Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 10
natynic spune:
I'm back...
Pana la urma mi-a dat prin cap sa mergem in Cismigiu. Pe jos, evident . Nu mai repet figura . Cu drumul pe bulevard, plin de praf si super-poluat mai bine tin copilul in casa; acolo galagie, multa, f multa lume, mi-a lipsit linistea si curatenia din Botanica; am baut apa de la o tasnitoare si peste 10 min am vizionat un homeless puturos care...se spala la ea!; la putinele terase care exista n-aveai loc sa arunci un ac, luni la ora 13! (ca vroiam si eu precum Cristina sa stau la un suc sau chiar sa mananc ceva). Asa ca mai bine ca nu ne intalnim acolo.
Am vazut pozici frumoase. Delphin, ce spui tu acolo ca sta Sebul in umbra? I-am zis Iuliei si a zis ca are prea multe amoroase
Tuchi, Delphin are dreptate, am avut si cu nasa mea o discutie pe tema asta (ca, la fel, finutul meu nu vrea in scaunul de masina). Sunt trecuta printr-un teribil accident de masina din care am scapat teafara printr-o minune, dar lovita la cap si plina de taieturi pentru ca am fost singura ce nu-si pusese centura de siguranta si efectiv am zburat prin masina cand s-a rasturnat. Atunci am inteles cat de importante sunt masurile astea de precautie. Si apoi, apropo de mersul cu masia, nu uita ca suntem in Romania, da? Niciodata nu poti garanta ca nu ti se intampla ceva, nu din vina ta.
Hai sa ma dau si eu mare, ma lasati?! Dupa ce ne-am intors, am pus Iulia la flotari (asa); a muncit constiincios -si cu folos!- o jumatate de ora!Acum doarme lata
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Bubule cu asa suporter trebuie sa castigam, nu!
Eu am pregatit berea, sa vad ce fac cu copii!( care ar cam dori plimbati dar N-AM CHEF!) Si asta face parte din ciclul"ce-as vrea eu sa fac dar nu mai pot pentru ca mi s-a schimbat viata"!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
delphin spune:
suporterii inflacarati!
Eu asta seara sunt neutra, dar mi-ar place sa o ia fr pe cocoasha
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mimonix spune:
Simooooma disperi! Stai nene suparata for ever, dac-asa iti place tie! M-am uitat si eu pe cele mai "cu evenimente":nunti, botezuri, serbari, strainataturi, aparitii mai rare sau mai noi...ca doar am povestit ce program incarcat am avut.Pune o data pozele de la serbare ca sunt cu mouseul pe userul tau, bine?BTW, de unde are David puscoacea aia nene?Ca pare adevarata, incep sa ma tem de-adevaratelea cand te superi!
Ca sa nu mai zic ca faza cu pizza si inghetata de la tine mi se trage de s-a dus nenea Monti invartindu-se si u mai vrea sa vina inapoi
Clauai zis ce scoala si n-am fost pe faza...ca sa nu mai iau romanul la recitit!Ideea era sa nu te arunci la 195, scoala vestita in cartier, ca e pomul laudat si mie mi-a facut nervii prastie scoala aia primii 4 ani, d-aia am si mutat copilul.
Delphinf dragute amoroasele (ce-mi place cum suna!), eu zic sa le vrajeasca pe toate, pe rand! Sa vada cu care se potriveste mai bineIar tie iti sade infinit mai bine tunsa, ai intinerit vreo 10 ani!Hihi, esti minora acum!
Si lasa povestile cu educatia lui Seb (la alea cu scaunul de masina ma refer), ca la voi in familie o data se da militaria jos din pod!Cred si eu ca functioneaza...Sa va spun eu cum mergea Teo intinsa pe bancheta din spate, fara nici centura sau scaun special...la fiecare frana era intinsa pe podea, si uite ce mare s-a facut!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Simo-Mimo, eu am fost la 94 in I-IV, e de bine ?
Naty, citius altius fortius !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mimonix spune:
Bubusa nu ne uiti cand o sa fii mama de jucator celebru!Vreau si eu autograf!
Aaaa si..mai termina si tu cu inghetata aia ca m-ati innebunit!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by delphin
suporterii inflacarati!
Eu asta seara sunt neutra, dar mi-ar place sa o ia fr pe cocoasha
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Olgutz,
Tu ai facut scoala in Bucuresti? Esti din Bucuresti si te-ai mutat la Ploiesti????????????
Naty
Iulia mea
mimonix spune:
Olgutzica mititica , nu e de bine na! Uite ce s-a ales de tine!Tztztz, sa dai tu fata asa usor dupa un pui de moldovean, fie el si al lui Cory!
poze
natynic spune:
Pai Mimo, n-a dat-o usor, a stat si a cumpanit indelung.
Aoleo, ma duc la prima pagina sa consfintesc cuplul Eric-Rebeca Iulia.
Naty
Iulia mea