Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:
Naty, da , crescuta in Titan la un pas de piata Minis! La 10 ani....De fapt, mama e bucuresteanca, si a primit repartitie in Ploiesti, unde l-a cunoscut pe tata, langa care a ramas ( pacat ). Pe mine, a treia odrasla, m-au crescut bunicii pana cand ai mei au hotarat ca e vremea sa devina parinti si pentru mine, asa ca m-au adus la Plo. Dupa moartea bunicului meu, am adus-o si pe bunica-mea aici, dar restul familionului e in continuare acolo!
Plec afara, pup!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
remaliss imi pare rau ptr prima sarcina, off..pozele sunt atat de reusite incat am crezut ca-s facute de profesionist!
delphi super petrecere acolo!!!Seb e superb cu freza aia!! eu votez pt Sara ca nora frantuzoaica!!!
bubu cat de tari sunt costumele Euro!!! de unde bre????va sta suuuupeeeer!!!
naty e haioasa foc Iulia, tare as vrea sa-l vad si eu pe Mufy asa!..
bag tura a doua de plimbare, in sens invers, spre Alba Iulia, sa nu ma plicti...in acest moment, copilul meu suge ingrozitor de zgomotos degetul mare!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Pai Natyde unde 94 in Ploiesti? Ca acolo nu-s decat vreo douaBucuresteanca increzuta
Si cu Cismigiul, e din ciclul "iarna nu-i ca vara, nici parc precum gradina botanica".Chiar asa, tu platesti intrare de cite ori te plimbi in botanica sau intri pe baza de abonament?
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Bravo Iulia de Naty -hai ca poti!
Am vazut niste poze cu suporteri adevarati!Acum nu mai ramane de zis decat
HAI ROMANIA
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
nicol_conte spune:
..desi la ora meciului o sa fiu afara cu fetele..si ajung la vorba lui Tuchita
EDIT: Tuchitei
Pozici
Poze noi
natynic spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Pai Natyde unde 94 in Ploiesti? Ca acolo nu-s decat vreo douaBucuresteanca increzuta
Si cu Cismigiul, e din ciclul "iarna nu-i ca vara, nici parc precum gradina botanica".Chiar asa, tu platesti intrare de cite ori te plimbi in botanica sau intri pe baza de abonament?
Abonament, Mimo. Cu care vine cam 1,3 ron/zi, deci cu totul altceva. Asa e, iarna nu-i ca vara! (ca tot is eu fan Basescu pe viata)
Uite unde era bucuresteanca ascunsa!
Cu suptul degetului: Iulia isi suge mai degraba "tabachera anatomica" (Tuchi si Gecko stiu ce-i aia; ia sa vedem, mai stie cineva?-doctorita increzuta )
Eu o votez pe Leea cea mai faina amoroasa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Hai ca pana scriu eu mesajul, ma cheama pe rand astia mici, unul plange, unul face figuri de Buftea ...
Gecko, super tare faza cu nivea pe periuta de dinti ! Mi-a placut cum ai povestit despre pitic si bineinteles ca e frumos, admirat pozici!
Mai, eu nu beau cafea niciodata si n-am probleme cu trezitul.
Clau, ma bucur ca ai petrecut frumos cu copilasii dragi.
Galactogil am uitat sa beau ieri si parca se simte…sper sa am chef azi sa-mi fac o cana!
Wow, si tie ti-a venit???
Mamaa, ce luptatoare scumpa am vazut, cum tavaleste ea papusica!
Mimo-Simo, super faza cu “mamaa, ma disperi”!
Naty, sa nu ma certi, iar am papat si eu inghetata! Una pe zi are ceva?? nu ma pot abtine, frate!
Vai, e mortala Iulia in rochita! Ce mare s-a facut! E o scumpa!
Si eu am primit banuti de la firma pt. ca am nascut, 500 de euroi!! Ii am deja in cont!
Blankar, felicitari pt. tizul crestin!
Luny, sotul a mai fost la Firenze si la Milano si abia astept sa mergem!
Steluta, saru’mana! Imi pare rau ca aveti probleme cu kk…sip e asta mic il doarme burtica, vad ca el face bine kk pana acum.
Si eu tot 6 kg mai am in plus, dar plus 5 de la sarcina cu Vlad…nu mai ajung eu ca la douaj de ani…
Simo, bravo pt. serbare si baiat mare si destept!
Olgutza, Tuchi, Delphinas, Simo-Mimo, Naty, Luny, Nicol- multumim mult, autografele dupa meci!!
De la Baby Expo le-am cumparat.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
remaliss spune:
Bubu, super tare suporterii tai!!Trebuie sa castigam!!
Luny, cat despre prima sarcina, a fost foarte traumatizant!! Ma rugam sa ma ia Dumnezeu pe mine in favoarea copilasului meu pe care il doream VIU si sanatos.Eu traisem destul...Lasa rani adanci in suflet!
A, multumesc fetei care m-a pus pe listuta, dar am o rugaminte.S-a suprapus cu urmatorul copilas.Se poate rezolva? Multumesc mult!
Alina, o mamica fericita!!
nicol_conte spune:
Bubule hai k tu esti delicata cu o inghetata pe zi.Eu mananc cel putin o juma de cutie de Aloma(d-aia de 1 kg),sau Nirvana sau ce-o fi in frigider.Noroc ca are randunoiul grija sa alimenteze congelatorul constant.
Pozici
Poze noi
natynic spune:
Bubu te iert pentru O inghetata, acolo...
Remaliss eu eram fata , ma chemase datoria si de-aia am lasat asa dezordine pe listuta. Rezolvat!
baaaiii, de ce nu pot incarca nici un filmulet cu Iulia?! I-am facut adineauri unul absolut adorabil, razand si gangurind si imi da "error"! Exista un numar de KB maxim, sau cum? Clau, Luny?...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea