Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

300, felicitari pentru bebelina ganditoare, sa creasca mare si sanatoasa si sa va lumineze viata de acum incolo!

Anis, multa bafta la eco maine, sa vii numai cu vesti extraordinare!

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Fetelor va-ti culcat?Eu nu pot sa dorm,mi-e rau imi vine sa vomit si ma doare tare rau spatele.Off ce nasol si in ultimul timp tot asa am fost o noapte am dormit bine una aproape deloc,dar am crezut ca poate trece.
Se pare ca voi dormiti toate,ce bine de voi.

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neataaaaaaaaaaaa!

multumesc tuturor pt felicitari!!
azi am facut 28 de saptamani, dupa ticker, ca dupa eco, am avea 29 de sapt si 4 zile:)
oricum, eu tin de DPN-ul dat de calculatorul asta de pe desprecopii.
imi facusem planul sa ma pregatesc sufleteste pt nastere inca d ela inceputul lui august, deci pentru mine nu este o noutate.
si atat de intens ma gandesc la nastere, ca azi-noapte am visat ca facusem cezariana si mi-o facuse altcineva decat dr mea si ea ma certa ca nu mi-a facut-o ala sau aia bine...in rest, am putut sa dorm toata noaptea, deci m-am odihnit.

300, felicitari pt fetita!!!!
Ioana, imi pare rau ca ai astfel de nopti. incearca sa nu bei sau mananci nimic cu cofeina peste zi, sa ai activitate ziua si sa-ti gasesti o ocupatie spre seara, de ex sa citesti ceva...asta trage la somn.

intreba cineva ieri parca, despre cum dormim cu perna, cum ne intoarcem...sa va zic cum fac eu:)
dorm cu perna intre picioare (de vreo 2 nopti am din aia speciala pt gravide) si nu ma acopar, ci imi pun o patura facuta sul, la spate, sa nu-0mi inghete (acum e ok, ca s-a facut cald), cand ma intorc, fie iau patura aia intre picioare si-mi las perna la spate, fie ma intorc cu tot cu perna si trag patura peste mine...depinde de cum imi e
ciudate mai sunt momentele de gravideala...nu credeam ca e atat de confortabil sa dormi cu perna intre picioare:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

buna dimineata si de la noi, suntem treze de la 5 jum...azi a plecat tati

O cafea cu lapte si multi la

eu imi pun perna intre picioare dar nu pot dormi cu ea peste noapte, dorm intr-o singura pozitie, din cauza asta ma scol si des noaptea sau nu am somn...pe langa nspe ganduri d-ale mele.

va pupacim si vorbim mai tarziu

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 felicitari pentru bebelina

Ioana imi pare rau ca iti este rau

pentru fetele care merg la eco

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burticute,

va invit la sandvisuri cu paine prajita, branza si rosii, plus cafea cu lapte si inghetata

300 felicitari pt bb sanatos

Andrey imi pare tare rau ca nu te simti bine si nu poti dormi, te inteleg f bine deoarece si eu am probleme cu somnul si sunt daramata insa la mine se manifesta prin stari de sufocare si agitatie. Bine ca nu e in fiecare seara asa. Vad ca la mine da rezultate bune un laptic cald baut cu vreo ora inainte sa adorm, incearca si tu.

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata burticute,

eu iar am disparut cateva zile....plecata din buc fiind.
acum sunt la munci...offfff

va las ca tre sa citesc din urma.....
io va invit,ca intotdeauna,la...un lapte batut

carla,maine 26saptamani.

Mergi la inceput

Bine ati revenit Freshanana si Ratonelu

Nu stiu care este faza cu nascutul inainte de 8 luni sau dupa 8 luni si jum., dar sper ca nici una dintre noi sa nu nasca inainte de termen.

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

bine v-am gasit....si pe tine clau ..si pe toate burticutele.
voua...va da bebelu ...de dim pana seara...la ficat?
ca pe mine ...m-a terminat.....cel putin ieri toata ziua....si acum vad c-a luat-o de la cap.....
il mangai...il cert...nika1
numai in zona ficatului sta si daaaa....o sa ma invineteasca..i-am spus io
asta inseamana.....ca am un bebe prea agitat ....sau e normal?

Mergi la inceput

Mai mie nu imi da la ficat insa ma loveste in partea opusa in stanga. Nu stiu ce e acolo dar ma loveste mereu. Cred ca fiecare bb are preferinte

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput