voi muta in camera lui din prima zi si probabil ca imi voi pune si eu un fotoliu acolo ca sa ii fiu aproape. Chiar sa il iau in pat mi-e frica, eu dorm foarte adanc, uneori cred ca poate sa ma fure cineva cu totul si nu ma trezesc. Poate cu bb nu o sa fie chiar asa, dar nu vreau sa risc.
Plus ca mai avem si animalutz de casa, o pisica birmaneza cu personalitate si nu cred ca ar intelege daca nu as mai lasa-o in dormitor.
Oricum in camera lui bb nu va avea acces si acolo nu e invatata sa stea.
Cred ca fiecare va gasi cea mai buna solutie pentru ea si pentru bb.
Eu ma tot gandesc ca instinctele materne (care sper ca le am) ma vor ajuta.
Daca ma uit eu mai bine parca bb-ii baietei sunt mai mari si au casutele mai mari si mai rotunde si fetitele mai modeste si ca marime si au casutele mai mici.
24+
claudinna spune:
alina, a propos de saltelute, eu mi-am luat cu nuca de cocos. am inteles ca sunt bune, ca nu mentin umiditatea, permit o aerisire buna...
cat despre pozitionarea patului bebelusului...eu o sa-l pun in dormitor, cel putin in primul an de viata, ca oricum va trebui sa ma trezesc noaptea si nu pot sa fac naveta in alta camera. plus de asta, ce somn o sa am eu cand pe el il stiu asha mititel si departe de mine? daca plange si eu dorm bustean??
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
27+ Florin Razvan
_irina_ spune:
claudinna eu tocmai de asta vreau sa il tin pe bb in camera lui, nu ca sa nu il aud cand plange, dar in mod sigur o sa vreau sa ma uit la tv sau sa mai discutam cand bb doarme. Nu vreau sa il tin in galagie atunci cand doarme. Asa ca sigur luam babyphone si la cel mai mic zgomot suntem calare pe el.
In plus eu nu am avut niciodata camera mea si cred ca am ramas si cu nostalgia asta si mi-am dorit ca daca o sa am un copilas sau mai multi sa aiba camera lor.
Sper sa ma primeasca bb sa dorm in camera lui primele luni pana isi face programul.
Gata, ma duc la nani ca isi incepe mandra programul, cred ca bblina mea face ceva tae-bo in burtica, dupa cum se misca.
Sa nu uit, o intrebare: are vre-una dintre voi probleme cu durerile musculare? Mai precis, eu patesc ceva aiurea. De exemplu sambata am cam tropait si cand am ajuns acasa m-am pus la orizontala la tv. Cand sa ma ridic parca eram anchilozata de tot.
Nu imi dau seama daca dorm stramb sau aiurea sau incerc sa imi maschez mersul de rata si din cauza asta rezulta chestia asta.Spatele inca nu ma doare, desi sanii mei cred ca au vre-o 2kg/buc.
24+
andrey2008 spune:
Buna dimineata fetelor.Va invit la o cu lapte.
Azi sunt foarte matinala,as vrea sa ma apuc de treaba sa termin ce nu am reusit ieri.
IRINAparca tu te plangeai de dureri musculare.Si pe mine ma dor (muschii)picioarele chiar sub fund(sa nu radeti)cel mai rau e cand ma aplec sau cand vreau sa ma asez sau sa ma ridic si nici eu nu stiu de la ce poate fi ptr ca nu e bine nici cand ma plimb nici cand stau acasa relaxata.
Ioana27+
anca81 spune:
Buna dimineata gagics! Andrey, multumim pentru cafea, chiar am nevoie, am dormit tun si sunt somnorici.
Sper ca toate burticile sunt bine, multi tuturor si o zi minunata
Claudinna, felicitari pentru bebe maricel!!! Mey, vad ca majoritatea aveti bb-i mult mai mari decat varsta normala a sarcinii, micuta mea e doar cu cateva zile mai maricica. Ce le faceti sa creasca asa
Mi-e dor de Piolica, Denisa, Danucu, Freshanana, Mimihoo ... ce mai faceti fetelor? Ne-ati uitat?
Referitor la bebe in camera parintilor, nu stiu mie mi se pare atat de mititica si fragila in primele luni si nu cred ca as putea sa o las singurica intr-o alta camera. Intr-adevar baby phone-ul e o idee buna, dar dupa cateva luni. M-as simti eu mult mai linistita cu ea langa mine, sa o aud cum respira.
O burtica mititica
27+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
ilia_99 spune:
buna dimineata, fetelor! mai intii sa va spun ca va multumesc din suflet pentru toate urarile, mi-au dat lacrimile cind am vazut cite v-ati gindit la mine. pe toate!!! sunteti niste prietene grozave!
CD, felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! (eu am vrt sa-ti spun ca de ziua mea ploua in fiecare an, da' am zis sa nu-ti stric bucuria. las' ca cica e bogatie!!)
acuma sa va spun si d c n-am mai intrat de atitea zile. bun, in we harmalaia de rigoare, invitati, torturi, etc. duminica pleca sotul si se intoarce abia la sf sapt.. offf.. ei, si ieri fusei la echo morfo fetala. m-am intors suparata foc si azi noapte am dormit din parti: dr n-a vrut sa ia in calcul diferenta de 2 sapt intre UM si masuratorile lui bb - dife care a aparut de la inceput si se mentine, probabil ca am ovulat mai tirziu - si mi-a zis ca are retard de crestere. Dupa echo de pina acm eu azi intru in 21 si bb are 339+ - 49 de gr, cea ce e ok. la ultima echo avea 211, acum 2 sapt, deci a crescut. dup aia ca placentatia nu s-a facut cum tb, ca am un hematom f mic, nici n-am inteles unde si colul... 32mm. acum 2 sapt era 39mm. plus, dubla circulara de cordon!
m-am luat toate apele!!!!
aproape toata noaptea am stat pe net, am retrait toata pov de la sarcina trecuta cu spital, injectii, perfuzii si nasterea prematura si zau daca vad pe unde merg!
la 9 ma duc la dr care mi-a facut echo pina acum, ca asta a fost altul, si pe care am sunat-o disperata ieri, va dati seama.
sa-mi tineti pumnii, va rog din suflet! n-am puterea sa mai trec din nou prin ce-am trecut si ma rog la Dumnezeu sa nu se intimple!
v-am pupat, intru mai incolo daca am vesti bune, dca nu...
va pup, aveti grija de voi!
20+