Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Deci nu mi s-a parut. Dar, totusi, de ce ma cauta cu privirea cand se juca cu taica-sau? Pentru ca in afara de mine, pe el il cunoaste cel mai bine.

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Roxxy80

Azi am mai observat o chestie noua. De fiecare data cand se joaca sau cand face ceva, imi cauta mereu privirea (de parc ar vrea sa vada daca-l aprob). De exemplu, azi se juca cu tati lui (se chitaia, radea in hohote), dar cand si cand mai intorcea capul la mine. S-ar putea, totusi, sa mi se para.

Daaa...mereu ma cauta cu privirea,sa se convinga ca sunt acolo. Azi am fost la iarba verde si pentru prima data a plans in hohote si cu suspine cand a luat-o cineva in brate.Lipita de mine a stat,nu care cumva sa plec...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ank83
Toate ca toate ...dar eu sunt topita dupa Robert al tau

Si eu!
Cateodata cand am cate ceva de facut si Robert vrea neaparat ceva chiar ATUNCI ii spun:"stai un pic mai mama,ca nu am 7 maini" si el ma intreaba:"nu?nu ai 7 maini?" Si chiar imi pare rau ca nu am,sa le pot face pe toate si nici el sa nu se simta neglijat. Dragul de el...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si Raul ma cauta cu privirea cand se joaca cu tata-su ...dar are o privire asa de mandra... de parca mi-ar face in ciuda si incearca si el sa se laude asa ... Mai un sac sac sac ar lipsi...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Ank83
Toate ca toate ...dar eu sunt topita dupa Robert al tau

Si eu!
Cateodata cand am cate ceva de facut si Robert vrea neaparat ceva chiar ATUNCI ii spun:"stai un pic mai mama,ca nu am 7 maini" si el ma intreaba:"nu?nu ai 7 maini?" Si chiar imi pare rau ca nu am,sa le pot face pe toate si nici el sa nu se simta neglijat. Dragul de el...

pai da ...doamna Caracatita

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adyanna

Eu ma retrag la somn! Noapte buna si vise frumoase!

Stai asa ca vin si eu!

Mergi la inceput

bine mai... dati plapuma la o parte ca vin si eu la nani...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Pai asa dormim noi ziua! Daca il tin asa, doarme si 2 ore, dar mai trebuie sa fac si eu treaba prin casa .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Roxxi, ce aveti acolo, in poza aia? O carticica cu animale de plastic? Si poza cu voi 2 dormind mi-a placut si mie, sunteti tare dragalasi. Si Lucas doarme asa, ar dormi asa cu mine toata ziua, dar nu se poate... si parca il recunosc pe Lucas in descrierea ta cu jocul cu tati... ca tot asa face si el, poate sa fie el cat se poate de distrat si in companie cat mai placuta, tot dupa mine se uita, sa vada ce fac, sa nu dispar cumva... asa ca da, nu ti se pare ca se uita la tine si ca te cauta... ah, si ai slabit mult, arati grozav...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:

Mey...am zis ca ma confund cu peisajul,dar vad ca varsta imi joaca feste si nu mai stiu daca v-am aratat cat de mult ii place Amirei sa pape. Cateva poze exemplificative incepand de aici

Si...va spun sigur ca a venit vara!

Vai ce haioasa e, dormind in scaunel!!! Ce draguta... si ce bavetica aveti! de aia chiar ca nu mai vazusem... super comoda si nu se pateaza... din aia i-ar trebui si lui Lucas, ca se face ca un purcel... si pe mine pe langa el, ca pune fata plina de mancare pe pieptul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

Eu ma retrag la somn! Noapte buna si vise frumoase!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Noapte buna si vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

V-am vazut toate pozele!

Roxy, arati superb (si esti si din `80) :-)) Iar poza voastra dormind e nemaipomenita!

Iar tu, Miha, cu strengarii tai, mi-ai facut pofta de cirese albe (nu exista aici). A propos, in filmuletul cu privighetoarea, parca era Jasmina in decor aruncand cu mingi, ca daca-i fac poze sau film lui Floris ea incearca cat se poate sa se puna ea in prim plan :-))

L-am vazut si pe Eric, si alti copii minunati, acum chiar mi-e frica si mie sa nu uit pe vreunul!

Mai incerc o data cu linkul:
Mihuta si Sophia la Viena

Anka, sa stii ca a doua sarcina oricum este mult mai obositoare decat prima, si e normal ce simti. Oboseala la a doua sarcina m-a terminat si pe mine. Si la prima am fost obosita, insa dormeam cand vroiam etc., insa acum nu s-a mai putut... Ai grija de tine!

Aralia, pai de miri ca nu vrea sa stea asa lipita cu tine, dupa cum o alinti? (diavol tasmanian parca)

Mergi la inceput