Mamici de ianuarie-februarie 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

RALUCA ALEXA si noi avem bilet la mare dn 29 iulie , in perioada in care voi avea 17 sapt....am citit tot ce ati scris, si parca sovai un pic.....am inteles ca e extraordinara briza marii si ajuta la fixarea calciului, mai ales la cele care consuma lactate......mi-e groza de drumul pana acolo. O sa mergem cu masina , insa tot 5-6 ore facem....Soarele este o problema. Trebuie de evitat expunerile indelungate. Iar apa tot rece e! Cred ca o sa stau ca o closca pe mal, iar sotul meu o sa se balaceasca tot timpul. Vom ajunge acasa, el bronzat si eu apa ca o branza. 10+

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mvb-o sa fii o gravidutza frumoasa si nebronzata

Fetelor mi-este pofta de nite clatite insa pe caldura asta nu ma incumet sa fac,il astept pe sot sa ma alinte el

10+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Eu am fost la mare si aveam un burtan de 6 luni .Sincer nu cred ca sunt probleme ptr ca si acolo se nasc copilasi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Fetelor, cu marea eu stiu ca e in felul urmator: trebuie sa ne ferim de soare puternic, sa nu stam prea mult la soare sa se incinga burtica. E la fel ca si cu dushul fierbinte.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

clatiiiteeeee....

9+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

michellino si tu maica?
si tata mi-a zis sa trec pe la el azi ca a facut dulceatza de capsunele ...sa imi dea sa pun la clatite!
clar ca azi tre sa fac macar din doua oua o tura!

ioana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Cristi_2003, cum rezisti sa stai in Germania?Eu am stat 2 saptamani la niste prieteni in Koln, si am crezut ca-mi iau campii..Tara nu zic, e frumoasa,dar oamenii lasa mult de dorit...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by cristi_2003

Naty eu stiu ca in primele 6 saptamani nu se scoate bebele afara, asa ca eventual in februarie ii scoatem pe strasse sa ne falim cu ei. si mie mi-e frica de gheata in combinatie cu burtoi, mai ales ca e moda asta cu pavaje din biscuiti din aia care luneca.

asa as avea chef sa crosetez lucrusoare mici...

9+

Draga mea, nu iti interzice nimeni sa scoti copilul afara. Poti sa-l scoti chiar din prima zi. De altfel nici de la maternitate nu te teleportezi acasa.
E adevarat ca fiind iarna o sa-l scoti foarte putin (o sa dureze mai mult imbracatul decat plimbatul), dar copilul trebuie scos, aerul curat face bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.20059+
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Eu nu mai merg deloc la mare.Am pielea deschisa si trebuie intai sa ma capatuiesc cu niste insolatii bune, ca apoi sa ma bronzez.Ma gandesc ca daca eu sufar,copilasul mai rau.Iar cu orele de bronzat nu mai e valabil deloc,la soarele puternic care e.Zicea cineva ca va sta de la ora 15...pai atunci e soarele mai puternic ca la ora 12...Si la cat de mult s-a subtiat stratul de ozon.Si plus temperaturile frecvente de 40 de gr care vor fi vara asta...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

andreea - cum am zis, din momentul in care doctorul ne da ok il scot ca si eu sunt pentru aer curat si plimbari ca sunt convinsa ca fac bine

dar stiu ca la o colega nu i-a dat voie o luna sa il scoata la plimbare - doar cand mergeau la doctor il scoteau. si a nascut in martie

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu zic sa nu exageram cu marea..asa n-ar mai trebui sa iesim din casa in orice colt de tara..ca doar vara peste tot e soare.Nu vad nimic care sa dauneze..si n-am auzit pe nimeni care sa spuna ca i-a daunat un concediu la mare,ba dimpotriva..
Apa este sarata,deci nu iei nimic..insa de la piscine si stranduri sunt sanse mari sa iei una alta.Programul de plaja..dim..si seara trebuie respectat si daca esti si daca nu esti graviduta.:)Eu nu ma simt in stare si in plus am indicatie de stat la pat cuminte..altfel mi-ar fi placut sa ies seara sa ma plimb pe plaja,apa cred ca inca e rece..
ps:si vba cuiva,se nasc copii si aici :)

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput