Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

ANDREEA ANDeu nu ma bag la concurs ca sigur as ramane pe ultimul loc.Vreau sa zic ca eu nu ma pot abtine sa nu cumpar ceva daca imi place si daca as avea bani i-as cumpara haine sa aiba pana la 20 de ani.Noroc ca tre sa ne limitam dupa buget.

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Salteluta de cocos v-o recomand si eu...am folosit-o la ambele fete si inca o folosesc..trebuie doar sa o intorci saptamanal...vedeti ca la ikea au niste patuturi super
Cat despre hainute...am ..cred ca pt 10 copii

Maine merge si noi la eco.-...poate aud ca e baiat

NU MAI TIN MINTE...SUNT CEVA DE FACUT ANALIZE ACUM IAR?

*** AniS ** 21+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Anis bafta la eco maine!
De ce trebuie intoarsa salteaua saptamanal?
Am vazut si eu patuturile de la Ikea, super!! Cred ca pana la urma de acolo voi lua mobila de bebe, asta cand voi reusi sa-mi conving consoarta.
La 21 saptamani nu mi-a dat sa fac nici o analiza, de-abia acum am facut test pt glicemie si sumar urina.
Andrey si eu am impulsul, noroc ca ma opreste al meu si...imprejurarile..

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anis, bafta maine la dr!!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna seara burticutze
am lipsit cam mult. am fost la serv 3 zile (am intrerupt conc odihna) si acum am revenit. cel putin pana se termina co-ul....

CD cred ca sunt ultima care iti ureaza CASA DE PIATRA si ani multi si fericiti (sa ajungeti sanatosi la nunta de diamant). sper sa te simti bine cat de curand si sa aveti macar o frumoasa luna de miere

andrey2008 bun venit in odisee, sarcina usoara in continuare si un bb sanatos

eva felicitari pt bb tau. de cd am citit despre el tot astept sa fac si eu eco sa vad ce si cum face bb meu

kid2003 felicitari si tie pt bb mare. mai dar ce cresc copilasii vostri. sa fie sanatos si tu la fel. la mn dr nici nu m-a bagat in seama cu alta dpn. cica o sa nasc exact in sapt 40. dar ce ma fac dc bb vrea sa vina mai devreme ? dumnezeu stie

anca ma bucur ca e bine carla. iti tin pumnii sa fie totul bn pana nasti. si asculta de nenea dr

july bine ca te-ai intors de la eco cu vesti bune. si stai in pat cuminte. felicitari pt noua semnatura

nushulica felicitari pt bb. sa fie sanatos si sa creasca mare. si sa fie cumintel. si in alta ordine de idei ma bucur ca totusi ti-au venit comenzile. eu am avut nenumarate comenzi la quelle care nu au venit delok. acum astept o comanda facuta in aprile, dar nu cred ca va mai veni

claudinna felicitari si tie pt bb maricel

ilia LA MULTI ANI cu maaare intarziere. si ma bucur ca ai cerut si o a doua opinie si ca totul e ok. asa cum eram convinsa ca va fi

iepurila tu dormi sub plapuma ? doamne eu abia suport o paturica subtire pe mn si cu aia simt ca mor de cald. am niste calduri ceva de speriat

zambetmic pune si tu un link sa vedem ce ai comandat. m-ai facut curioasa si mi-ai deschis apetitul pt shopping online

piolica ma bucur ca va mutati unde ti-ai dorit. si ca o sa plimbi bebelina o data la mare, o data la munte

anis pt eco de maine

a-propos de stat cu bb in camera. noi am stat cu el de cand s-a nascut ...pana acum. si dormim impreuna cu el in pat. nu se poate dezlipi de noi, are camera lui facuta de 2 ani de zile, nu reusim sa il convingem sa doarma singur. si tati zice ca ii e dor de el cd dormim singuri (si mie imi e dor dar ma gd ca poate trebuie si copilul sa devina independent, asa se maturizeaza). voi ce credeti ?

astept sa imi spuneti cand incepeti sa faceti anti-tetanos. ca eu inca nu am ajuns la dr de familie si mi-e sa nu fie prea tarziu

si eu sunt curioasa care dintre noi va naste prima. poate punem de o bursa de pariuri pana atunci

eu nu mai am pofta de mancare. ce ma fac ? o sa incep sa iau elevit poate imi revin foamea. o fi de la caldura ? pana acum am luat oricum 19 kg. cred ca e suficient (bitza tu ziceai ca m-ai luat). si in plus am si arsuri care nu trec repede, dimpotriva. de azi dim pana acum am arsuri. uff vreau sa scap de ele. ce sa fac ???

am si eu o nelamurire (sper sa fie alt babism). cica nu e bn ca bb sa se nasca intre 8 luni si 8 luni si o saptamana. cel mai bn se naste inainte de 8 luni sau dupa 8 luni si o saptamana. nu vad explicatia medicala pt asa ceva. voi ce stiti despre asta ? (babytza poate asta are legatura cu ce ti-a zis moasa)

cred ca am scris un km, nu va sup (nu am mai scris de mult).

dar sa nu uit (de fapt asta am vrut sa scriu initial) : pentru fanele metallica scrie aici ca au mai pus in vanzare 1500 bilete : http://www.comunicatemedia.ro/detalii_comunicat.php?id=14398

la toate si o seara buna si o noapte si mai buna

27+
AMR 86 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

freshanana, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa!!
Maine dimi ma cantaresc din nou, dar sunt in zona, acum incerc sa mananc f putin seara-vad eu ce iese.N-am nici cea mai mica indoiala ca slabesc dupa nastere si alaptare!
Antitetanos, eu am citit ca fac dr de familie "de moda veche" ; acum nus se mai face ca nastem in spital. Oricum, nu e ceva obligatoriu.Cumnata mea -sapt 32- a facut, ea e la Satu-Mare.Ginecologii nici nu prea agreeaza antitetanosul. In Olanda sigur nu se face, chiar dak nasti acasa.
Pupici tuturor!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza atunci mai bn intreb ginecologul inainte de anti-tetanos . mai am rabdare. si va spun ce mi-a zis

27+
AMR 86 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna!
andreea, musette senx pt raspunsuri. deci ramin la cocos. cred ca intorsul saltelutei are legatura cu deformarea, d'aia eram in dubiu, ca am auzit ca se fac adincituri acolo unde sta bb, dar intorcind-o cred ca se evita.
ana, bine ai revenit! in sfirsit o mamica ca si mine. si noi dormim cu alexa, suntem dependenti de ea. nici macar o singura noapte nu am dormit fara ea, de aproape 4 ani v-am zis ca's dusa, nici la gradi nu o dau inainte de 5 ani, tot din acelasi motiv. fug, sa nu dati cu rosii, oua si alte alimente...
noapte buna!
ps: antitetanos n-am facut nici la prima sarcina si nu-l fac nici acum.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

FRESHANANAmersi ptr urari,si eu iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.
De antitetanos si eu stiu ca nu e obligatoriu dar poti sa-l faci daca vrei la 30-32sapt,eu o sa-l fac.
Sa va spun la ce cica e bun vaccinu(am intrebat ginecologu)si de ce nu e obligatoriu.Citez"inainte femeile nasteau unde apucau,acasa pe camp si li se facea vaccin ca in caz ca se rupeau sa nu se infecteze dar azi se naste la spital si aici totul este steril si nu e cazul." V-am lamuritEu o sa fac vaccin ptr ca eu sunt din arad iar de nascut o sa nasc la timisoara si nu se stie poate nasc pe masina(glumeam).

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

hola, voiam sa va zic ca am o fetitza care e ganditoare cum era si bebe luca al evei si sta picior peste picior. Placenta mea e un pic cam jos, dar in rest stam excelent. DPN s-a modificat pe 6 octombrie!

revin cu detalii later ca treb sa arat filmul de la eco sora-mii. Va pup si noapte buna :)

22+

Mergi la inceput