Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
300, felicitari pentru bebelina ganditoare, sa creasca mare si sanatoasa si sa va lumineze viata de acum incolo! 
Anis, multa bafta la eco maine, sa vii numai cu vesti extraordinare!
24+ 
Haiduc iubit
andrey2008 spune:
Fetelor va-ti culcat?Eu nu pot sa dorm,mi-e rau imi vine sa vomit si ma doare tare rau spatele.Off ce nasol si in ultimul timp tot asa am fost o noapte am dormit bine una aproape deloc,dar am crezut ca poate trece.
Se pare ca voi dormiti toate,ce bine de voi.
Ioana
28+
claudinna spune:
neataaaaaaaaaaaa!

multumesc tuturor pt felicitari!!
azi am facut 28 de saptamani, dupa ticker, ca dupa eco, am avea 29 de sapt si 4 zile:)
oricum, eu tin de DPN-ul dat de calculatorul asta de pe desprecopii.
imi facusem planul sa ma pregatesc sufleteste pt nastere inca d ela inceputul lui august, deci pentru mine nu este o noutate.
si atat de intens ma gandesc la nastere, ca azi-noapte am visat ca facusem cezariana si mi-o facuse altcineva decat dr mea si ea ma certa ca nu mi-a facut-o ala sau aia bine...in rest, am putut sa dorm toata noaptea, deci m-am odihnit.
300, felicitari pt fetita!!!!
Ioana, imi pare rau ca ai astfel de nopti. incearca sa nu bei sau mananci nimic cu cofeina peste zi, sa ai activitate ziua si sa-ti gasesti o ocupatie spre seara, de ex sa citesti ceva...asta trage la somn.
intreba cineva ieri parca, despre cum dormim cu perna, cum ne intoarcem...sa va zic cum fac eu:)
dorm cu perna intre picioare (de vreo 2 nopti am din aia speciala pt gravide) si nu ma acopar, ci imi pun o patura facuta sul, la spate, sa nu-0mi inghete (acum e ok, ca s-a facut cald), cand ma intorc, fie iau patura aia intre picioare si-mi las perna la spate, fie ma intorc cu tot cu perna si trag patura peste mine...depinde de cum imi e
ciudate mai sunt momentele de gravideala...nu credeam ca e atat de confortabil sa dormi cu perna intre picioare:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+
Florin Razvan
angelynna82 spune:
buna dimineata si de la noi, suntem treze de la 5 jum...azi a plecat tati ![]()
O cafea cu lapte si multi
la 
eu imi pun perna intre picioare dar nu pot dormi cu ea peste noapte, dorm intr-o singura pozitie, din cauza asta ma scol si des noaptea sau nu am somn...pe langa nspe ganduri d-ale mele.
va pupacim si vorbim mai tarziu
22+ - 
Bebe
Eco
angelynna82 spune:
300 felicitari pentru bebelina 
Ioana imi pare rau ca iti este rau 

pentru fetele care merg la eco
22+ - 
Bebe
Eco
clau_geo spune:
Neata burticute,
va invit la sandvisuri cu paine prajita, branza si rosii, plus cafea cu lapte si inghetata ![]()
300 felicitari pt bb sanatos
Andrey imi pare tare rau ca nu te simti bine si nu poti dormi, te inteleg f bine deoarece si eu am probleme cu somnul si sunt daramata insa la mine se manifesta prin stari de sufocare si agitatie. Bine ca nu e in fiecare seara asa. Vad ca la mine da rezultate bune un laptic cald baut cu vreo ora inainte sa adorm, incearca si tu.
26+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 97 ZILE
ratonelu spune:
neata burticute,
eu iar am disparut cateva zile....plecata din buc fiind.
acum sunt la munci...offfff![]()
va las ca tre sa citesc din urma.....
io va invit,ca intotdeauna,la...un lapte batut
carla,maine 26saptamani.
clau_geo spune:
Bine ati revenit Freshanana si Ratonelu
Nu stiu care este faza cu nascutul inainte de 8 luni sau dupa 8 luni si jum., dar sper ca nici una dintre noi sa nu nasca inainte de termen.
26+ Mami fericita de
Irina
AMR 97 ZILE
ratonelu spune:
bine v-am gasit....si pe tine clau ..si pe toate burticutele.
voua...va da bebelu ...de dim pana seara...la ficat?
ca pe mine ...m-a terminat.....cel putin ieri toata ziua....si acum vad c-a luat-o de la cap.....
il mangai...il cert...nika1
numai in zona ficatului sta si daaaa....o sa ma invineteasca..i-am spus io 
asta inseamana.....ca am un bebe prea agitat ....sau e normal?

clau_geo spune:
Mai mie nu imi da la ficat insa ma loveste in partea opusa in stanga. Nu stiu ce e acolo dar ma loveste mereu. Cred ca fiecare bb are preferinte ![]()
26+ Mami fericita de
Irina
AMR 97 ZILE