Radiere masina

Radiere masina | Autor: danitin

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Am o problema mai complicata cu radierea vechii masini si mi-ar prinde bine un sfat.

Anul trecut am vandut masina tatalui meu (decedat) unui coleg de serviciu pentru 150 de euro. Nu am facut acte de vanzare cumparare pe loc pentru ca masina avea inca verificare tehnica valabila si colegul meu m-a rugat sa amanam putin actele oficiale, sa aiba timp sa o puna la punct, ca sa treaca de revizia tehnica. Intre timp ne-am schimbat serviciul si el, si eu si ... nu-mi mai raspunde le telefon. Nu stiu cum sa dau de el ... Nu i-am dat actele masinii, sunt inca la mine toate si nici nu am semnat vreun contract de mana. Vreau sa clarific situatia, pentru ca eu platesc in continuare impozit pe masina si nici nu-mi convine sa nu stiu ce e cu ea. Ce pot face? Sa o radiez nu reusec pentru ca nu am placutzele de inmatriculare, de fostul coleg nu reusesc sa dau nicicum? Aveti vreo sugestie?
Multumesc

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

daca totusi ai cum sa dai de el poti sa-i transmiti ca daca nu vine sa faca actele declari masina furata si ai sa vezi ce repede se executa (si noi am fost intr-o situatie similara si a functionat metoda)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Tala, merci, dar tactica tine numai daca omul e mai slab de inger ... am discutat pb cu cineva din politie, in cu totul alt context, cand o ruda vanduse masina cu ac de mana dar daduse cumparatoruluii toate actele, iar politistul a spus ca nu o poti da furata daca stii ca nu e asa, ca risti sa intri la fals in declaratii. Deci, daca cumparatorul e mai slab de inger si se sperie de amenintare e ok, dar daca e mai descurcaret sau tupeist ( la noi asa e cazul) il doare fix in popou, oricand va declara ca a luat-o cu consimtamantul meu, a dat si niste bani, doar ca nu a avut timp de acte...

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

dar sti unde sta respectivul? poti da de el totusi?

Te duci si iti iei masina din fatza casei lui ...(pe sus...cu remorcher)

Cam dur sfatul..poate gaseti o metoda mai buna!
Daca nu are cartea masinii parca nu poate face revizia tehnica!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Din pacate nu stiu unde sta, ii stiu doar numarul de telefon dar nu-mi raspunde ... Cred ca masina e demult dezmembrata, era intr-o stare foarte proasta, de aia am si vandut-o asa ieftin. Nu stiu de ce nu vrea sa vorbeasca cu mine, probabil ca nu mai stie nici el nimic de ea si ii e rusine.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2008 spune:

Da-l in judecata pe civil:
- sa se constate ca intre tine si parat s-a incheiat un c de vc legal incheiat iar partile si-au indeplinit obligatiile (plata pretului, predarea masinii);
- sa fie paratul obligat sa se prezinte pentru radierea masinii;
- in caz de refuz, instanta sa dispuna radierea masinii si inmatricularea pe numele noului proprietar.
Ceri sa se prezinte paratul pt interogatoriu, audiezi 2 martori si gata.
Cu sentinta te duci la inmatriculari si la Adm Fin.
Dureaza 2 termene.

Mergi la inceput