Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by eladea2005
are mama o fetita...

Foarte frumos...fetitzul tau (vorba Stefaniei )...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia
Si eu am vazut si am ascultat privighetoarea Amira! Cam asa face si Alexia, dar fara dadadada...eu ii zic diavol tasmanian, dar daca Miha ii zice privighetoare lu' fie-sa, apai ii treaba ei..

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005
cu mare placere... aveti un vot si de la noi

Multumim!
Am ajuns pe podium!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Jasmin012

am pus si noi poze

Mey...cand l-am vazut pe Lucas cu capul in jos m-am speriat ca mi s-a stricat calculatorul si-mi reda imaginea cu susul in jos. Gimnast il face tati.

da, tati este un parinte inconstient... il tot smotoceste pe Lucas... e adevarat ca noi nu ne-am purtat cu el ca si cum ar fi de portelan, eu am dansat cu el de cand avea cateva zile, chiar si tango care e mai smucit, dar tati e chiar culmea cateodata... eu ma scandalizez, dar lui bebe ii place, ca rade... de exemplu chestia aia cu atarnatul de picioare nu era noua, desi cand am facut poza l-am certat ca-l tine asa, ocazie cu care am aflat ca nu era prima data

Iar cu ocazia asta am sa-i raspund si Andreei (mamica de Eric scumpic asezat pe fotoliu portocaliu fain) ca ideea nu a fost a mea, ca totusi nu sunt atat de nebuna... e vina lui tati care se poarta ca si cum ar avea o jucarie in loc de copil...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Noapte buna...somnic pufos

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Daca vreti sa-l cunoasteti si pe Mateiul meu (de cand s-a facut baiat mare), am pus niste poze noi la semnatura (sper ca am reusit pt ca stau cam prost cu tehnologia asta moderna ).

Roxxy si Poze cu puisorul meu drag sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

Noapte buna...somnic pufos

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

printesa roz

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Noapte buna, Vali si pupici atat tie cat si micutei stelute...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Buna-i apa nu-i ca vinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si noi suntem innebuniti dupa sticlele de plastic +telecomanda, telefonul mobil, telefonul fix .
E o scumpa!!!

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Buna-i apa nu-i ca vinul

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Daca vreti sa-l cunoasteti si pe Mateiul meu (de cand s-a facut baiat mare), am pus niste poze noi la semnatura

Super e poza asta!

Mergi la inceput