Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Am terminat si eu cu curatenia asa cat sa putut ca tare am mai obosit si acum m-am apucat sa fac un ghiveci.
DIDI incearca la praktiker noi de acolo ne-am luat anul trecut ceva foarte asemanator.

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Boti suuuper frumusel fotoliul! Sa-l stapaniti sanatoase si sa va rasfatati in el!

Tecky si io fac cura de fructe ca tot 14 kg am (giiz, cum suna)in plus da' o mai dau si pe alaturi. Ca acum..cand fac prajitura cu muuulte fructe:)) Da' diferenta e ca io-s ca un pepenash falcos si tu ca o floricica supla si fina!

Ankule super leasing aveti nene. As vrea si io asa...

Astazi imi fac dovlecei pane, lui iubi pulpe de pui la ceaun si amandoi mancam cartofi prajiti si mujdei. Iamiii...

Vic pe unde umbli? Nu te-ai intors de la munte?

Ca alte fete vad ca oricum au disparut in masa: Bubu, Carisma, Ralu, Irinuca, Madina, etc...

SUN 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sun, si eu tot dovlecei pane am facut...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai ce ma enerveaza cand scriu si pierd mesajul!

CAMY - cred ca e mai buna noua varianta, de a-ti cauta un alt serviciu, chiar daca nu tot in Brasov. Bafta multa pentru cand va fi momentul... Oricum, nu te grabi. Stai cu puiul tau cat poti de mult

ELLA - pai la noi.... nu stii vorba aia? De ce simplu cand se poate complicat??

SUN - tu mai poti sa te apleci??? WOW!!!!! Eu stau intr-o pozitie si ii dau Elizei indicatii. Daca scap ceva pe jos, o chem pe ea sa ridice. A curatat ea 2 kile de mazare? a curatat... fata lu' mama draga

ANNA - nu pregati de acum biberoanele si pompita ca e prea devreme. Trebuie sterilizate atunci.
Nu conteaza daca le pui de la inceput sau cand fierbe apa. De la pompita, nu pui para aia la fiert. Doar componentele de plastic dur si furtunelul.
Solutia de sterilizat la rece e scumpa, mai bine iti iei un sterilizator de-asta normal, care e 30-50 de lei... Solutia aia care are 1 L costa vreo 22-25 de lei si nu mi-e clar pentru cate sterilizari iti ajunge.

MADA - bai, da' mai potoleste-te mai!!! Nu pot sa cred ca aveti praful de un deget! ca stiu eu ca nu e asa, ca numai in Romania e praf cat degetul la 15 minute dupa ce il stergi. Da-le incolo de wipes si de bai, fa si tu mai sumar, ca poate nasti mai devreme si tu!!!

XENA - cre' ca ne-am apucat simultan de calcat

MAGDA - cum e cu Clexane?
Nu stiu daca ne va lasa cu camasa, sper. La Polizu m-au lasat cu camasa mea abia a doua zi dupa nastere. Dar la cat eram de epuizata, nu a contat...
Cu epilatul, eu merg saptamana asta la salon. Singura... no way. Iar barbatu-miu iese din discutie ca e milos si nu poate pricepe cum de alegem de buna voie sa trecem printr-un asa chin!
Si cu ocazia asta imi fac si manichiura si pedichiura, ca ma duc la control pe la sfarsitul saptamanii daca am toate analizele gata.
Si probabil ca o sa ma mai duc o data peste vreo 2 saptamani, in functie de ce imi va spune la control... ca sa fiu inca fresh cand m-oi duce sa nasc

CICI - dar daca eu am cu totul 125 de zile dupa ce nasc, cat de repede pot depune dosarul pentru indemnizatie? Adica, pot sa il depun mai repede, habar n-am, la 30-45 de zile, 60... cate or fi ... si sa specific data de incheiere a maternalului?

BOTI - ce misto e fotoliul! Stiu ca sunt foarte comode.

La Eliza am sterilizat vreo 6 luni, dar acuma nu cred ca voi mai steriliza atat de mult. Stiti voi bancul ala... ca la primul copil sterilizezi. La al doilea, daca scapi suzeta pe jos, o bagi in gura, i-o dai lui bebe. La al treilea, o scoti din gura cainelui si o bagi in gura lui bebe

FLO[/]b - in prospect zice sa nu clatesti obiectele dupa ce le sterilizezi la rece, de fapt, dupa orice fel de sterilizare...

SUN - iti place leasingu' meu ha? Si mie De fapt, a fost o "strategie"... masina ieftina si 60 de rate

Mai am putin si cocotz perdeaua. Urmeaza draperia. Daca oi mai putea azi....

Cre' ca ma apuc si sa dez-etichetez hainutele lui bebe... Poate le spal maine

Si apropos de [b]floarea soarelui
... Bag acuma o transa de seminte la prajit de numa'

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am dus pana la salon si a trebuit sa plec ca m-a cam luat cu nishte leshinuri si gretzuri,ma simtzeam foarte slabita si nici acum nu-s tocmai roz

ma duc sa ma bag in pat...apropo nu mai pot sa merg de nicio culoare ,nici in mashina n-am putut sa intru decat cu mari chinuri
ma duc sa ma linishtesc

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 11 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, si mie mi se pare tare leasingul tau . Eu pana la urma mi-am facut credit auto ca mi-a convenit mai mult decat leasing, plus ca asa masina e pe numele nostru.

Didi 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Va pupic pe toate. Ce harnicute sunteti!

M-am adunat si eu pe acasa dupa examen si luat Matei de la gradi. Sunt rupta! Azi noapte nu am reusit sa dorm mai deloc, nu-mi gaseam nici o pozitie comoda si amorteam mereu. Asta era exact ce imi lipsea pentru a fi "in forma" la examenul ACCA (ma intrebase cineva daca de ACCA e vorba). Important e ca am supravietuit...

Sa nu ma intrebati ce am facut la examen, ca nu poci sa va spui nika. Sa va explic de ce, dand un exemplu: data trecuta am dat 2, si am zis cand am iesit de la ele ca pe cel de Advanced Audit nu-l iau (nu eram deloc multumita de ce am scris) si ca il iau pe asta care se cheama Professional Accountant (aici mi se parea ca am scris mult si bine). Ei, a fost exact pe dos! Acum il dadui din nou pe Professional Accountant si zic ca nu sunt multumita de ce si cat am scris, dar cine mai stie ce sa zica? Rezultatele se dau la sfarsitul lui August, asa ca pana atunci, suspans .
Oricum, la mine cea mai mare problema ramane timpul. Nu reusesc sa scriu tot ce stiu in timpul acordat, desi scriu non-stop. Ma oftic rau ca mai stiam sa scriu destule cand ni s-a spus "creioanele jos". Cred ca mie trebe sa imi dea mai mult timp ca la aia retardatii , ca sa apuc sa balotez tot ce stiu eu la subiect.
E, dar noi sa fim sanatosi ! Acu incerc sa-mi scot din cap examenul si sa nu ma mai gandesc pana in August la el... Ca doar am atatea alte lucruri de rezolvat si facut!

Deocamdata ma simt rupta de oboseala, as vrea sa dorm, sper sa si pot, nu ca azi-noapte... si maine iar la scarbiciu... trebe sa sun si la doctor sa mai merg la control si la recoltat de analize (again streptococul B, sa stiu sigur cum stau) ca miercuri fac 36 de saptamani.

De maine nu mai am laptopul acasa, voi intra doar de la serviciu, pana pe 18 iunie, cand o sa-l iau din nou si definitiv acasa, ca intru in conced.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anka din pacate Camy are dreptate. Se scad zile din concediul de odihna proportionale cu zilele de medical avute, si io am patit la fel. Am si cautat pe net si am gasit scris undeva da nu mai stiu unde. Iar CO tot asa cik e proportional cu cat ai lucrat. Io insa am o nelamurire, ca m-am si contrazis cu contabila. Io am inteles din lege ca salariu pt maternal e de 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni (adik din brut). Si contabila zice ca da, dar apoi din astia se scad si taxele catre stat, adik intr-un final tot la 85% din net ajungi. N-am stat sa ma cert cu ea pt ca sefa oricum mi-a zis ca-mi da mai mult (io iau mai mult in mana decat scrie pe cartea de munca si am fost multumita cu cat mi-a propus sefa sa-mi dea). Dar ma roade sa stiu cum e de fapt.
Iar cu revenitu la munca... daca e sa-ti bage bete in roate se descurca ei. Adik te pot reprimi o luna doua iar apoi sa bage nush ce motiv sa te dea afara sau sa te retrogradeze.
Bai si cu bancile astea, asa m-am enervat si io. Am vrut sa scot sapt trecuta 3 mil de pe card si mi-a zis bancomatu sa revin ca banca nu poate procesa momentan. A doua oara am reusit sa scot da mi-au retras de 2 ori din cont. Moaaaaama ce m-am enervat. Am fost cu sotu inapoi (ca n-am observat decat acasa cand am verificat pe net) si ne-a pus sa sunam la un tel de reclamatii si ne zice aia ca a inregistrat reclamatia. Bun si???? Sotu zice ca aia a zis ca mai mult nu poate face. Cum frate, imi zice prin telefon ca mi-a inregistrat reclamatia si io n-am nici o dovada? si ma duc la una la birou si n-am plecat pana nu am facut reclamatie scris si cu numar de inregistrare. In 2 zile ne-au repus banii in cont. Da tre sa te bati cu toti, asa m-am saturat de birocratie si de interpretarea asta a legilor
Camy da iar te-ai hotarat sa pleci la parinti? Io zic ca mai bine stai sa-ti rezolvi problemele si sa vedeti cum va puneti pe picioare ca sunt convisa ca v-ati putea impaca doar ca sunteti tensionati amandoi si satui de probleme si va razbunati unul pe altul. Nu cred ca daca renuntati o sa va fie mai bine.
Mada stiu ca-s cam tacuta da ma chinui sa termin proiectele astea ca sa ma pot odihni si io sau macar sa nu mai stau stresata ca mai am de lucru. Sper ca sapt asta sa fie gata.

bujo 34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am ajuns acasa....si ma apuc de curatenie....

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ankalaura ms pt sfaturi. M-am "jucat" pana la urma cu biberoanele si cu pompa la fiert, m-am descurcat, le-am pus intr-o punguta sa fie pregatite, chiar daca e prea devreme. Bine, oricum am inteles ca se sterilizeaza si in maternitate, dar stii cum e, trebuie sa fiu eu sigura ca am sterilizat cu mana mea. Bineinteles ca o sa-mi iau un sterilizator ca e mult prea complicat cu fiertul. Plus ca se depune calcar sau ce o mai fi prin apa pe toate componentele, poate ar fi trebuit sa folosesc apa plata... Eh, a fost prima oara, o sa ma obisnuiesc eu cu toate...

Anna 34+ cu Ioana Maria
AMR 6 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput