Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 20
leyla spune:
Roxanica, pup, esti minunata…. Imi pare rau ca este bolnavior Davidutu. Noi am avut tuse dar nu asa de grava…nici K nu suporta siropurile pt tuse, mai ales stodalul il vomita la greu. sanatate multa puiutului!
Mamana, sanatate multa si Stephaniei! Vai, ce baiat mare ai!!!!
Asiza, vai ce frumusel este Deni tunsulici!
Ruxandra, te admir asa de mult, ca misunati nu gluma, de altfel si noi.... Stiu ca v-ati intors, am admirat pozele superbe... Pai Kaan era proaspat frezat la Ciufolici. A treia zi de Pasti eu am lucrat si a stat sotul acasa cu el si cand am venit seara l-am gasit dichisit, cica l-au tuns in brate la el, da ce mai conta, era asa de dulce...
Dandusa, imi venea sa ma reped la ecran sa pap picioarusele Crinutei, eu sunt inebunita dupa picioruse, si pe ale lui Kaan le pupacesc intruna. Citeam undeva ca cica daca pupi mult baietii pe talpi vor fi afemeiati...chiar ma gandeam ca daca ar fi sa cred...oha, al meu ar face ravagii nu gluma. Pupam dulce piciorusele mici si dragalase sa treaca repede bubitele.
Teutz, vai, vai, si la voi? Sanatate multa Alexiei.
Porumbita, felicitari, refacere rapida si bb sanatos. Si cu ocazia asta le felicit si pe Madaluta, Aelita, si pe cele “in curs” Dandusa, Flore si parka mai era shineva da neuronu m-a lasat! Sunteti toate niste gravidute asa de frumoase...cum era aia cu pofta? Felicitari tuturor, sunteti curajoase!
Adeju, asteptam cu sufletul la gura…tinem pumnii sa fie…..asa cum va doriti!
Ktrinel, success la single-mamicie
Danutz, na ca acuma am un cui, si eu vroiam sa vad Sex&the City inainte de plecare in vacanta dar n-am apucat. Parca vad ca toata sapt vitoare numai la asta o sa ma gandesc. Vizionare placuta!
Asa, si mi-am adus aminte sa am promis sa scriu despre praful ce a facut minuni cu burtica lui Kaan, Reflor se cheama.
Si noi ne luam ramas bun pentru o saptamana, o luam tiptil-tiptil pe urmele Diei, asa ca in seara asta zburam spre Antalya.
Va pupam dulce pe toti si toate, sanatate multa tutor si sa ne auzim cu bine.
iulia-stefy spune:
S-ar parea ca tusea pana la voma, s-a intors. De aseara Stefy tuseste iar pina vomita. Sunt disperata, ca de aseara pina acum n-a facut nimic in scutec iar dimineata a facut cateva picaturi in olita, foarte concentrat, portocaliu la culoare. Toata noaptea a tusit si a vomat. Si o tine asa de aseara. D-na doctor n-o gasesc, cea din spital e plecata, nu mai stiu ce sa mai fac cu ea. Mi-e frica sa nu se deshidrateze. Bea de rupe cand o scap la biberon si apoi vomita tot ce a baut, ca o apuca tusea. Cu mancatul e si mai rau,.... vomita si medicamentele.... Simt ca sunt la capatul puterilor si azi am fost singura cu ea....si simt ca nu mai rezist. Si eu care speram ca s-a terminat. Aseara i-am dat ultima doza de antibiotic din cele 10 zile de tratament.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dianocica spune:
asiza arati exceptional , iar denis..parca e d :). mei, copiii nostri seamana din ce in ce mai mult. of, si zulufii aia de la spate ...eu i-am tuns :( si asa bine ii statea cu ei..ca lui denis :)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Yagmur spune:
Lacrimioara, off... ii urez multa sanatate si sa treaca tusea asta... chiar asa, dupa 10 zile de antibiotic sa revina?? Nu inteleg nimic
RALUCA, LA MULTI ANI!!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti
Luca a inceput sa ceara mai mult lapte..el bea aprox. 500/zi...iar acum plange cand se termina bibele....trebuie sa imi dau seama de ce... Danita zicea ca poate nu papa suficient carne, dar papa...
In fine, sper sa plec acasa si sa-l vad tuns.... 1 . Maine fac poze...
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
raluca, multa sanatate iti doresc si sa reusesti sa faci pt adina absolut tot ce iti propui! te pupam cu drag
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dandusa spune:
La multi ani,Raluca
sanatate si muuulte impliniri alaturi de cei dragi
Roxanicaaaa,
offf ce-ai mai plans tu...,ce rau imi pare ca treceti prin asta...,nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...cu tuse asa urata nu ne-am confruntat niciodata si sper sa nu...
offf ce rau imi pare ca esti trista... sper din suflet sa faca minuni aerosolii astia si sa-l lase pe David in pace tusea...,pupam tare tzoncanit si imbratisam pana la sufocare pe amnadoi
Iulya,
off si voi...,mama masi de gradi,ca de acolo vin toate...
tinem pumnii sa va faceti bine repede
Donia,
asa voi face...,are 3 zile de dat de doua ori/zi,ii mai dau 3 zile doar o data/zi si mai apoi o data la doua zile si-o bagam si pe asta in sertar la nani...,multumesc de sfaturi
bubitele nu se mai vad deloc,deloc...
cum mai este Cristinel?ce discomfort are,canini cumva?
Asiza,
ce amintiri mi-ai starnit cu pozele tale...,pare ca v-ati distrat pe drum...,ati avut rau de mare?tu arati superrrrte prinde superr culoarea si tunsoarea...Denis este superbbb
Yagmur,
foloseste-ti farmecul si sustrage-te la 15...la cat de slabuta esti chiar ca nu se observa lipsa ta
m-ai distrat teribil cu mesajul scris gresit...
Aelita,
cum mai santeti frumosilor?
Dianocica,
si eu ma intrebam ce-o fi cu Chris...,chiar la tine m-am gandit ca s-ar putea sa ai nr ei,asa-i?
Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
a_deju spune:
dragele mele minunate....
SUNTEM REZIDENTI BRITANICI!!!!
acum am aflat, sunteti primele care stiu dupa noi...
moamaaaa, ce-mi tremura mainile.. :)))))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
daphna spune:
LACRAMIOARA,imi pare asa de rau....da chiar nu gasesti alt doctor,du-te la urgenta.si cum tuseste,sec???noi tinem pumnii si o sa treceti si peste asta,nu te lasa...
DIANOCICA,si eu ma gandeam cat de bine seamana d cu denis.
ASIZA,bine ai venit acasa.
RALUCA,LA MULTI ANI!!!!!
V-am zis k stie cum o cheama????adiktelea si numele de familie....mori dk o auzi....
uitati si baietelum meu...aici
offfff....cu un ochi rad ,cu unul plang.......o sa vedeti voi de ce......
daphna spune:
quote:......de emotii evident.....
Originally posted by a_deju
dragele mele minunate....
SUNTEM REZIDENTI BRITANICI!!!!
acum am aflat, sunteti primele care stiu dupa noi...
moamaaaa, ce-mi tremura mainile.. :)))))))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx