Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 8
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Roxanica, ai fost totala... proprietarul englez si simpatic, tatic a 4 copii under 12 cum mi-a spus el, a aparut taman cand boleam.. eram vai de steaua mea, cu parul valvoi... dar a marit chiria doar cu 30 euroi si sper ca firma sa accepte aceasta marire si sa nu scot eu banii din buzunar... vazut pozele... sint superbe, la fel ca si personajul principal
Dianocica, te inteleg perfect.... am avut si eu stari dintre acestea; ma bucur enorm ca sint mult mai bine, iar Luca din ce in ce mai intelegator si zambaret.... vorba ta: Doamne, cat pot sa mor de drag cand ma uit la el... imi place sa stau seara si sa-l privesc cum doarme, iar in weekend cand vad cum se trezeste zambind la mine, ma topesc toata; d este minunat.. si super cum stie el jumatate din alfabet... si ce as vrea sa stea si duracellu' de luchita de mana dar nu sta...
Dia, AMR 2.... vacanta placuta si astept impresii...urmam noi la fratiorul Belvil
Va pupicesc pe toate si ma reintorc la munca...
Teutz, pe cand poze cu printesa?
Flore, pe unde ati disparut?
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dandusa spune:
adevaru-i ca in perioada asta ma simt ciudat...poate de aceea mi se pare asa o tragedie cele cateva bubite din talpi ale Crinutei...de fapt ea are o stare f naspa cauzata de dinti si restul vin sa completeze minunata stare...
parca nu-s eu sa ma panichez de la o chestie asa mica...
azi s-au mai diminuat,probabil ca pana ajungem noi la dermatolog dispar de tot
sa fie de la mersul desculta in parc?sau de la nisip?aici poze cu inculpatele...
Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
iulia-stefy spune:
Dia, vacanta placuta.
dandusa, multa sanatate domnisoarei Crinuta. Am vazut inculpatele in poza, dar poate nu se vad prea bine, ca eu n-am vazut ceva grav. Sa dea DD sa fie bine.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dandusa spune:
mamici din Tm ia cititi www.itsybitsy.ro/Stiri/Mamicile-ii-pot-alapta-pe-copii-la-cinema-815.html" target="_blank">aici,vrem si in C-taaaaaa
Mamica stralucitoare
dandusa spune:
este posibil sa faca alergie de la capsuni sau cirese...in conditiile in care a mai mancat astfel de fructe?adica alergia la capsuni de ex.,nu apare doar prima data cand mananca?eu asa banuiam...voi ce stiti?
Mamica stralucitoare
bamboletta spune:
Buna fetele
am primit mesaj de la Porumbita e la spital o sa-i induca nasterea are deja 40 sapt pana diseara a zis ca naste asa ca bagati majoretele,ii era cam frica urma sa-i faca injectia,va tin la curent cu vestile
hai Porumbita,nastere usoara
noi suntem bine dimineata am fost la strand nebunie mare,nu mai puteam pleca de acolo fug la somnic sunt terminata de oboseala
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dandusa
este posibil sa faca alergie de la capsuni sau cirese...in conditiile in care a mai mancat astfel de fructe?adica alergia la capsuni de ex.,nu apare doar prima data cand mananca?eu asa banuiam...voi ce stiti?
Mamica stralucitoare
alergia la un aliment/fruct poate sa apara oricand in timpul vietii. eu am facut alergie la kiwi pe la 25 ani 9si inca una nasoala rau), desi inainte eram consumator fidel :)... si mi-a zis alergologul ca astea fiind datele problemei, la un mom dat voi face si la capsuni, rosii... deocamdata bag cat mai pot, ca-s inebunita dupa capsuni :)))
Dia1609 spune:
nu pot face bagaje cat doarme oana... de fapt nu pot face nimic, ca o trezeste orice zgomot. asa ca mananc, vad ca asta n-o deranjeaza
ruxandra, de ce nu folositi creme de protectie solara in oras? ca fix in oras e poluarea mai mare si stratul de ozon inexistent. da, luam laptopul, nu se poate fara. de fapt consortul nu poate fara. si nu-mi fac iluzii, probabil ca va lucra si de acolo, iar la tel va vorbi toata ziua mai mult ca sigur. dar si asa, pt noi asta se va numi vacanta :))
Dia1609 spune:
porumbita
tinem pumnii sa nasti repede si usor iar bb sa fie sanatos si mancacios
bambo, ne anunti cand naste, da? nu stii, au rez cu creditul??