Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa eu tocmai ce m-am umplut de un fel de basici pe maini (mi se cojesc rau) de la o bunatate de crema neexpirata. deci se poate si asa . apropo, a folosit cineva vreodata crema de maini de la sephora cu nu-stiu-ce exctract de bumbac?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Buna fetele, ma mai primiti? N-am mai intrat cam de multisor, noi suntem bine sanatosi, veseli voiosi, eu am inceput munca din ianuarie... Am vazut ca foarte multe din voi se pregatesc de vacanta in Turcia, iar cum eu am fost de multe ori cu bb acolo iar anul trecut am stat chiar o luna in Antalya am zis sa va impartasesc cateva lucruri. Noi am trecut de Craciun printr-o enteroviroza ce a aparut chiar in ziua plecarii iar seara am ajuns la spital in Istanbul pentru ca avea diaree crunta. Spitalele sunt mai mult decat ok (sper totusi sa nu fie nevoie sa vizitati unul), medicii dau parca o alta importanta copiilor decat aici. Noua ne-au facut analize din kk intr-o ora. Au medicamente f bune, asa mi s-a parut mie, noi am scapat de diaree intr-o singura zi de tratament, si chiar mai ieftine. Pentru febra este f bun un supozitor ce se cheama Paranox dar pentru burtica trebuie sa ma uit pe pliculetele de prafuri cum se cheama si revin maine. Efectiv copilul a baut intr-o zi numai apa cu praful respectiv plus un sirop antibiotic iar a doua zi si-a revenit de tot. Cine mai foloseste Bepanten, va recomand sa va faceti stocul de acolo, pretul este extrem de mic, daca aici este 20 ron acolo un tub costa in jur de 4,5-5 ron, diferenta enorma fata de la noi. Eu fac de regula stoc si pentru prietenele mele cu bbi mai mici. Saptamana viitoare si eu voi fi cu bb (ma rog nu mai este bb dar asa m-am obisnuit) tot in Antalya....asa ca daca mai doriti sa aflati info despre imprejurimi, despre locuri de shopping, cu cea mai mare placere. O vacanta placuta tutor si lipsita de evenimente nedorite.
Si, ca sa nu ne uitati:
http://picasaweb.google.co.uk/NelaKUnal/Kaan1AnJumate04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dragi mamici, am si eu o intrebare fff delicata.
Cele care nu mai alaptati de muult timp, mai aveti lapte in sani? Eu nu mai alaptez de mai bine de un an si de curand am constatat, la dus, daca presez sanul, mai iese ceva de acolo, putin, dar semana cu laptele. Ce o mai fi si asta?
Nu am luat medicament de stopare a lactatiei.
Eu stiu ca prolactina e un hormon secretat de hipofiza si cam atat.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

leyla, chiar m-am gandit la tine zilele trecute, ma bucur ca ai mai dat pe la noi :)... noi plecam vineri in antalya (belek) si mi-ar face placere sa ne vedem dc se iveste ocazia. si dc nu poti, poate imi dai un nr de tel sa te sun cat sunt acolo, sa-mi faci niste recomandari de shopping. iti trimit pe pm tel si mailul meu, dar pliz nu-mi raspunde pe pm ca eu am o problema tehnica si reusesc sa le citesc dupa 2-3 saptamani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Poze cu Garga
http://picasaweb.google.com/kikineata/1An7Luni_3

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

tuu kiki, frumooasa foc domnisoara.
te rog, zi-mi si mie de unde ai luat sarafanul ala cu dungi si nasturi pe umeri, vad ca impartasim aceeasi pasiune pentru haninute.

Mergi la inceput

Diana, sarafanul e de la H&M dar de anul trecut. Are si chilotei la el dar sunt mici si pantalonii de in cu aceleasi dungi. Se comporta f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

KIKINEATA,meyyy ce toalete frumoase aveti.....mortala garga!!!!
nu pot sa nu remarc ce bine iti sta blonda !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianav, la mine nu mai curge nimic :).. ai intrebat ginecologul? poate e ceva secretie...

Mergi la inceput

Cine mai vrea genul ala de papuci d eplaja si vrea mai ieftin am gasit modele la Skechers si sutn identic ca material cu crocsii doar capret intre 35/39 - 45 RON. Iaca asa am luat io la Garga da-s roz inchis cu galben http://www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=G&catId=4&index=0&viewAll=false&sort=popular&prodId=21551...
Imi venea sa-i iau de baieti unii bleumarin superbi. Sunt vreo 3 -4 modele la fete si vreo 2 la baieti. Si albi.

Mergi la inceput