Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 13
a_deju spune:
quote:
Originally posted by flore26
POZE PROASPETE
21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
vai, flore, cat esti de faina!! sa te tot burticesti si tu :)) si alessia i-o frumusete, balaioara de ea :) pupam!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ktrinel spune:
...mai rarutz ca-i mai dragutz...si apropo de asta, Asiza, ati sosit cu bine??
porumbita, felicitari! bine-ai venit Radu ! sa fiti fericiti si sanatosi!
dianarus si yagmur: am savurat pozele voastre si am 2 comentarii:
1. iar ma apuca toti dracii, literalmente, cand vad dovezi d-astea palpabile, reale, etc..ca NOI , minunatele chiar existam in carne si oase , dar mai ales ca unele chiar se pot intalni, vedea, privi, asterne paturici,..penetra ferestra calculatorului .. imi pareti la modul general, atat de familiare, v-am invatat culoare peretilor, frezele, perdelele, marca aragazului..sau sotzii ...dar eu tot departe sunt...io tot nu pot concretiza ...si mai rau e ca nici nu stiu cand voi avea acest privilegiu...sunt foarte frustrata, pe bune .. Donia,Almo, noi ne-am vazut, pe voi va exclud, dar la cat de rar ne vedem....nu-mi ajunge.gata cu sentimetalismele.
2. diano, cand iti mai vin ganduri de haiducie americano-canadiano-etc...ia tu pozele tale proprii si personale la frunzarit ...si apoi mai intreaba-ma de una de alta
a_deju, Doamne-Doamne stie mai bine ce va pregateste, ce-o fi ..sa fie spre binele vostru !
ruxandra, aveam o vorba sa-ti mai spun ...despre protectia solara...acum ne batem in crocsi si alti papuci, in toalete, palarii si alte mii de jucarii...si consideram treaba asta cu protectie solara asa un moft? ..io zic ca asta e chiar important, mai degraba celelalte sunt niste mofturi...dar nu consider ca daca stai la oras soarele e mai ingaduitor cu tine sau umbra mai deasa...stii ca aici la meteo ni se comunica si factorul index UV, sper ca am zis bine si chiar atrageau atentia ieri ca, desi nu parea asa de cald, de soare...indexul era ffff ridicat astfel incat in 16 minute, spuneau ei,fara protectie, soarele putea arde pielea...sunt de acord ca sunt chimicale, dar s-ar putea pana la urma sa fie din gama celor friendly.
dandusa, mie nu imi pare a nimic concret , mai ales a alergie de la mancare chestiile alea...as inclina spre caldura...
Dia, te intalnesti cu Carmen ??
bambo , era de asteptat ca va scadea atractia pt ochelari..ca si pt o jucarie noua...dar lasa ca se va reacomoda ea.
cateva instantanee recente cu Julia ...nu prea am timp de poze, pregatiri, tzoale si alte aranjamente de culise...luati-le asa cum sunt.zac si la noi rochitele in dulap, dar nu avem unde si cand le purta ...
e o perioada mai incarcata , ca sa nu zic grea , pt mine acum , a venit vremea sa fiu single-mom pt un timp, dar ma rog, nu chiar, ca a venit mama sa ma ajute...asa ca nu prea contati pe aparitiile mele ...in plus, doua zile nu am avut curent ...din cauza unei furtuni. am citit pe sarite.
pe curand.
kikineata spune:
Floreeeee, esti asa frumu cu burtica, dar cred ca zambetul tau te face atat de frumoasa si senina. Alessia e o jucausa.
Bambo, rar rar dar parca prea rar :)
Ktrinel, esti pe langa butoi? Nu ai observat ca el, adica butoiul e inexistent in ultima vreme. Si de ce esti uracioasa? Crezi ca asta conteaza? Important e s-o vedem pe Julia blonduta cu codite fara rochite...si nu cred deloc ca i-ar fi stat sau s-ar fi simtit tare bine imbracata in piscina. Io o schimb de 2 ori pe zi ca se murdareste rau de tot si spal/calc de-mi sar capacele si nu tre sa gandesc iau din dulap ce vine la rand...pur si simplu imi face ziua buna!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
A-deju, Motanschi poa sa fie intins la placa, permament, pe bigudiuri, cum vrea muschiu' tau...tot exemplar rar ramane, doar e centrul universului!
kikineata spune:
Ieri s-a intamplat ceva...ceva ce a schimbat-o pe Garga parca era cu o luna-doua mai mare, radea, zambea, se juca, facea ghidusii, stramba din nas, ne facea cu ochiul, ne imbratisa, ne pupa, vorbea continuu si asa calda si linistita....era asa de dulceee...
kikineata spune:
Felicitari, Porumbita! Sa-ti traiasca Raducu, sa fie sanatos si mancacios! Sa ne dai de stire cand ajungi acasa si te mai linistesti. Si de Mario, da?
Chinico, ce face Beoaca?
Acs, nu mai zici nimic de bursuci? Victorila si-a reluat cursul normal?
ruxandra_sb spune:
Neata,
.. bre is da und-ati vazut voi bigudiuri de motan?? Ca mi-oi belit ochsorii si nimic nu vazui.. decat niste carlionti de mare clasa.
Ptiu, Flore ce burtica iesi la-naintare. la Alessuca blonda.
Ktrinel, draga de tine.. off. [omulet dand un big, big hug] Da cand vii la Romania sa stii de mine nu scapi.. capisce?? Ce faine sunt pozele de la balaceala (asa cald e deja si la voi?).. si cele albastre, cu Julia cu codite. Cat despre partea cu soarele si protectia solara.. nu zisei.. doamne fereste.. ca-i moft.. dar nici nu-mi vine sa urmez isteria generala ca soarele-i marele bau-bau si ca, gata, nu mai tre sa ne vada la fata. ..de multe ori s-au vehiculat teorii ca vai! chestia X e nociva rau si ca.. si ca.. Apoi, renuntandu-se la acea chestie X s-au dat in alte alea; ba uneori s-a si "descoperit" ulterior ca, de fapt, chestia X nu e chiar asa cum se zicea initial. Da nu tre sa ma bage nimeni in seama, o.k.?
Bambo, pai hai.. la treaba, ce mai perzi vremea?!
Eram curioasa cu ochelarii Antoniei, ce ti-au zis medicii.. cam in cat timp ajunge sa-i poarte, adica sa-i accepte si sa nu-i mai scoata?
Chinico?? Asizaaaa??
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Yagmur spune:
Sint tare suparata.... aseara m-am pierdut cu firea....
Am fost la cumparaturi si am jurat ca nu mai merg cu Luca ever.... e din ce in ce mai greu, alearga peste tot, am gasit carucior masinuta dar centura nu-i suficienta... el statea mai mult in picioare, in magazine urla de mama focului.. am cumparat doar 20% din ce aveam de cumparat... in fine, aveam de gand sa imi cumpar si eu ceva.. dar ajuta la economisirea bugetului familiei
Ajungem acasa, la etajul 5, cu opriri la fiecare etaj, cu plase pe maini si rucsac in spate, in general se opreste la usa si asteapta sa deschid.... ei bine, aseara a fugit spre scari si l-am prins de bluza in zbor...; atat de tare m-am speriat ca l-am certat cand am intrat in casa... nu stiu cat a inteles dar clar am ridicat vocea.. nu a plans, ne-am spalat pe maini si a stat cuminte pe jos pana am facut lapte, imbracat de somn etc.... Nu stiu ce sa mai fac... Luca nu merge, nu sta de mana.... el doar alearga....
Mi-a parut tare rau ca am tipat la el, daca nu eram singura, poate ieseam sa ma calmez pe balcon.. sper sa invat sa fiu o mama mai calma in astfel de situatii, stiu ca nu rezolv nimic daca imi pierd controlul.... dar uneori pur si simplu nu reusesc
Am apucat sa il vad pe motanu' tuns.... urmeaza sa ma uit la Anto si Alessia.....
Si pe Luca il voi tunde ptr ca transpira ingrozitor de tare la cap....
Imi cer scuze ca va bat la cap cu problemele mele... o zi frumoasa!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Yagmur spune:
Ktrinel, am mai apucat sa citesc postarea ta... urmeaza sa vad si pozele... Asiza este bine, inca nu are net, despacheteaza si eu sper sa apuc sa ne vedem mai mult... arata super bine, Denis este superb, o voi suna astazi sa-i transmit gandurile voastre bune. Va pup cu drag si mult spor
Treaba!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dandusa spune:
am ajuns aseara la dermatolog...,diagnosticul dat este 'dishidroza' cauza nu se stie care-i deocamdata...,poate fi de la o infectie cu o bacterie,probail urinara sau alt fel...,poate fi de la o ciuperca micoscopica,probabil giardia sau alt fel...,poate fi de la stresul prin care trece de nush' cate luni cu caninii...
vom sti cu siguranta dupa ce ducem examenele de la coproparazitologic,urocultura,sumar urina si exudat nazo-faringian...rezultatele de la primele doua le luam azi iar pe celelalte doua urmeaza sa le facem curand...
daca pana acum speram sa iasa negative...,acum nu mai am speranta asta...este clar ca organismul ei ne arata in fel si chip ca ceva se intampla...,ori...ori...
tratament cu advantan milk,albastru de metil si zyrtec,care-i contraindicat copiilor sub 2 ani...,stiti ceva de el?
m-am delectat cu o groazaaaaa de poze care mai de care...,va multumesc ,toti fulguletii sant minunati
Porumbitaaaaa,
felicitariii pentru Raducu scump si mic...,sa creasca mare,sanatossss
Yagmur,care va sa zica tu te vazusei cu Asiza si n-ai spus nika?,ne-ai lasat sa ne ingrijoram acilea?,bataita...
nu-ti mai fa griji cum ca ai fi singura care-si iese din pepeni...,nu-i normal,stiu! dar se intampla...,probabil ca maselele il sacaiau,nu?,offf stiu cum e si tare rau imi pare ca treceti prin asta...
Ktrinel,
ma bucur ca mai treci sa ne dai vesti despre voi...
Bambo,
tu vrei sa zici ca Antonia a adormit pe tati?,minunatttttt,cred ca tati isi tinea respiratia si desi il maca un calcai s-a abtinut din scarpinat,asa-i?!
Kikineata,
ce culoare i-ai luat sandalutele de la okaidi?
nu te vad tunsa scurt,mai gandeste-te...
Adeju,
tinem pumnii sa iasa cum vrei tu,cu riscul sa nu va mai vad decat o data la 5 ani...cand venim noi la voi,adica...
Leyla,
bine ai revenit
Ruxandra,
discutand cu dr dermato despre creme,mi-a recomandat si mi-a dat si o mostra cu cea de la avene de care spuneai tu ca-i ok...,pacat ca deja cumparasem una de la loreal...
aaa si nu ne mai lasa desculte in parc/nisip...,macar soseta zice ea...
Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006