Mamici norocoase de sept-oct 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Noi nu avem camera pentru bebe , cred ca numai dupa ce vine el si ne obisnuim un pic unii cu altii ne putem apucam de cautat o casuta a noastra, pana una alta va sta cu noi in camera piciul dar ma gandesc eu....mai putem da drumul la tv?, in ideea ca patutul lui va fi mai departe de tv si el nu va privi

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!

Dupa ce am constat, in tacere, ca tatal bebelului meu are o problema cu cumparaturile inainte de nastere (a fost plecat prin strainataturi si nu i-a luat decat o canita cu tortita, care nu e de bebe, ci de copil > 1 an! , in schimb mie mi-a luat o multime de bluzele de la H&M, creme pentru de toate si ), azi am facut si eu, in cele din urma, prima mea comanda pe LaRedoute!
Abia astept sa vina!

24+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

aaaa...deci eu sunt ultima care nu dat inca comanda si inca pune si da jos din cos

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

CD si eu ma iau de manuta cu tine. Nici macar nu m-am apucat de pus in cos....Dar asa ma mananca in palma sa comand......

Eu, iepurica 20+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

mami de alexa eu stiu ca saltele de cocos nu au aurcuri...au burete inauntru...uite un link unde descrie salteaua
http://www.barza-ro.com/
trebuie sa intri la Produse si apoi Saltele

Andreea24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mami de alexa salteluta cu cocos nu are arcuri,de fapt sincera sa fiu nu am vazut salteluta de bebe cu arcuri.Cea pe care am comandat-o eu nu are nici burete,are cocos si ceva pe deasupra nu stiu sa-ti zic exact ce ca inca nu mi-a venit acasa dar sigur nu burete caci m-am ferit de burete sa nu transpire bebelul.Mi-a placut caci era destul de tare ca pt bebei dar parea sa lase sa treaca aer prin ea.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

saluti!
Eu am venit de la cumparaturi...e presale deja..se anunta reducerile...abia astept!Am luat de la h&m o salopetica cu picior care se incheie pe umar si o bluzita cu maneca lunga pt deasupra-erau set si o bluzica mar 68 f simpa...era 2 euro de asta am luat-o. Sotul meu zice ca la cap hainutze sa luam doar pt prima luna inainte, ca i se pare lui mai interesant sa-i luam cand e si coca nascuta chiar dak nu pricepe!!MA rog, eu ma gandesc ca mergem in Romania si la Botosani nu este h&m....si iau cat pot de aici.
Noi tot ap cu 2 camere avem, dar renovam acum cand ajungem si buc+balconul devin ceva gen living cu open kitchen ca e spatiu(am mai invatat cate ceva de olandezi care sunt experti in a folosi fiecare cm)iar sufra devine camera noastra...deci everibody happy!!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Toata ziua am muncit de numa.Am golit toate dulapurile din dormitor ca sa le putem muta sa facem loc ptr patutu lu bebe,mai nainte am terminat si sunt foarte multumita de ce a iesit.
Felicitari fetelor ptr vestile bune si s-o tineti tot asa.

RAMONZCA SI EU SUNT DIN ARAD

tuturor

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nocom: de-abia astept sa-l vad pe stanjenel live!

nici eu nu am cumparat nimic, ma abtin eroic pana dupa morfofetala, iar hainute nu trebuie sa-i cumpar deloc, ma uit dupa carusel, jucarie sa-l linisteasca, diverse dispozitive....patutul il voi lua destul tarziu, la fel si caruciorul, undeva prin august(sfarsit).
In legatura cu dormitul copilului in aceeasi camera, am experiente recente si destule la indemana,greu dar se poate ca pupilul sa doarma singur si sunt hotarata sa nu plec din patul conjugalbineinteles, dupa primele luni.

in alta ordine de idei, ma deranjeaza de mor mirosul de tei. Voua vi se intampla? pur si simplu mi se face rau de la miros

Vasile
20+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

tzitziri intentia de a cumpara nu se pune daca nu e finalizata , asa ca inca concuram, ca nu imbrac bebe cu intentia . Eu nu mai am mult pana la 28 saptamani si voi fi la fel de floare atunci ca si acum ca sigur nu terminam cu amenajarea.
July mai e pana in august si parca ai comandat caruciorul ala frumos nu?

Eu propun sa facem un concurs cu cine reuseste sa se abtina cel mai mult sa cumpere ceva pt bebe, indiferent daca din superstitie sau alte motive .

quote:
Originally posted by angelynna82

i-am zis lui tati sa-mi aduca la spital cerceii, pt ca nu poti sti ce se intampla, nasica noastra e si ea gravi...poate uita sau mai stiu eu ce si sa fiu sigura cumparam si noi.

mi-a placut asta cu votul de incredere pt nasa graviduta, nici eu n-as avea incredere in neuronul meu gravid.
Nocom costum de stanjenel, ce dragut!! Asteptam poze!

Teoretic si eu as vrea sa o culc pe bebelina in camera ei de la inceput dar nu bag mana in foc ca imi va si reusi ca eu sunt paranoia rau de tot la capitolul asta - fac tot felul de scenarii, daca se intoarce cu fata in jos, daca ii vine patura/perna/caciula sau mai stiu eu ce pe fata si se sufoca, daca ii cade lustra in cap..d-astea..
De ajutat maica-mea sigur ar veni dar as vrea totusi sa fie o experienta prin care sa trecem noi doi, eu si sotul, si daca nu facem fata o chem.

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput