Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Abia acum am reusit sa intru sa va salut, desi e mamaia la noi, nu reusesc sa intru mai des, adevarul ca am rezolvat multe treburi intr-un timp record.

Despre Cristi sa va spun ca a papat singur azi o bucatica de mar si una de piersica, a muscat si a mestecat ca un om mare. La pranz a papat mancarica lui si a salivat la ciorbita facuta de mamaie, asa ca am fost nevoieta sa-i dau sa guste( era acra) doamne ce i-a mai placut, asa ca in meniul pt maine are ciorbita de vitel acra, sa vedem ce iese....in rest este un nazdravan, vrea sa stea numai in nisip atunci cand mergem afara, in casa face ture peste tot si mamaie dupa el, ma distrez la culme....o mai bate pe mamaie, cica o iubeste....

Un mesaj pt Ghighi

Nu am reusit sa o pacalesc pe mami sau mamaie sa vad ce mai contine galeata cu capac, tu ai reusit????????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mandarinutza - bun venit acasa si multa sanatate antoniei. eu am aparat omron, si nu se foloseste de catre un singur utilizator!!!!!se sterilizeaza dupa terminarea tratamentului. apoi poate fi folosit de oricine!mi se pare ciudata schema!pai daca aveti 3 persoane bolnave in casa, trebuie sa luati 3 aparate?pupam frumusica!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Gabitz, nu stiu ce sa zic, asa citisem pe net.Poate depinde de aparat.
Sa nu va mai spun ca am luat si eu viroza de la Antonia, am temp 38.5 si frisoane si ma doare tot corpul, inclusiv ma ustura in gat, deci exact ce a avut si ea. Dimineata aveam aproape 39, dar am luat paracetamol si nurofen de copii, ca nu am mai zis la spital ca am temperatura, ca sigur ma opreau si pe mine. Am zis ca ma doare capul de la menstruatie si sa imi dea un paracetamol. Si sotul a plecat dupa-amiaza cu serviciul la brasov, dar vine mama sa doarma cu mine si cu gaza.

Acum a scos-o mamaie putin prin fata bllocului, are voie afara numai sa nu intre in contact cu copii 10 zile. Ma duc sa ii pregatesc mancarica-o mamaliguta cu branza si iaurt.Asta a mancat si la spital facut de buni si a mai mancat iaurt, biscuiti, in rest tzizi.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Prisi, merci frumos, am comandat deja unul cu ultrasunete Laica. Il primesc maine.Am citit pe net ca ar trebui utilizat de un singur utilizator, asa ca nu cred ca e bine sa ni-l imprumuti, sa nu iti dam si noi alt virus.pup

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Sunt f bune produsele Laica. Noi avem o broscuta care scoate aburi si umidifica aerul din camera, si e super. Am luat-o din Ro. Sunt convinsa ca si celelalte produse ale lor sunt ok, mai ales ca sunt speciale ptr bebelusi.
Edit: Bine ati revenit acasa si multa sanatate ANtoniei, iar mamicii care s-a speriat ca e puiul mic bolnavior, un mare.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mandarinutza, ce ma bucur ca sunteti acasa! E f greu sa ai copilul bolnavior, dar sa stai cu el in spital e chiar oribil.
Marunzika, pui poze noi cu voi? Mi-e dor sa va vad.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Marunzika, pui poze noi cu voi?

Ia! Arata-i tu cum se face...!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Yaia... nu vorbesti cu mine? Vrei sa ma lasi sa ma duc la examen cu inima ranita?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multumesc pentru traducere, bine ca am citit acum postarile ca dictionarul ala ma indemna sa pun crema la mancare, traducerea era 'smantana'

de aseara avem o noua performanta: Ghighi se suie in pat singur. azi a si coborat singur, l-am gasit intr-o laterala a canapelei, pe baxul cu pampersi, n-avea cum sa ajunga acolo fara sa se siue in pat si sa coboare pe partea laterala. O sa-i explice el lui Cristi cum a facut, acum e ocupat cu o portocala, o alearga prin camera si-si mai infige dintii in ea....

eu sunt cam obo, caldura imi reduce din vitalitate, inca n-a venit vara si deja dau drumul zilnic la AC.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Yaia... nu vorbesti cu mine? Vrei sa ma lasi sa ma duc la examen cu inima ranita?

=====================

daca vorbesc eu se pune ? Bafta mnaxima !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta multa sanatate si bine ca ati ajuns acasa, micuta bolnavioara si pe mamaica ei sa treaca cat mai repede.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput