Casnicute sexy (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

doina, o sa fii o bunica tanara si sexoasa

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helou
Acum descarc pozele din aparat, sper sa le bag in seara asta pe Webshots sa vi le arat.Am ajuns la serbare
Danelutza io am uitat ca vineri e meci E clar ca nu se dau astia dusi la terasa asa ca ....cred ca aplic ce-ai zis tu.Mai discut cu colegu' sa vad
ma duc sa vad cum bag pozele

EDIT: Am reusit .Fug sa pap si la

http://community.webshots.com/album/563765227mHHUSL

Mergi la inceput

georgico printesica de norutza, tare frumushica este si ce serbare faina a fost...felicitari!

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

si eu gascuta!

De mult nu am mai intrat pe forum..timpul asta mama lui...

Intre timp am vesti ...proaste...dar asta este viata...Robertelul meu si-a rupt clavicula...joia trecuta s-a intamplat evenimentul..in casa,a alunecat pe gresie si nu a apucat sa puna mana,a cazut cu toata greutatea pe umar,s-a rupt osul cel mai subtire si fragil,clavicula...nasol ca trebuie sa stea cu un bandaj o luna de zile...nu se pune in ghips doar se protejeaza si se tine legata mana de corp...da,cam astea sunt noutatile noastre.

LA MULTI ANI ISA!..sa-ti traiasca frumusetea de fetita DANELUTZA,am vazut pozele de la petrecere,frumoase,ce frumos era totul aranjat...cat despre priveliste si casa,wauuuuu,iar ma repet,e SUPERB la tine

LA MULTI ANI ALEX!...sa-ti traiasca baietelul MONICUTZA,imi cer scuze de intarziere!...voi cum ati petrecut?...poze!!!

Gat fetelor,fug ca Robert e foarte marait,il cam doare mnuta si vrea tot cu mine sa stea...va pe toate si sper sa auzim numai de bine in viiotr!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

offf...Mirelutza baietelul mic...Doamne ce ghinion...dar bine ca trece...ce sa mai zic...sanatate multa si aveti grija de voi
multumim din suflet pentru urari

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

hopaaaa...tradati din dragoste sau test de fidelitate

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mhldvrc
9,20 la simularea data cu cei de la Ministerul Invatamantului, A si B la Sakespeare Scool . Sigur se descurca la F.C.E

Felicitari!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Miha, eu stiam ca se incuscreste Danelutza cu tine...caci si Robert e o frumusete de flacau, dar am vrut sa vad ce zici ??

Ma gandeam io ca esti pusa pe glume.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISMIR
Robertelul meu si-a rupt clavicula...

Offf...mititelul de el...Pupici si sanatate multa.

Georgi, pupici la zambareata mica.Da' tu de ce nu esti in poze? Dar Musteata?

Mergi la inceput

pag 2?

va pe toate
si ofer o asa mai spre pranz ca miha nu vruse sa ne dea o inka...baga direct coniacul de la semnatura

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput