Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
popbianca spune:
buna!
creem, vreau sa zic...ca...pozele sunt totale!are baiatul freza la moda;scaunul ala verde e pt. baie,nu?
urez bun venit pe lume lui Alessio Michele,cand mi=aduc aminte ce emotii!!!!acum mi-am adus si eu aminte de danangie...ce fericire !
doresc din suflet sanatate si putere,micutei care a venit pe lume putin mai repede!!
ce sa mai zic ...cuvintele sunt de prisos...doua frumoase ...Alessia si Antonia
mariussimiuc, privighetoarea!a mea numai striga...nici o silaba inca
Felicitari!!ce ati primit ca si premiu?.
ce ochi patrunzatori au copii tai..
iasmin012, ce fericit e baiatul in "buricul targului"!
eladea2005, nu te-am mai vazut de mult...oricum... puiul tau e super tare!!vad ca are Eric in dotare o gramada de accesorii...sa le foloseasca sanatos..
vali delide...transmite felicitari Andreei, pt. dintisor!
fetelor, de sa alegeti Ro pt. concediu?!
Ank..tu esti cea mai tanara?!...si cea mai grabita!aaaaaa
acum am vazut ca si BB....altcineva???
roxxi80, si eu sunt din acelasi an...tre sa recunosc ca ma simt cam batrana...si eu vreau bb 2,dar peste vreo 2 ani
in legatura cu mancarea...la noi e una calda una rece...vineri Ana a mancat la 10 fructele si pana la 19 nu a mai vrut nimic,cand a mancat juma de portie de cereale....incerc sa nu ma mai stresez
240ml!!!!a mea doar in somn baga cca 180(dimineata la 6)...la ultima masa ,la 23..cca 100...deci nu te mai plange,te rog!!
ce mandrete de copil!normal ca mai vrei unul!
la intrebarea ta ...pentru ca mama e mama,si ne vor cauta intotdeauna
trebuie sa fie foarte placut sa dormi asa cu bebe...la noi nu s-a intamplat chestia asta niciodata
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
e cazul sa ma retrag si eu
am ajuns la zi cu cititul...dar nu pentru mult timpca maine voi lipsi iar de acasa
a venit fratele meu...vrea la PC...e al lui... ce pot sa zic(decat ca ma duc la culcare)...fiica-mea doarme de o ora si ceva .. eu tot aici
pa pa
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Vasari spune:
Somn usor, fetelor! Vad ca dormiti in gasca azi (sub aceeasi plapuma)!
Noi am fost plecati astea doua zile, in Bucuresti, dar am vizitat diverse locuri. Azi am fost la muzeul satului si am fotografiat morile de vant! M-am indragostit de ele. Nu ma gandeam decat la Don Quijote. :)
Maria cred ca a facut varicela (aproape sigur). Nici noi nu am facut pana acum, nu suntem imuni. Asa ca o sa ne izolam de toata lumea pana solutionam cazurile. Am vorbit cu pediatra, a zis ca o sa treaca foarte usor la Maria, la noi o sa fie mai complicat. Astept sa vad maine cum e.:)
Adina, Jasmin, eu scriu mai rar, dar incerc sa scriu zilnic. Am niste probleme cu calculatorul, trebuie reinstalat totul, programele de grafica cu care lucrez imi consuma enorm de multe resurse si intru cu greu pe net (iar forumul intra in actiune dupa ce le inchid pe ele). :) Cand scap si de proiectele astea, din pacate mereu mai gasesc ceva de facut, formatez tot si reinstalez.
Roxxy, ce mi-a placut poza cu voi doi! Si noi mai dormim asa dupamasa. Cand ma prinde hotzo langa ea.
Maria se tot ridica in picioare. Intai ajunge in genunchi si de acolo se agata de orice sa stea dreapta. O tot tragem sa o asezam in fundulet, dar degeaba. Ieri am ajuns si in Ikea si i-am desfacut centurile de la carut, statea in fundulet. A inceput la un moment dat sa se tot ridice, de nu mai stiam ce sa-i fac. Mi-era frica sa nu cada din el, se tot ridica si apleca in fata, ca pana la urma am prins-o la loc... Azi am vorbit cu mama si mi-a zis ca la 9 luni mergeam ajutata si la 10 singura. Oare e ok sa se ridice de-acum?
Adina, am vazut doar poze cu Mihuta, cu tine nu. Ar trebui sa vin si eu la Viena sa te vad. Cum se descurca pe drum cu Sophia? stiu ca-si facea griji...
Nici pe Lixa nu am mai vazut-o de vreo saptamana...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
logam spune:
Buna dimineata ,buna dimineata, fetelor! Incepe o noua saptamana! Trezirea ca-i de lucru!
La multe lunite sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!
Si pentru ca-s prima, am onoarea sa va astept cu cafeaua dar si pentru amatoare de asa ceva.
Io azi nu prea am vreme de DC ca maine am examen si vreau sa ingras porcul, dar nu ma prea pot abtine.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
ellis spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
Vreau si eu bb2. Ma gandesc din ce in ce mai des la chestia asta, insa nu am cum sa-l fac mai devreme de 3 ani. trebuie sa mai creasca putintele Matei pentru ca nu are cine sa ma ajute si tare greu ar fi.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
si eu vreau!!!!!!!!!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
BUNA DIMINEATA!
Cum faceti voi sa stati atat noaptea pe dc? la ce ora va treziti dimineata? La noi, cum adoarme fii-mea seara, dupa o ora cad si eu, pai dimineata la 6-6.30 ne trezim si apoi mai adoarme un pic pe la 8.30-9. Mi se pare ca nu mai rezist si nu vreau sa ma vait ca e greu, pe urma al meu sot imi zice sa o chemam pe soacra-mea, sau bunica si noi stam intr-o garsoniera, cum sa stam atatia??? Asa ca tac si merg mai departe; aseara aveam gleznele mai umflate decat in timpul sarcinii...gata, nu ma mai vaicaresc!
ROXXY - imi pare rau ca cel mai papacios dintre baietei refuza papa; incearca si pune-i putin iaurt in papa pana isi revine.TARE SCUMPIC E MATEI SI FRUMOS MAI DORMITI VOI AMANDOI!
Sa-mi laud si eu mandra - avem 3 zile da cand papa fructele nefierte, sper sa fii reusit; am observat ca da sa vomite cand simte mar, asa ca ii dau nectarina, banana, caisa, cirese ...deocamdata...incepem iar diversificarea la fructe sa vad ce ii place coplilului. Pt azi i-am facut sfecla rosie, sper sa o pape.
Sambata a fost sora-mea la noi si a distrat fata aruncand telefonul mobil in pat si chitaind la el; ce credeti ca face fata mea acum cand prinde telefonul?????? arunca cu el; are memoria tipa, nu ca ma-sa...
MIHA - nu mai da copilului papa, ca eu sufar tare cand vad un copil asa trist...
Merci de cafea , Luminita! Bafta la exam!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Lala_D spune:
Buna dimineata desi numai buna nu e
Toata noaptea m-am "distrat " cu Andrei cu febra peste 39
Doamne, uitasem ce nasol este sa ai un bebelus racit, cu febra, vomitat, muci, diaree ...etc
Ca sa fie tacamul complet virusul l-am luat toti 4 dar noi astia mai mari o ducem pe picioare insa Andrei pentru prima data a cedat si mi-a facut si temperatura .
E un chin
Sa aveti o saptamana mai buna ca a mea !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
sanduta spune:
quote:
Si ieri si azi a facut la fel. ideea e ca incepe sa se agite cand ma vede cu lingurita, insa la 18.00 nu zice nimic, de parca stie ca atunci sunt lactatele. In schimb, a inceput sa bea mai mult laptic seara si dimineata (adica cate o portie de 240 de ml). Oricum este super frustrant cand vezi cum urla. Am iesit din incapere, am tras aer in piept, am venit cu jucarii, ma strambam. Incepea sa rada, dar cum ma apropiam cu lingurita de gurita lui, iar incepea agitatia. Norocul meu este ca totusi inghite mancarea ( pe care cu greu o introduc printre buzele inclestate).quote:
Originally posted by creem
Roxxi..deci si tu esti printre cele tinerele
Imi pare rau ca te-ai chinuit cu MAtei....poate a avut si el o zi mai proasta (eu asa ma incurajez in fiecare zi)
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Pai si Cezar al meu in ultimele doua zile a facut figuri la papa, dar intr-o zi sora mea la hranit si am zic ca din cauza aia si ieri i-am luat eu un borcanas care nu i-a placut. Sper ca azi sa manance.
sanduta spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Jasmin012
am pus si noi poze
Mey...cand l-am vazut pe Lucas cu capul in jos m-am speriat ca mi s-a stricat calculatorul si-mi reda imaginea cu susul in jos. Gimnast il face tati.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
da, tati este un parinte inconstient... il tot smotoceste pe Lucas... e adevarat ca noi nu ne-am purtat cu el ca si cum ar fi de portelan, eu am dansat cu el de cand avea cateva zile, chiar si tango care e mai smucit, dar tati e chiar culmea cateodata... eu ma scandalizez, dar lui bebe ii place, ca rade... de exemplu chestia aia cu atarnatul de picioare nu era noua, desi cand am facut poza l-am certat ca-l tine asa, ocazie cu care am aflat ca nu era prima data
Iar cu ocazia asta am sa-i raspund si Andreei (mamica de Eric scumpic asezat pe fotoliu portocaliu fain) ca ideea nu a fost a mea, ca totusi nu sunt atat de nebuna... e vina lui tati care se poarta ca si cum ar avea o jucarie in loc de copil...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
O dar stati linistite fetelor ca si taticul lui Cezar face tot asa si eu il cert dar cand vad ca copilului ii place nu mai comentez nimic. Am incredere in sot ca nu v-a face ceva sa-i provoace durere. Oricum nici ca se misca Cezar cand il pune asa cu capul in jos doar rade si cu hohote inca. Si nu e singura pozitie ciudata, mai sunt inca.
sanduta spune:
quote:
Azi am mai observat o chestie noua. De fiecare data cand se joaca sau cand face ceva, imi cauta mereu privirea (de parc ar vrea sa vada daca-l aprob). De exemplu, azi se juca cu tati lui (se chitaia, radea in hohote), dar cand si cand mai intorcea capul la mine. S-ar putea, totusi, sa mi se para. Sa-mi spuneti daca v-am facut capul patrat .
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag
Nu e imaginatia ta ... si Cezar face asta de mult timp si cred ca toti copii fac. Din cauza ca noi stam cel mai mult cu ei si cauta acordul tau sa vada e bine sau nu ce face.