Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt mereu in graba. M-am cam tuflit ca si Andrei a facut bubite din acelea de care ziceati voi, mie personal imi par mai degraba alergie decat de transpiratie. Are cateva pe cot si mai multe pe umeri. Arata asa cum arata data trecuta cand a facut alergia. In rest nici urma de febra sau de raceala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am reusit sa ma linistesc un pic, am facut supa pt fara , am hrait pe tati, am papat si eu ceva ca sunt la a2a zi de sarcasdale, acum mai am o ghiuveta cu varf de vase si sa fac baie la fata , da intaia ma odihnesc un pic

Mandarinuza multa sanatate si tie si Antoniei, cat despre nebulizator, ne-a zis dr ca daca il imprumutam sa se cumpere mascuta noua, sau sa se dezinfecteze

Rox plecam pe 22, dar mi-au bagat astia morcovu' cu greva , macar sa plec ca de venit venim noi candva

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

offf Rox poate chiar sunt de la transpiratie, a lui Miru au inceput pe burtica in zona pampersului si nu erau chiar bubite ,mai mult ca niste pete, multa sanatate

Carpatina bafta multa la examen

poze

Mergi la inceput

fata mea a facut obsesie la un pachet de pampersi, il cearta de mama focului, il intoarce, l-ar lua si in brate dar nu reuseste e asa dulcica

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, nu sunt pete. Sunt puncte rosii, distincte, mici, si la distanta una de alta. Nu sunt unite, nu arata ca iritatie, nu este rosu in jur. Nu imi dau seama de la ce ar fi facut alergia. Sper ca nu i s-a dat sa guste cine stie ce. As fi zis si eu ca pot fi de la transpiratie, dar pe cot?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

ma duc la un rand de vase, mai intru dupa ce fac baita la fata

Nana am tot tinut sa te intreb, ai zis ca ai trimis un filmulet cu Andreiutu, dar nu il gasesc...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Fetele care ati facut cezariana voi ati facut abdomene pana acum?Eu as incepe ,ca nu mai suport burta asta.Si vroiam sa va intreb la voi operatia arata bine ?Ca a mea e cam rosie si ma mananca si ma si inteapa cand ploua.

teo

Eu am nascut cu cezariana si dupa 2 luni de la operatia am inceput sa fac adomenne,genoflectiuni(chiar si flotari,vreo 3-4),ma simt perfect,si sunt mai in forma de cum eram inainte sa raman insarcinata(de la 58kg greutatea mea initiala am ajuns la 53 kg in prezent).

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Mario, dupa meciul asta (olanda-italia).. vai de kuru' romanilor in meciul urmator...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

DE CE MAI DUAMNA ? care sunt poponauti olandezi sau italieni? eu zic asa :speranta moare ultima !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Fetelor,ca tot ati vb de aerosoli eu i-am facut si vreau sa-i fac in continuare dar nu stiu ce sa mai folosesc.Adica atunci cand sunt raciti ce puneti in aparat?Eu am pus sterimar ultima data ca nu mai am nimic si nici nu stiu ce sa folosesc si sa geasesc aici.Iar daca intreb la doctor aici imi vor spune ca nu e nevoie sa folosesc asa ceva dar eu o tin una si buna ca e cel mai bun pt cand e racit si are muci si tuseste.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Loredana ,cand plecati?

teo

Mergi la inceput