Mamici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

Naty eu stiu ca in primele 6 saptamani nu se scoate bebele afara, asa ca eventual in februarie ii scoatem pe strasse sa ne falim cu ei. si mie mi-e frica de gheata in combinatie cu burtoi, mai ales ca e moda asta cu pavaje din biscuiti din aia care luneca.

asa as avea chef sa crosetez lucrusoare mici...

9+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

cristi eu am scos-o pe Ioana la 10 zile, la indicatia pediatrului, care e unul din cei mai buni din tara. La fel voi proceda si cu bb 2, chiar daca e foarte frig. Ma gandesc numai ce greu e sa impigi carutul pe zapada.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la combinatia carut-zapada nu m-am gandit

eventual il scot cand e si tati acasa sa ne ajute la impins - da sper ca totusi curata astia trotuarele

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, m-a luat o emotie cand am citit despre scosul lui bebe din casa si alte chestii din astea. Doamne, cat de frumos trebuie sa fie. Insa mai e asa de mult pana la iarna. Abia suntem micuti, niste gagalici in burtica. Oricum, aerul curat nu are ce s aii faca rau lui bebe, mai ales daca e bine imbracat.

M-ati facut praf cu clatitele si dulceata de capsuni. Va dati seama ca numai la asta ma voi gandi toata ziua. Eu de dimineata am papat un borcan intreg de compot de piersici pt ca fructele in provoaca aciditate, cu exceptia bananelor.

Vine bebe.

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

angellique - de strasse zic si eu asa, ca noi asa ii zicem la plimbare - dar eu sunt in alba iulia, mutata din tg mures

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mvb

RALUCA ALEXA si noi avem bilet la mare dn 29 iulie , in perioada in care voi avea 17 sapt....am citit tot ce ati scris, si parca sovai un pic.....am inteles ca e extraordinara briza marii si ajuta la fixarea calciului, mai ales la cele care consuma lactate......mi-e groza de drumul pana acolo. O sa mergem cu masina , insa tot 5-6 ore facem....Soarele este o problema. Trebuie de evitat expunerile indelungate. Iar apa tot rece e! Cred ca o sa stau ca o closca pe mal, iar sotul meu o sa se balaceasca tot timpul. Vom ajunge acasa, el bronzat si eu apa ca o branza. 10+

mvb3

pe 29 iulie apa marii nu e calda.... e clocita . nici copiii nu ii scoti din ea. dar.. fiecare face cum doreste. dupa cum zicea si Ledi, si la mare nastem copii (destul de normali zicem noi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

pe 29 iulie apa marii nu e calda.... e clocita . nici copiii nu ii scoti din ea. dar.. fiecare face cum doreste. dupa cum zicea si Ledi, si la mare nastem copii (destul de normali zicem noi )

bine zis! Eu o sa merg in fiecare week-end la eforie nord si in sept ne-am luat un pachet in Tunisia (alta apa, alta plaja). De-abia astept!!

Catalina

11+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:

andreea - cum am zis, din momentul in care doctorul ne da ok il scot ca si eu sunt pentru aer curat si plimbari ca sunt convinsa ca fac bine

dar stiu ca la o colega nu i-a dat voie o luna sa il scoata la plimbare - doar cand mergeau la doctor il scoteau. si a nascut in martie

9+

O fi avut probleme. Plus ca sunt doctori si doctori. Dar oricum trebuie respectat ce zice dr. copilului.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Leditia

Eu zic sa nu exageram cu marea..asa n-ar mai trebui sa iesim din casa in orice colt de tara..ca doar vara peste tot e soare.Nu vad nimic care sa dauneze..si n-am auzit pe nimeni care sa spuna ca i-a daunat un concediu la mare,ba dimpotriva..
Apa este sarata,deci nu iei nimic..insa de la piscine si stranduri sunt sanse mari sa iei una alta.Programul de plaja..dim..si seara trebuie respectat si daca esti si daca nu esti graviduta.:)Eu nu ma simt in stare si in plus am indicatie de stat la pat cuminte..altfel mi-ar fi placut sa ies seara sa ma plimb pe plaja,apa cred ca inca e rece..
ps:si vba cuiva,se nasc copii si aici :)

POZE
my baby
9+

Ledi, e vorba de "facut plaja", adica stat cu burta la soare. Si aici trebuie moderatie. N-are legatura cu copiii care se nasc si la mare.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Naty

quote:

Naty eu stiu ca in primele 6 saptamani nu se scoate bebele afara, asa ca eventual in februarie ii scoatem pe strasse sa ne falim cu ei. si mie mi-e frica de gheata in combinatie cu burtoi, mai ales ca e moda asta cu pavaje din biscuiti din aia care luneca.

asa as avea chef sa crosetez lucrusoare mici...

9+

cristi eu am scos-o pe Ioana la 10 zile, la indicatia pediatrului, care e unul din cei mai buni din tara. La fel voi proceda si cu bb 2, chiar daca e foarte frig. Ma gandesc numai ce greu e sa impigi carutul pe zapada.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 8+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty, din pacate in ultima vreme nu prea mai e zapada iarna. Si oricum la inceput o sa-l scoti mai putin si se poate sa-l tii si in brate.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

bine zis! Eu o sa merg in fiecare week-end la eforie nord si in sept ne-am luat un pachet in Tunisia (alta apa, alta plaja). De-abia astept!!

Catalina

pai daca e pe asa atunci poate te opresti in constanta la o cafea, mi-ar face placere sa te vad. lucru valabil pentru oricare dintre noi, bineinteles! promit ca nu va tin cu burtica la soare in orele nepermise!!

Mergi la inceput