Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
sanduta spune:
Si eu sunt tot din 80 dar ma simpt deja batrana
acum in floarea varstei 

Si eu vreau bb2 dar peste 3 sau 4 ani. Ca sunt singura toata ziua si imi este greu daca il fac acum. Oricum ma simpt ciudat cand spun asta pentru ca deja 3 prietene s-au hotarat sa faca bb2 si primul copil are doar 6 - 9 luni. Eu vreau sa le dau fiecaruia atentia necesara. Daca raman gravida o sa-l fac, dar daca e de planuit cand ma voi simptii pregatita.
Roxxy, superba poza cu voi doi. Si noi cam tot asa dormim la amiaza.
Noi ne-am hotarat in weekend sa ne zugravin toata casa acum ca am facut si instalatia aia prin casa. Cred ca o sa inebunesc.
Vasari spune:
Buna dimineata!
Lala, imi pare tare rau! Of... cred ca e cel mai rau sa ai un copil bolnavior! Eu am numarat azi 7 bubite pe Maria. Sigur e varicela. ![]()
Pediatrul trebuie sa o vada? Al nostru face si vizite la domiciliu. Am citit ca nu-i nevoie, dar...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
sanduta spune:
Am pus si eu ceva poze cu masa de ieri dimineata
http://picasaweb.google.com/sanduta27/6Luni/photo#5209750795622000146
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Buna dimineata!
Lala, imi pare tare rau! Of... cred ca e cel mai rau sa ai un copil bolnavior! Eu am numarat azi 7 bubite pe Maria. Sigur e varicela.
Pediatrul trebuie sa o vada? Al nostru face si vizite la domiciliu. Am citit ca nu-i nevoie, dar...
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
De unde stii ca e varicela??? Si eu zic ca e neaparat nevoie sa mergeti la doctor. Sunt boli care se agraveaza foarte usor la bebelusi.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru? Eu is putin mai batrana, adica am aparut prin 80.
Vreau si eu bb2. Ma gandesc din ce in ce mai des la chestia asta, insa nu am cum sa-l fac mai devreme de 3 ani. trebuie sa mai creasca putintele Matei pentru ca nu are cine sa ma ajute si tare greu ar fi.
Nu stiu ce se intampla cu puiul meu, dar incepand de ieri face numai fite la mancare (la legume si fructe). Am crezut initial ca-l doare gatul, dar la branzica, iaurt si cereale nu face deloc fite (ci din contra, sta cu gura cascata la lingurita). Nu inteleg ce are pentru ca el era super mancacios. Nu i-am dat nici un fruct sau legume noi. In gurita nu mai are nici un punctulet alb. Azi a mancat fructele intr-o ora, cu urlete, pauze si alte alea.
Tere greu trebuie sa va fie voua fetelor care aveti copii mofturosi. Eu nu am stiut cum este pana acum.
Roxxy siMatei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
poate nu mai are bubite in gura, dar poate sa mai aiba in gat si sa-l deranjeze anumite chestii. Mai da cu glicerina de-aia cu stamicin.
sa se faca bine!Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Aralia
Si eu am vazut si am ascultat privighetoarea Amira! Cam asa face si Alexia, dar fara dadadada...eu ii zic diavol tasmanian, dar daca Miha ii zice privighetoare lu' fie-sa, apai ii treaba ei..
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Aralia
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Mey...am zis ca ma confund cu peisajul,dar vad ca varsta imi joaca feste si nu mai stiu daca v-am aratat cat de mult ii place Amirei sa pape.Cateva poze exemplificative incepand de aici
Si...va spun sigur ca a venit vara!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Doamneeee ce dulce e!!!
Cum atipeste ea acolo in scaunel...de parca ar fi mancat deja o gramada si trebuie sa-si faca siesta!Noi am papat cirese ieri, ca am fost la socru la curte si are doi ciresi pe care i-am cules de tot. Azi trebuie sa fac compot si nu stiu ce sa pun ca (,) conservant ca sa nu trebuiasca sa pun prea mult zahar...
Aralia
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adinag
V-am vazut toate pozele!
Roxy, arati superb (si esti si din `80) :-)) Iar poza voastra dormind e nemaipomenita!
Iar tu, Miha, cu strengarii tai, mi-ai facut pofta de cirese albe (nu exista aici). A propos, in filmuletul cu privighetoarea, parca era Jasmina in decor aruncand cu mingi, ca daca-i fac poze sau film lui Floris ea incearca cat se poate sa se puna ea in prim plan :-))
L-am vazut si pe Eric, si alti copii minunati, acum chiar mi-e frica si mie sa nu uit pe vreunul!
Mai incerc o data cu linkul:
Mihuta si Sophia la Viena
Anka, sa stii ca a doua sarcina oricum este mult mai obositoare decat prima, si e normal ce simti. Oboseala la a doua sarcina m-a terminat si pe mine. Si la prima am fost obosita, insa dormeam cand vroiam etc., insa acum nu s-a mai putut... Ai grija de tine!
Aralia, pai de miri ca nu vrea sa stea asa lipita cu tine, dupa cum o alinti? (diavol tasmanian parca)
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Pai din dragoste tu!
Am vazut pozele pana la urma. Tot dadea o eroare. Da' voi de ce nu sunteti in poze?
Aralia
POZE
Copacul De Hartie
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Buna dimineata!
Lala, imi pare tare rau! Of... cred ca e cel mai rau sa ai un copil bolnavior! Eu am numarat azi 7 bubite pe Maria. Sigur e varicela.
Primul orice
_
Poate nu e varicela! Bubitele sunt in locuri accesibile de catre tantari? Oricum ar fi bine sa o vada pediatrul, dar nu mergeti voi in nici un caz, sa vina el la voi.
Ma bate gandul sa ne vedem
Aralia
POZE
Copacul De Hartie
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by eladea2005
are mama o fetita...
Foarte frumos...fetitzul tau (vorba Stefaniei)...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din
batrani, atenueaza teama...
multu'..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png