Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lacramioara - multa sanatate puiutei ... ma rog sa fie totul bine.
biabaus - bine ai revenit printre noi! ... sa-ti traiasca mandrete de fetita si sa fiti fericiti toti 4 ... si multa rabdare caci o sa-ti cam trebuiasca.
A-deju - FELICITARI ... sa fie asa cum va doriti voi si totul sa mearga bine.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Seara buna!
De cand nu am mai scris la ore de astea.... am fost singura la shopping, spart banii pe prostii ca nu era rugbistul sa faca criza cand scot cardu'sau intru in vreun magazin.... ; am vazut si faimosii crocsi, dar 21 doar rosii, ma voi duce cu laba inculpatului la proba cat de curand.... maine pun poze cu tunsulici.... bai nene, 1 e chiar chel...
In fine, ma duc sa caut patu' ca deja e prea tarziu pentru je, si maine la 7 da trezirea....
A_deju, Felicitari si nu uita: daca raman fara job vin baby-sitter.... dupa oprirea la Chinico ca ea e prima pe lista.. si cand ma doboara alergatul dupa motan si rugbistul din dotare... CANADA scrie pe noi.....
Pupici si noapte usoare, fara muci, tuse, insomnii, dinti, etc, etc tuturor fulguletilor....

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

mersic frumos saryra; mi-ar mai trebui si vreo 4 maini; am insa si un mare noroc, nu ma doare absolut deloc taietura....cu sanii am inca probleme, dar sper sa se rezolve, astfel incat sa poata sa suga si "bebia", cum ii zice fratiorul.
somn usor va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sanatate multa bolnaviorilor!

Tot in mare fuga, dar am mai citit de un bebe nou si am vrut neaparat sa o felicit pe biabaus si sa ii urez bun venit pe lume Anei! Sa fiti fericiti, iar micutii tai sa aiba parte de tot ce-i mai bun!
biabaus, ai poze cu ea, cu ei? Ca io's tot pe fuga, da la poze sigur ma uit, deja mi-e dor de unul mic.

asiza, vazut, placut, pupam! Bine va sade!

a_deju, brrrr... ce povestesti tu acolo, vandut, impachetat... ce amintiri!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RALUCA,LA MULTI ANI!!!

ADEJU,FELICITARI!!!NOROCOSILOR!

ROXANICA,imi pare rau sa aud ca pe David il chinuie tusea,o sa treaca treptat,fir-ar sa fie de tuse!
lACRaMIOARA,offf,tin pumnii sa treaca repede!
ASIZA,bine ati venit,faine pozele,Denis scump tare,si tu arati tare bine!
DAPHNA,f frumoasa Eliza,impreuna cu Motanul..e superrr!
TEUTZ,imi pare rau ca a trecut prin atatea mititica,bine ca trec toate!
KTRINEL,e mortala Julia,e o frumoasa!
BAMBO,sunteti superbe amandoua!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

POZE

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neatza...fac cap. nou si revin...rabdarica...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Gata si cu cap. asta...Poftiti la urmatorul

Mergi la inceput