Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 2
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Getuta abia astept sa vad poze cu mami mandra si cu baietel crestinat! sa dispara colicile!
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
MissParker spune:
Ia uite ce liniste pe aici...
Yeah, l-a spulberat Nadal pe Federer (6-1, 6-3, 6-0 cu numarul 1 mondial nu e chiar de colea). Dar, ca sa nu fie trista DanaH, las' ca elvetianul o sa-si ia revansa la Wimbledon...
Vaz' ca acum toata lumea e pe la fotbal. Sunt curioasa ce-o sa fie diseara pe aici dupa ce joaca nemtii, daca o sa pot dormi sau nu... De ce naiba i-o fi pus sa joace al doilea meci, ca sa se termine asa tarziu? Presupun ca vor castiga, sa vezi dupa aia claxoane si nebunia naibii...
Eu am facut o pauza ca sa ma uit la documentarul "Enron - the smartest guys in the room", f.f.f. interesant... Dupa aia am mancat un tortulet cu capsuni facut de Mutti si am baut un ceai de frunze de zmeura... Sa vedeti cum ma dilat eu 3 cm pe ora
Cleo, am vazut si eu pozicile din parculet, Mara este ca o capsunica scumpa, toti trei sunteti niste frumosi. Ah, si inca ceva voiam sa-ti spun: sotul tau are maini tare frumoase si ingrijite, stii ca se spune ca ochii si mainile sunt oglinda sufletului, asa ca tine-l bine, ca pare a fi un om deosebit... ca si tine dealtfel
Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
Lorich spune:
Lavi maine dimineata ma duc la spital, cu bagajul cu tot, nu stiu daca ma interneaza sau nu, sper ca da si sper sa se nasca Robertelul, pentru ca dupa episodul de azi in care nu-l mai simteam... am zis ca out cu el...
Ei daca vedeti voi ca dupa amiaza nu mai apar pe aici... inseamna ca-s la spital. Oricum, cred ca o sa-ti trimit sms cu vestea, am nr. tau. Pup
Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
MissParker spune:
Lori,
Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
cleo, eu sunt... acu am ajuns acasa... fost la carefur cumparat sandale pt botez de la leonardo... asta mixcu la mine in brate cu crize de colici...miam cumparat rochita, tare sunt mandra de ea si abea astept sambata viitoare sa ma laud si sa ma laude toata lumea, o sa va pun poze, deabea asttept...
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
ne-ai facut curioase. Nu poti sa te imbraci cu rochia mai debreme si sa te pozezi in oglinda?
lorich, bagam
Ai nr de tel de la vreo fata? de la cine?
MissParker, multumim mult de complimente!!! stai sa vezi ce laba picioarelor am io , ca vreau sa fac o poza à la Reallura, cu piciorul pui bebe versus piciorul lui mami (aia cu mana ne-a ieshit, nu?)
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
melly23 spune:
fetelor!!!
v-am promis ca mai intru si seara, asa ca iata-ma !!!am terminat cu plimbarile pe la bunici, parinti dar pe sorela n-am gasit-o ca s-a dus la lac sa se imbaieze!!!asta e!!!am fost in parc am mancat o inghetatoaca cat casa!!!am mancat cirese, capsuni, caise, si acu mai bag niste capsuni sa fiu sigura!!!bagajul l-am terminat!!!m-am cosmetizat!!!acu nu ramane decat sa astept ziua de maine!!!am niste emotii de nunma numa!!!apropos care imi da-ti nr. de tel la care sa va trimit un sms!!!???pe cand o sa ma trezesc si eu din marea anestezie de care am o frica de.....numa numa!!!
va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat de pana acuma!!!de agitatele pentru mine!!!si va doresc celor care ramane sa va vedeti bbi ceva mai incolo BAFTA multa, si sa aveti parte n8umai de fericire alaturi de bbi!!!
si bagam niste pentru cine doreste!!!dar si pentru mine!!!recuperare rapida si somn usor la anestezie
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
cleo78 spune:
melly, bafta mare miine, sanatate si recuperare usoara!!!
Ai un nr de tel de pe aici sa ne dai un sms cand iti revii?
Cine mai doreshte, cine mai pofteshte...
Si cateva poze noi http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/ParculetLa1Luna
povestea nashterii
melly23 spune:
cleo poi am scris ca nu am nici un nr. de unde pot sa il iau!!!
pe altau de ex. daca e ok!!!????
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by melly23
cleo poi am scris ca nu am nici un nr. de unde pot sa il iau!!!
pe altau de ex. daca e ok!!!????
stai ca iti dau un PM. Daca ti-l activezi.....
daca nu, iete-l asha: 072 44 98 218.
povestea nashterii
Reallaura spune:
Melly, Lorich, succes maine, nasteri usoare, copii sanatosi si papaciosi!!!
Miss, ma laud si eu, am gasit cu tati un restaurant vizavi de parcul in care ne plimbam cu bb si am stat azi la cofetarie, am papat 3 prajituri, apoi la restaurantel, pizza si pui milanez.. buuun.
ca nu mai rezist la cate bunatati papi tu acolo si eu numai fiertura, supa, legume si fructe., bine ca ai tinut pasul cu tortul de zmeura, nu zic ba...
Cleo, super pozicile, f frumoasa maruca, ce -ti seamana!
Getutza, esti prima care -l boteaza pe bb!
CAnd e botezul? Asteptam poze cu rochita!
Sper sa dormim si noi in seara asta, da Domnul!Ca nu mai pot, as dormi in picioare, in drum spre dormitor...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura