Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
ella81it spune:
Numai fete harnicute la aceasta odisee!Si eu am bagat o masina de spalat ,mai am una acum fac o salata orientala si apoi trebuie sa calc!
Maine sterg geamuri !Si apoi pot sa nasc!Vreau sa las totul in ordine!
Complicata e legea in Romania!M ati ametit cu concedii ,post natale etc!
Aici e mult mai simplu!De ce oare?
Cand am aflat ca sunt insarcinata am stat imediat acasa,lucram in mediu toxic.Acum stiu ca stau acasa pana face bb 9 luni,pana la 7 luni sunt platita salariu intreg iar apoi doar 3o% !Si daca vreau pot prelungii pana la i an dar fara sa fiu platita!Gata!Si la toate mamicile e la fel!
Sau aproape la fel depinde de locul de munca!Sunt unele mamici care lucreaza pana la 7 luni!Oricum e mult mai simplu ca la noi in tara!
Concediu de odihna am in august 3 sapt .si in decembrie 2 sapt. in fiecare an,nu conteaza cate zile am lucrate in acel an!
Si noi la anu vrem sa ne intoarcem definitiv in Romania!
Ma duc la salata!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA37+
Didi81 spune:
Mai scriu si eu cate ceva pe masura ce mai citesc si vad poze
Mada, vad ca ai redevenit energica si te-ai reapucat de treburi . Vazut pozele cu pisicuta ta blonda cu carlionti
Ruxandra, si mie imi plac mult pisicutele, e foarte simpatica aia baltata din pozele tale
Uuuf, Camy, nasol rau la serviciu ala al tau, numai stresul asta iti mai lipsea acuma
Didi 34+
anaxena spune:
eu am terminat
mi-am curatzat nishte cartofi si ma bag la papa
ma tot doare mijlocul,acum nici sa stau in picioare nu mai pot,dar vad ca nici urma de contractzie
Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 11 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
catilin2008 spune:
harnicutelor!
pe mine ieri ma apucase un dor de munca..cu spalat de faianta, facut mancare..si alte asemenea...mi-a facut un scandal mama soacra ..cum sa fac treaba duminica..ca e zi sfanta..asa si pe dincolo..dar dupa aceea a mancat din ciorba mea de gaina de tara..si i-a trecut..
despre concediu pre si post natal..am tot citit legea..si nu se intelege deloc..deci, ce am inteles..sunt 126 de zile..care se pot lua cum doriti..inainte, dupa nastere..dar obligatoriu 42 trebuie sa fie dupa nastere..ce ma intereseaza pe mine..oare restul de 84 de zile or fi obligatorii..sau pot renunta la ele?..ca eu am salariu mic..si as vrea sa iau cat mai repede cele 8 mil..sa nu ma intarzie prea mult postnatalul
29 + cu
Bebicu Andrei
SunSmile spune:
Pfuuu. Gata..bucataria sclipeste! Asa patesc dupa weekend, cand ne e lene sa spalam imediat si luni stau si frec. Ca io daca vad o pata pe aragaz nu am stare, sunt bantuita!:))
Acum mers sa frec biiiine de tot cabina de dush...
Vaz ca numai fete harnicute pe aici...se vede ca se apropie incet-incet!
Ana pai cred ca nestingu meu e-n floare de cand m-am nascut:)). Am si noroc ca inca ma aplec fara probleme.
Madutz dupa ce-o sa vina si Ami, tu cu Flo o sa cereti voie sa va uitati la tv sau sa scrieti pe comp.:))
Gata. Nu mai stau ca nu-i a buna. Ma'c la munca de jos:) (imi iubesc cabina, da' asa-s de migaloase toate duzele alea de masaj...de-mi vine sa le mananc mai repede:) )
SUN 37+
dana81 spune:
Mai am putin si gata papa, eu mi-am facut repede o salata si am mancat, mai mult mi-a luat drumul din piata pana acasa , vreo 30 m...greu tare pe caldura asta!!!!
Catilin eu stiam ca-s obligatorii toate cele 126, dar poate ma insel...
Ma duc sa fac o baita...eu de fel nu transpiram, acusi sunt numai ape, ape si asta nu mi place, oare dupa nastere imi pastrez obiceiul asta?
31 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 9 SAPTAMANI
anaxena spune:
sigur nasc sapt asta!!!
ma doare mijlocul!!deja ma dispera si cand stau jos ma doare!!off,numai intr-o durere o tzin!
am oMARIA!!!AMR 11 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
AnnaBaby spune:
Gata, am terminat de calcat hainutele de bb, m-au trecut toate apele si de la fierul de calcat, si de la caldura de afara, si de la bufeurile mele...Parca as fi la menopauza... Acum mai stau un pic sa ma odihnesc dupa care intind rufele din masina de spalat, si bag tura a doua... Chiar ca toate fetele sunt ca albinutele... Unele pot mai mult, eu obosesc si cand merg, abia ma misc, asa ca treaba mai putina si mai lenta...
Am o intrebare despre fierberea biberoanelor - dupa cum spuneam mai devreme, nu am luat inca sterilizator, si trebuie sa pregatesc totusi pompa si biberoanele pt spital, dar nu stiu cum se procedeaza - se pune apa la fiert si cand fierbe adaug obiectele sau le pun pur si simplu pe foc pe toate de la inceput? Si pompa de muls are o pompita de cauciuc pe care nu cred ca trebuie sa o bag la fiert ca banuiesc ca se distruge din prima. Voi cele care aveti experienta ce ziceti, ce ma sfatuiti?
Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Uff gata aspiratul partea de jos bine ca sufrageria am facut numai cat se vede ca de mutat mobila si etc numai cand vine Flo sa mutam tot si sa sterg si sa spal, ca nu ma mai bag la mutat masa canapele si etc. Da ma bazez pe omul meu strong cand vine acasa.
Acu urc in sus pe scari cu aspiratorul si apoi aspirat totul pe sus si dupa lustruit patul nostru cu wipes din alea pt piele si mai armane ster spraful peste tot si normal baile. Si tona de haine de impaturit pus la loc si triat.
Si na tre sa tot iau pauze ca e cam grelutz sa ma misc asa rapid acuma plus ca vb lui Dana transpir de numa si la noi e o caldura infernala si nu suport cand ma simt asa lipicioasa abia astept sa termin curatenia sa ma bag la dush sa ma lustruiesc.
Gata am fugit ca mai am o ora jumate pana pun fata la somn si sa termin camerele sa ramana numai baile ca alea le pot lustrui in liniste cat ea doarme.
Da mi-au raspuns aia la mail de la magazin si cica sa le zic ce produse vreau si un nr de contact ca sa ma sune si sa puna ei comanda, ok totul bine si frumos da daca mai vreau sa comand pe viitor si tot asa face eu ce fac?
Acu astept sa vad cand m-or suna ca daca dau comanda azi pana la ora 12 mi le aduce maine odata cu leaganul fetei care tot maine tre sa vina intre 7 dim si 1 dupa amiaza.
Sorelix creca tre sa cerem in scris voie si sa asteptam o sapt raspunsul. Da mai cresc ele si le facem playroom in dormitorul mic si le punem un tv din ala cu printesele disney si cu dvd player si sa se bata ele doua pe tv. Cu calculatorul va fi pb mai mare.
Gata m-am odihnit destul mai merg la smotru.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 16 Zile
anaxena spune:
eu ma apuc de calcat
mey mey ce zi harnicacioasa!!!
am oMARIA!!!AMR 11 zile
proiectul bebe pink