Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 9
gbutucica spune:
olgutza sigur ca nu cred ca se srtica spre seapa
si am sa incerc diseara sa-l invelesc cu alta paturica, poate ii este frig, dar m-am mai linistitasa ca tot nu-i dau lapte praf diseara, chit ca ma plinge toata noaptea.
delphin ..
sarumina voua
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
clauclau spune:
Giani, iesi imediat din butoi! Nu are nimic laptele tau din moment ce ziua mananca la 4 ore. Si Rebecca a avut cateva nopti din astea mai ciudate, chiar spuneam aici pe forum ca mananca noaptea la 2 ore, dar n-au fost multe nopti. Ia sa vezi ce repede o sa-si revina si Andreiutul. E doar o perioada si eu intrasem la idei, dar si-a reluat vechiul program apoi cu 2 treziri pe noapte. Cred ca altceva il deranjeaza noaptea!
Iar cu intalnirea nu-i bai, nu-ti fa griji din cauza mea, rezolva-ti treburile linistita. Daca o sa fie randunoiul in oras o sa ma repeada el cu siguranta, daca nu ..., ratez intalnirea si acum!
Pup mamica suparata, dar gata acum, promite-mi ca te linistesti, iar lapticul tau e foarte bun pentru ginerele meu, o sa vezi!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
tuchita spune:
salutare si de la mine! ma doare capul, sunt cam ametita si imi pare rau ca n-am chef sa ma duc la sport!
Am citit si eu ce-ati ciripit pe-aici!
Clau, bine ai revenit! Stii ca era un banc cu PLOIESTIUL SI PITESTIUL
Bine macar ca Cm ti-a venit dupa week-end!
Cristina, cand vin in Cluj te-anunt ca vreau musai sa te cunosc peronal! Am 1,77m! Si-o sa vezi si tu in curad ce frumos ii sa ai o fata! sunt asa de mandra de ea de nu pot zice!
Mimonixule,m-ai emotionat si pe mine cu emotia ta! Era cat pe ce sa cred ca ai sta la pedichiura cu copchilu' in marsupiu, noroc ca ai precizat repede!
Am vazut si pozele, Teo arata foarte bine asa ca nu cred ca nu s-a pupat cu nimeni, iar Vlad arata demential cu palaria aia!
Naty, creste Iulia ca in povesti...Nici Sebul nu se intoarce de pe burta pe spate( cu exceptia datii cand l-am gasit asa!) dar se taraste si se-mpinge de zici ca acuma pleaca in patru labe!
Nu ma streseza si Ilinca le-a facut pe toate astea mai greutz dar apoi a mers la 11 luni!
Bai, ce ajutor primesti? Vreau si eu ca sunt platita de Municipal! Ce-i drept ca rezident!
Blankar, felicitari pentru bb crestinat!Eu zic sa sari repede pe Rebbeca lui Remaliss ca e frumoasa rau! Si are tata doctor!( cat am scris eu compunerea se pare ca s-a batut palma!)
Luny, faceam o saramura de peste in vis...toata ziua m-am gandit la ea!
Ilinca are doua gropite pe-o parte si una pe alta! Si e fudula foc ca le arata la cerere!
Stela, imi pare rau ca ti-e asa de greu! Nu vrei sa-i dai Duphalac pentru constipatie?
Delphin, din pacate Ilinca mea cea frumoasa NU vrea sa stea in scaun! Mi-am propus sa-i cumpar un inaltator ca sa o pot prinde cu centura masinii, poate voi avea succes! culmea e ca atunci cand era mica sedea, dar tatal denaturat tot uita scaunul pe la birou si cand ne deplasam prin Bucuresti mergeam fara si dupa aceea nu a mai sta nici la drum lung!
Stiu la ce pericol o expun, nu da cu parul, dar nu pot rezista cu urlete in continuu la un drum de 5 ore, mai ales de cand e si Sebul!
Am vazut poze de la ziua lui Sebilush! Foarte frumos baiatul, inteleg de ce are atatea amoreze! iar tu esti sclipitoare!
Olgutza, nu stiu ce sa zic sa te incurajez! Nici mie nu-mi place sa nu fac ce vreau eu, insa asta e viata, cu bune si cu rele!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
delphin spune:
tuchi, nu ma las si tot spun ca e suficient o singura data sa se intample si plangi amarnic o viatza.
Seb a avut o tentativa de refuz cand era mic de tot si i-am spus ca daca vrea sa urce in masina, e pe scaun, daca nu....pe jos. Alta data s-a desfacut din legaturile scaunului, am oprit masina si l-am dat jos, facandu-ma ca ma urc fara el...acum se ataseaza singur cu centura masinii intr-un scaun de genul acesta: Precizez ca sunt si altele muuuult mai ieftine
http://www.bebegavroche.com/boutique/fiche_produit.cfm?type=42&ref=easyconfort&code_lg=lg_fr&pag=1&num=6
Acum voi sunteti mari si stiti ce faceti!Dar ganditi-va ca nu sunteti singuri in trafic, mai sunt si colegii de trafic.
Scuze daca am insistat trop!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Vine omul de la munca, vrea si el sa schimbe o vorba si voi nik!
Mi-am facut o , am biberonat Sebul si sa vad cum fac sa ma apuc de citit ceva pana la meci!
Presimt insa ca Ilinca se va trezi cu o dragoste nebuna pentru mine!
poze
nicol_conte spune:
Am vazut poze artistice de Remalis si de la petrecerea de 5 ani a lui Seb de Delphin.
Ma duc sa calc cateva lucrusoare bbelusesti.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
tuchita spune:
Da, Delphina, stiu ca e dora vina noastra ca nu am fost mai hotarati cu ea in privinta asta! Scuze am o mie, realitatea e ca trebuie sa o reeduc in privinta asta chiar daca o sa-mi fie foarte greu!
Am uitat sa zic ca si Sebul isi gaseste degetele delicioase si linge de zor la ele! Daca voi constata ca incepe sa prefere un deget anume voi incepe lupta! Pana atunci il las sa se bucure de ele! In plus, nu mai e mult pana vor urma cele de la picioare!
poze
Olgutzika spune:
Tuchi, deci de-abia cand isi gaseste vreun preferat zici tu sa ma ingrijorez? Atunci sa profit de respingerea lu' Madame Suzy ( Delphin ).
Apropos, nu te cred in veci ca porti tu marimea 46. Si welcome in Clubul Lunganelor constituit din mine si Sovi .
Vio, m-ai imbolnavit si tu ( de fapt, tu prima, pe urma Tuchi ). Slabelor, na !!!!
Ioanaaaaaaaaaaaa! Se aude pana la Campina?!?! Esti bine?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Romaniaaa, Romaniaaaa, ole, ole, oleeee!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Olgutzika spune:
Bubu, ! Foarte tare suporterul!!!
Edit: suporterii!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE