Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
Teutz spune:
quote:
Originally posted by a_deju
dragele mele minunate....
SUNTEM REZIDENTI BRITANICI!!!!
acum am aflat, sunteti primele care stiu dupa noi...
moamaaaa, ce-mi tremura mainile.. :)))))))))
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Teutz
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Teutz spune:
Iulia, of doamne, saracuta Stefy! Nici nu stiu ce sa zic... Sanatate multa, multa!
Daphna, Elisa e frumoasa rau... da' rau de tot!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Donia spune:
Sunt in mare fuga, dar nu pot sa nu salut noii rezidenti britanici! a_deju, sa va fie de bine, mare veste! Si acum ce urmeaza?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
biabaus spune:
Nu stiu daca va mai amintiti de noi, cred ca eram in saptamana a 10 de sarcina, cu bb2, cand am vorbit ultima oara.
Marti dimineata am nascut-o si pe surioara lui Matei, Ana, o fetita de 3 kg si 49 cm, nastere normala fara epidurala la Caritas.
A fost destul de greu, avand in vedere ca de data asta stiam ce ma asteapta, insa momentul efectiv al expulziei, mi s-a parut mai usor si mai scurt; asta probabil si pt ca Matei avea 40 si ceva perimetrul craniului, pe cand Ana doar 30.
Obisnuita cu Matei, care are deja 1 an si 7 luni, Ana mi s-a parut asa mica si fragila.
Ajunsa azi acasa insa, Matei mi s-a parut deja un baietel in toata regula, nu mai e deloc bebe, cu el ma inteleg, vorbim, el are dinti (wow mi s-a parut asa ciudat!!)
Mi-e tare greu, si o sa-mi fie foarte greu, trebuie sa gasesc timp (caci dragoste este destula) sa-i alint pe amandoi in egala masura.
La un moment dat Ana se suparase si incepuse sa planga si Matei m-a luat de mana sa-i aducem "apitza". Cand insa statea la mine in brate si ii dadeam sa manance, ma tragea de mana sa-mi arate creta lui, si m-a tras pana i-am scos Anei biberonul din guritza. O mangaie pe cap, destul de apasat insa, o pupa pe piciorutze, dar vrea sa se suie peste ea in pat (si am crezut ca nu poate s-o faca, insa el chiar se catara pana sus).
O sa trebuiasca sa fiu cu ochii in cinshpe
Va pupic pe toate
kikineata spune:
Bravo A-dejule, meriti orice din plin...dar Daphna mi-a rupt inima cu poza cu motanu' si Elisa tinandu-se de mana...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Lacramioara imi pare rau de Stefy. Citeste dc ai timp despre herpangina...sau mai bine du-te cu ea la dr iar. Io sunt curioasa ce mananca ea zilnic poate e vreun aliment care-i face rau, o ecografie ati facut?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
a_deju spune:
raluca.. scuze, mintea mea era fixata pe-o singura chestie :)) la multi ani sanatosi si fericiti, tot ce-ti doresi si..petrecere frumoasa :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
pai donia..cam ce sa urmeze.. vindem acareturi pe-acilea, impachetam ce e de impachetat, cand plecam in conced' ducem prima tura de bagaje si momentan nush de eric si subsemnata s-or mai intoarce.. depinde totusi de cand (cum, cu cat ) vindem casa, cum o fi cu demisia lu' mihai, ca s-ar putea sa nu-i dea drumu' chiar de pe-o luna pe alta... dar, ce sa zic, toate is detalii, ce conta cu adevarat s-a indeplinit
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
Ktrinel spune:
am intrat special sa vad daca a venit posta...ptiuu...ce norocosi sunteti ...bravo...si bafta muuuuuuuuuulta!!! .
mamaana spune:
a_deju felicitari!!! bafta multa!!
si eu am intrat special sa vad de veste...
ai dreptate, acum sunt detalii de rezolvat, lucrul cel mai important s-a intamplat