Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
andreap spune:
salutare!
sper ca nu ne-ati uitat..din pacate asta e situatia deocamdata,dar de cate ori pot,profit de internet si va salut
In primul rand felicitari celor ce au devenit intre timp mamici:sa fiti sanatoase si voi si cei mici si sa va aduca numai bucurii in viata
Noi suntem binisor,inca in varianta 2 in 1 si sper sa se fi molopsit de la Mara de Cleo..adica sa se nasca cat mai tarziu..pe 14 sunt nasha,pe 22 am un examne extrem de important....sper sa rezist.Eu una as vrea sa depasesc termenul putin,dar medicul meu nu..asa ca se pare ca pe 16 sau 18 e de garda si vom face iar nastere indusa..numai sa fiu acasa pana la examen.
Sunt din ce in ce mai greoaie,am 84 kg,piciaorele se umfla ingrozitor,a inceput parca si pielea sa-mi crape.Asta si daorita faptului ca toata ziua stau la birou sa invat,seara merg la cursuri....odihna ioc!
Si am niste mancarimi groznice de piele,mai ales mainile si piciaorele,insomnii..ref.la mancarimi...simonix a mai patit asa?????ca nu mai tin minte..voiam sa stiu cum se chiama afectiunea...
Sper ca toata lume a e bine,mi-e tare dor de voi.
Cleo,numai pe Mara am reusit sa o vad..e o scumpa
Cam atatea despre noi...sper sa aduca sotul laptopul acasa,sa functioneze net-ul si sa ne auzim.Oricum un SMS ca am nascut tot dau eu
va pup pe toata si aveti grija
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
melly23 spune:
merci cleo!!!
cum imi revin promit sa va anunt cu sunt!!!aveti grija de voi!!!
hai lori si pentru tine ceva agitate!!!poate nastem in aceeasi zi!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
Reallaura spune:
Andreeap Reusisi si tu sa scrii ceva...bravo..
sper sa ai acelasi noroc pe care l-am avut eu si sa reusesti sa nasesti. Rochia e ok? sa ne pui poze!
Da, Simonix avea afectiunea asta, si eu am uitat cum se numea...din pacate.
ai grija de tine pupici
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by andreap
salutare!
sper ca nu ne-ati uitat..din pacate asta e situatia deocamdata,dar de cate ori pot,profit de internet si va salut
In primul rand felicitari celor ce au devenit intre timp mamici:sa fiti sanatoase si voi si cei mici si sa va aduca numai bucurii in viata
Noi suntem binisor,inca in varianta 2 in 1 si sper sa se fi molopsit de la Mara de Cleo..adica sa se nasca cat mai tarziu..pe 14 sunt nasha,pe 22 am un examne extrem de important....sper sa rezist.Eu una as vrea sa depasesc termenul putin,dar medicul meu nu..asa ca se pare ca pe 16 sau 18 e de garda si vom face iar nastere indusa..numai sa fiu acasa pana la examen.
Sunt din ce in ce mai greoaie,am 84 kg,piciaorele se umfla ingrozitor,a inceput parca si pielea sa-mi crape.Asta si daorita faptului ca toata ziua stau la birou sa invat,seara merg la cursuri....odihna ioc!
Si am niste mancarimi groznice de piele,mai ales mainile si piciaorele,insomnii..ref.la mancarimi...simonix a mai patit asa?????ca nu mai tin minte..voiam sa stiu cum se chiama afectiunea...
Sper ca toata lume a e bine,mi-e tare dor de voi.
Cleo,numai pe Mara am reusit sa o vad..e o scumpa
Cam atatea despre noi...sper sa aduca sotul laptopul acasa,sa functioneze net-ul si sa ne auzim.Oricum un SMS ca am nascut tot dau eu
va pup pe toata si aveti grija
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
ee, pupam mamica de Mariuca zgubilitica!!! Hai ca nu mai ai mult. Despre mancarimi, Simonix zicea ca se asociau cu nu stiu ce afectiune care ii ieshise la analizele de sange. Asha ca daca ai analizele bune, nu iti fa idei aiurea, e si de la caldura, si de la creshterea in greutate. Oricum, AMR f.f putin!!! weekeendu aviator nasheshti, si apoi gata...pana aici ti-o fo. Sa te vaz cu examen, ai cu 2 fete cum te descurci...
Ai un nr de tel de dat sms, da? altfel, uite-l pe al meu:))
Io primsc cu drag sms-uri...si asha dorm noaptea 4-5 ore, si alea pe bucati... azi fifitsa mea draga a dormit si lapranz, si a dormit si mami 1.5 ore atat de bine meritate ...
Oare Gabitzam ce o face?
Miine ii dau un sms ;)
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
DanaH spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Yeah, l-a spulberat Nadal pe Federer (6-1, 6-3, 6-0 cu numarul 1 mondial nu e chiar de colea). Dar, ca sa nu fie trista DanaH, las' ca elvetianul o sa-si ia revansa la Wimbledon...
Da, Miss, dupa cum ma asteptam. dar parca anii trecuti mai castiga cate un set. acum.... eu in locul lui nu as mai participa la turneul asta.
mie imi place pt ca mi se pare un jucator (mai) complet. nadal joaca numai de pe fundul terenului. si joaca bine numai pe zsgura. bine, mai are timp sa "invete" sa joace si pe celelalte suprafete.
in fine, asta este. vedem ce o mai fi la anu'.
DanaH spune:
Lorich, suntem cu gandul la tine! Doamne ajuta sa vina bebe usor si sa fiti amandoi sanatosi.
asteptam vesti bune.
DanaH spune:
Getutza, si eu sunt curioasa ce rochitza ti-ai luat. asta este un subiect arzator la ordinea zilei si pt mine. abia astept pozele tale.
melly, bafta si tie maine. sanatatea multa si recuperare usoara. si un bebe sanatos si mancacios.
andreap, ce bine ca ai mai dat un semn de viata. sper sa stea cumintica printzesa si sa o lase pe mami sa isi faca toata treaba. distractie palcuta la nunta. asteptam poze cu o nasa cu burtica.
suntem si noi nasi la anu' prin primavara, nu stim exact cand. ar fi a treia pereche pe care o cununam. cred ca ne facem nasi de meserie, ca mai avem vreo doua perechi "arvunite" cum s-ar zice. sanatosi sa fim, ca la distractii suntem primii.
cleo, ce frumoasa este printzesa ta. iti vine sa o mananci si mai multe nu. iar tu arati superb. si ce vad eu acolo, in ultima poza.... un tort...mmmmm
eu nu prea mai am chef de gatit, si mai ales de facut dulciuri, desi la un moment dat faceam in fiecare saptamana.
apropo de torturile din poele mele, mi se pare ca Reallaura remarcase: nu sunt facute de mine, ci de o prietena. sunt cadouri pt noi, cand a venit sa o vada pe teodora. i-a facut si lui alex ca sa nu fie gelos. au fost tare tare bune.
noi am tinut-o azi numai in vizite si musafiri. am avut musafiri dimienata (seful sotului), apoi am pelcat noi intr-o vizita la un prieten, unde teodora a fost trecuta din bratze in bratze. cand am pelcat de acolo era cam obosita. si a vrut in brate toate seara, dar dupa baitza a picat si a dormit tare bine in patutul ei.
mai pe seara ama vut iar musafiri, prieteni polonezi, sa vedem meciu; din pacate nu a fost placut pt ei. sper ca pt noi sa fie mai bine maine seara :).
fetelor, maine ne ducem la ambasada in haga sa ii facem certificat de nastere romanesc si sa o trecem in pasaportul nostru. sper sa mearga repede si sa nu o apuce pe fata foamea pe acolo, ca parca ma vad alaptand pe scarile ambasadei.
acum fug si eu sa ma bag in pat, ca sunt cam obosita. pt mine weekend-ule ste tare obositor, ca nu mai pot sa imi fac programul meu de somn peste zi. daca sunt baietii acasa... pe de o parte este galagie, iar pe de alta parte nu prea imi vine sa dorm, ci sa stau cu ei,s a iesim la plimbare sau sa stam acasa, dar sa fim toti.
dar, lasa, ca de maine trecem iar la somnul de frumusetze de dupa amiaza.
noapte buna fetele si, just in case, bafta celor care se gandesc sa nasca peste noapte.
simonacip spune:
Buna dimineata,
intru si eu acuma ca dupa aia cine stie cind mai apuc, tb sa fac mincarica, teanc de rufe de calcat(sper fara fluturi prin ei), apoi plimbarit bb ca vad o vreme frumoasa.
Ieri am trecut prin Mall Baneasa sa-mi caut rochie. Bb mic a dormit tot timpul, dar al mai mare l-a innebunit pe taica-su , nimic nu i-a convenit, nici la Ikeea la locul d ejoaca pt copii, nici la Carrefour de unde i-a cumparat masinutza...Nu stiu ce-i cu el, cred totusi ca si aparitia lui Matei il face mai mofturos, mai pretentios, poate ca sa i se dea mai multa atentie....Desi i se da cel putin egal...Uuof..Zilele astea voi trece totusi pe la Guarra, in Mall la mine ()...nu c-ar fi al meu..
Andreeap, mi-era dor de tine si ma bucur ca ai reusit sa intri, poate rez odata cu netul si stai cu noi mai mult
Cleo, Marutza ta e tare, tare dulcica, ai deja lista de pretendenti ca m-as fi inscris si eu...Are niste buze papusa cum mi-am dorit si eu de la 16-17 ani incoace ...Acuma-mi doresc o burta fara vergeturi si 6 kg in minus Hmmm...
Sismai apucam si noi sa ne vedem??
Getutza, vrem pozici
Lorry, Melly, hai fetele!
Miss, ce-as mai papa si eu un tortuletz de capsuni, daca vrei bb mai repede, baga un ricin iubita, ca zmeurul nu prea cred ca face cine stie ce...Dar eu zic sa mai stai macar o saptamanica, sa vezi tu ce Daviduche mare si frumos o sa ai!!!
Danutza, succes la ambasada, sa trminati repede, Noi avem actele pregatite si banii depusi la CEC pt pasapoarte de cind avea Daviduchele meu un an(am o poza in care era speriat, pe punctul de a plinge)...N-am ajuns nici acum, numai bine ca anul asta dc rezolvam ii punem pe ambii bblusi pe pasapoartele noastre...Sper ca nu-l asteptam pe al 3-lea sa rezolvam problema asta
VA las fetele, ma apuc de calcat..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Buna, fetelor!
Ce mai faceti? Eu bag repede un mic mesaj, cat doarme printzesa.
Miss, si mie imi plac Al Bano si Romina, cand eram mica luam un tub de spray in mana si cu muzica lor pe fundal ma faceam ca sunt cantareatza :)
Cleo, tare frumusica potoroasa, tortul la fel - te felicit ptr cata putere ai! Eu n-am ajuns inca asa departe cu eficientizarea timpului. Abia ii fac de papa lui Iuby...
Revin...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Reallaura spune:
Neata si de la noi.
Intru si eu repede, din aceleasi motive: treaba muuulta si nu stiu cand mai apuc azi. El deja e treaz, sugite in patut... Astept sa ma cheme. Si vreau sa ies si cu el afara, pentru prima oara singura.
Am emotii.
Dana Hbafta maine.
Ylari daca tot stati cu soacra si o suporti, ar tr sa faca ea de papa lui iuby. si sa si calce. Bonus.
Cleo, Alina_anto, La multi ani pentru Maruca si Sara
Ca doar au fetele o luna azi.
Alysh, hai ca am zis sa nu te sun duminica, spune-mi tu cand sa te sun ca sa stabilim cum facem cu plimbarea.
vreau sa-mi spui cum faci tu: iei bibe la tine?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura