microbuz pentru elevi

microbuz pentru elevi | Autor: tona_64

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,

De cateva saptamani bune caut pe net "microbuze pentru elevi" sau "transportul elevilor la scoli". Stie cineva sa-mi spuna cum se duc la scoala copiii din zonele marginase ale Bucurestiului (2 cocosi, Sisesti)? Sunt foarte multe case noi in zona, s-a construit enorm si sunt sigura ca sunt multi copii; trebuie sa existe ceva pentru acesti copii(ma refer la un microbuz platit de parinti, ceva de genul asta). Daca aveti cunostinta despre asa ceva, va rog, contactati-ma urgent. Mii de multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Initial creeata de tona_64

Buna dimineata,

De cateva saptamani bune caut pe net "microbuze pentru elevi" sau "transportul elevilor la scoli". Stie cineva sa-mi spuna cum se duc la scoala copiii din zonele marginase ale Bucurestiului (2 cocosi, Sisesti)? Sunt foarte multe case noi in zona, s-a construit enorm si sunt sigura ca sunt multi copii; trebuie sa existe ceva pentru acesti copii(ma refer la un microbuz platit de parinti, ceva de genul asta). Daca aveti cunostinta despre asa ceva, va rog, contactati-ma urgent. Mii de multumiri!

Masina parintilor ,soferi angajati,taxi angajat sau scoala in zona.Daca toti copiii ar merge la aceeasi scoala ,ar fi ok un microbuz,altfel e cam complicat sau masina scolii/gradinitei desi ma indoiesc ca merg pe asa distante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tona_64 spune:

Copilul meu invata dupa amiaza, deci problema este numai la pranz cand trebuie sa ajunga la scoala. La intoarcere, respectiv seara, rezolvam problema cu masina personala. Doresc sa gasesc parinti care isi duc copiii la scoli prin zona 1 Mai - piata Victoriei si sa luam impreuna o.......decizie. Unde pun mai multi umarul e cu mult mai usor. Scoala din cartier? N-as prea crede! Nu zic ca nu ar fi ideal dar, scolarita mea invata foarte bine si avem pretentii. Haideti va rog, veniti cu propuneri !

Mergi la inceput

Hei ! nu ma aude nimeni? doar eu am aceasta problema ? Unde va duceti la scoala copiii, stimati locuitori ai zonei Nord Bucurersti (2 cocosi, Sisesti). Parinti din Mogosoaia, cum ajung odraslele dvs. la scoli? Chiar nu are nimeni acesta problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Nu am auzit de asa ceva. Unele scoli/gradinite particulare asigura transportul elevilor proprii. Cunosc pe cineva care a angajat un taximetrist sa-i ia copilul de la scoala, la pranz. Dimineata il ducea el.

Mergi la inceput

Fac apel la toti parintii din zona mentionata : haideti sa gasim impreuna o solutie !

Mergi la inceput

Uite asta e unul din principalele motive pt care nu am ales refugiul intr-o zona rezidentiala. Pt adulti e ok, dar copiii? Cum ar fi ajuns bunicile la ei? Cum ii duc la scoala, engleza, sport...Ce fac cu ei dupa ce ies de la scoala?

Mergi la inceput

Draga Anya,

Daca nu-ti convine subiectul, e ok, nu-i problema si nu te obliga nimeni sa raspunzi. Si sincer, nu doresc sa cunosc motivele pt care tu nu ti-ai cumparat casa intr-o zona rezidentiala. Inca o data, vreau sa intru in legatura cu parinti care locuiesc in zona. NUMAI CU CEI CARE LOCUIESC IN ZONA . MULTUMESC MULT PENTRU INTELEGERE, SPRIJIN, AJUTOR, ETC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by anya

Uite asta e unul din principalele motive pt care nu am ales refugiul intr-o zona rezidentiala. Pt adulti e ok, dar copiii? Cum ar fi ajuns bunicile la ei? Cum ii duc la scoala, engleza, sport...Ce fac cu ei dupa ce ies de la scoala?

Anya

Ii plimbi pe strazi vreo 2 ore inchisi in masina dus si inca doua ore intors.
Anya,la fel si eu.Mai astept putin sa putem avea casa pentru week-end si apartamentul pentru restul saptamanii.Ca altfel nu stiu cum sa ma descurc cu scoala si late cele pentru copil.

Mergi la inceput

tona, ai putea in cazul acesta sa scrii in subiect: Interzis celor ce nu locuiesc in Sisesti&Mogosoaia . Din cate stiu e un forum public...sau ma insel?

Mergi la inceput

Draga Anya,

si daca imi raspund cei care nu locuiesc in zona, tot de degeaba e; e numai pura conversatie. Chiar ma intereseaza sa vorbesc cu parinti din zona, pt ca pe noi, cei care locuim acolo, ne intereseaza subiectul. Multumesc, inca o data, pentru intelegere

Mergi la inceput