SOTUL FACE PREA MULTE
De multe ori citesc franturi din viata voastra si ma gandesc daca eu ar trebui sa ma schimb sau el ... sotul meu ...un sot care face foarte multe,sunt multe de spus dar ganditi-va caci cam tot ceea ce faceti voi ar face sotul vostru .Ati fii multumite?
Am ajuns sa ma cert cu sotul meu pentru ca uneori simt ca depaseste limita...daca face multe vede multe...Fetelor vede multe nimicuri (cum le spun eu),si il apuca sa imi tina teorii...si atunci disper...oare e bine sa ai un sot mai cicalitor ca tine sau e mai bine ca sotul sa fie cel ,normal,,...SUNT ABSURDA??
Raspunsuri
diuna spune:
Hi, hi, hi! Ce incurcata e viata!
Al meu nu face nimic, dar tot le vede,si tot comenteaza...Da' are el altele bune care compenseaza
Si nu cred ca esti absurda. Pana la urma, atata timp cat te afecteaza reprezinta o problema, nu o absurditate
miriama spune:
D-apai, rau ca face, rau ca nu face... Pai, esti o norocoasa, ce n-as da eu ca al meu sa miste un pai si eu sa stau sau sa am preocupari adiacente: emisiune preferata, plimbari, fitness, lectura etc. si sa stiu ca totul e facut ca la carte.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
J G spune:
Credeti-ma ca daca devine chitibusar si cicalitor va blestemati zilele. Asa e si fostul meu, pana si acum cand vine in vizita face ordine si ma cearta ca nu pun cheile unde a stabilit el ca trebuie puse!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
diuna spune:
quote:
Originally posted by J G
Credeti-ma ca daca devine chitibusar si cicalitor va blestemati zilele. Asa e si fostul meu, pana si acum cand vine in vizita face ordine si ma cearta ca nu pun cheile unde a stabilit el ca trebuie puse!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Asta-i sef, nu sot!
tlaura spune:
Da, si al meu e cam cicalitor! Ar fi si mai mult daca i-as permite! Cand simt ca sare calul ii atrag atentia si se opreste; nu pe loc, mai caraie el un timp, dar ii trece!
El e foarte meticulos, ordonat, isi programeaza aproape totul, iar eu sunt total in opozitie cu el! dar pentru ca amandoi stim cand sa ne oprim, treaba merge bine de 12 ani!
Plus ca si el face foarte multe lucruri in casa si in afara ei, fara ca sa-mi scoata ochii cu ceva! mai zice doar cand ma uit la "telemanele", cum spune el telenovelelor!
cristiama spune:
Sa ne intelegem: de ce te cicale?
Nu-i place ce faci tu, sau cum faci? Face mai bine, suuper, sa faca numai el!
Cand stateam cu parintii, tatal meu era criticul de serviciu, frate nimic nu era bine, daca maturam nu era destul de "maturat" si mai dadea o data cu matura sa-mi arate cat praf mai strange, daca era destul de maturat, atunci nu era sters praful sau nu era dus gunoiul
E f usor sa gasesti cusururi.
Ei, si m-am mutat cu sotul meu si NU SUPORT nici cea mai mica critica, nici macare ceva ce seamana a critica, cicaleala sau observatie.
I-am zis de la inceput ca daca face asta nu mai misc un pai, am mai accentuat pe parcursul timpului cu lacrimi de crocodil la ceva ce mi se parea nederptate si acum .... nu avem critici.
Se poate!
tora97 spune:
si rufusu meu face mult, nu PREA multe Cind m am mutat la el facea PREA, insa ne calcam pe unghiute... asa ca incetul cu incetul mi a mai lasat si mie de facut cite una alta. Eh, nu va imaginati ca a renuntat sa mai aibe cite ceva de spus de una ori alta cum si eu o mai fac, insa am invatat (cel putin eu) sa nu o mai iau ca pe o ofensa. O mai dam pe gluma, vorba lui Topirceanu
"De ce va puneti gheara-n gāt?
Sa; lase unul cāt de cāt,
Sa; dea si celalalt ceva, -
Eu, cāt de cāt, socot c-o da!"
Dar da, un sot cicalitor este aidoma unei sotii cicalitoare, prea ultra si prea pro... ca orice i mult, strica! In final si la coada urmei e musai pt o convietuire linistita sa devenim toleranti cu "defectele" celui cu care impartim viata si casa
poze multe cu noi/Ana a implinit un an/ 2006/2007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
ellej spune:
quote:
Originally posted by diuna
Hi, hi, hi! Ce incurcata e viata!
Al meu nu face nimic, dar tot le vede,si tot comenteaza...Da' are el altele bune care compenseaza
Si nu cred ca esti absurda. Pana la urma, atata timp cat te afecteaza reprezinta o problema, nu o absurditate
si al meu cam tot pe acolo, face CĀTE CEVA, pentru care asteapta aplauze la scena deschisa, medalie in piept si statuie in piata publica si comenteaza de parca ar face TOT. Cica "daca nu faci ceva nu-ti poti da cu parerea despre cum trebuie facut ?" Ei bine nu!! zic eu.
Dar pana la urma ne intelegem, mai lasa unu', mai lasa altu'...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
antosit spune:
Daaaaaaa si al meu toacaaa... dar m-am obisnuit.Si atunci cand nu zice nimic incep semnele de intrbare
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
nona_denis spune:
La noi e si mai si! Ma refer la treburile casnice.
Nu face, nu critica, nu il deranjeaza absolut nimic.
Pe mine ma dispera! Am incercat sa las totul, sa nu mai fac curat sau mancare... Nu tine, nu il deranjeaza! Tot pe mine ma apuca...
Mami de Denisache