Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Getutza81

Fetele, asa se pare ca sunt prima la botez... mai este doar putin, am atatea de facut, am avut deja si cosmaruri... suntem stresati, cu oamenii, restaurantul, nu prea am timp sa intru... ma scuzati daca nu va raspund la toate in parte dar sa stiti ca vam citit pe toate... va pup si sa vad cand mai am timps a intru, dc nu dupa botez... va pup

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

mult succes, si sanatate multa tie si lui bebe!!
Ca e cel mai important.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

DanaM cum sa ma supar iti multumesc pt sfaturi. Iti dai seama ca pana la urma asa am facut, luat in brate ,leganat, cantat, mangaiat, pupat.

Fetelor daca nu am avut voie sa alaptez i-am dat numai formula. Toata ziua a mancat. As zice ca a fost stresat ca nu ne simteam bine. Vreau sa zic ca a mancat 200 de ml la masa de pranz. M-am speriat.

MsBB sa stii ca exact la fel imi face si mie baiatul, se zvarcoleste, se arcuieste, se zbate, m-am tot plans pe aici. Probabil ca din cauza colicilor. Eu cel putin asta zic.
Eu ii dau 2.5 ml de Debridat de 2 ori pe zi, sab simplex de 3 ori pe zi.
Sincer mie mi se par identice Sab Simplex, Espumisan...adica mari rezultate nu am vazut. Am si Bonnisan, dupa ce termin Sab-Simplexul o sa incerc si Bonisanul.

Ma duc sambata la control de 40 de zile. Sunt curioasa daca imi da liber la , sotul meu deja incepe sa faca cosuri
Se pare ca am gasit local pentru botez, la Tezaal. Date suplimentare maine, ca abia azi imi spune puiul meu ce si cum ca ieri eram zombi si cu creierul in ceata.

Uite primul meu mesaj cu bb in brate, ca deh numai asa dormim azi incerc sa il pun jos sa pregatesc mancarea.

pup si vbim mai incolo

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Lorich, felicitari, bun venit si tie Robertzel!
Creste gashka de pitici in odiseea noastra, creste, creste!!!

Cleo, tu cat sab simplex dai? (nu stiu de ce aveam impresia ca folositi infacol ptr colici...)

Noi "combinam": bonnisan, sab simplex, colic baby. Vad ca da roade. Dar mi se intampla ceva foarte ciudat, nu stiu ce poate fi, dar sun la Medicover daca mai continua: deci cand incep sa ii dau sa pape urla ca din gura de sarpe. Trage de 2 ori, urla, ii scot biberonul, urla, iar ii bag biberonul, iar trage de 2-3 ori iar urla, iar i-l scot... si tot asa. Ne oprim, ne ridicam,agaim, ne asezam si mananca mai linistit. (sau nu, si trebuie sa repet plimbarile prin camera) intr-un final se linisteste si mananca pana la capat. La sfarsit iar ne ridicam, ragaim si chiar adoarme, deci nu e ceva care sa fie de la papa (cred)... Voi ati patit asa ceva?

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

.
Ylari, mie in momentul asta ni se intampla asta, ma innebuneste, nu stiu ce sa fac, imi vine sa plang. eu i dau san e4xclusiv, tot de la papa sa fie ???? ce poate sa fie ?? doar cand i bag sanul in gura, incepe a urla ca din gura de sarpe sai nul pot potoli, exact cum descrii tu.... maine mergem la eco, doamne da sa n u fie grav, de vreo sapt, doua e asa, imi pierd mintile, nu mai stiu de mine, e tare frustant !!!!! Iar nu a facut kk de alaltaieri, dar asta se intampla si in zilele cand faxce kk, deci nu e de la kk....... cand i duc piciorusele la nasuc/gurita incepe sa planga semn ca il doare si n u mi se pare normal ca bblusii isi duc cu usurinta piciorusele la nasuc.... putulica merge decalotata pana la jumatatea caputului si de acolo pare sudata pielicica de caput, si mai tare decalotata nu merge..... vai, grele sunt astyea primele luni, deaja dc pana acu mam tinut tare, acu cred ca cedez psihic, si cristi mas innebuneste de cap cu botezul asta si cu apartamentul... ca nu o sa ne ajunga banii, ca navem destui bani, asa face tot timpul si ma strerseaza incontinuu, eu sunt calma si linistita si am inc redere ca se rezolva (si pana la urma totul se rezolva), dar el tot se streseaza si ma innebuneste si el... deja nu mai rezist !!!!!!!!

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...va multumesc mult de aprecieri!

Cleo...esti o dulce...dar...am si eu o intrebare: Dupa ce ii dai sa suga...ii faci masaj? Nu regurciteaza? Eu stiu ca dupa ce sug...nu tb agitati...dar daca e ok...bravo voua.
Miss... si sa dea Domnul sa fie bb la fel de cumintel si mancacios ca al meu. Si fara colici. Noi ii dam doar seara SabSimplex...asa...de control...in rest am renuntat si nu ii dam nik...dar nici colici nu are.
Reallaura...asa e...si eu ma minunez ce cuminte e. Stefan(cel mare) a fost cuminte...dar se mai trezea noaptea, mai plangea...ca orice copil. dar Tudor...e si mai cumintel. Asa...sa tot fac copii...pacat ca nu mai pot face...ca am deja 2 ceza...si nu ma risc la a treia.
Simona...te poop

felicitarile mele lui Melly...sa-i traiasca minunea si sa fie cuminte foc si fara colici!

Gata...ca mai am treaba...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fete dragi si bebei cumintei...

Miss P m-ai prins.. sunt vinovata!! Cu alaptatul nu te speria, nu e dracul chiar asa de negru, vreau sa zic ca poate sa fie si bine si usor(la mine asa a fost). E drept ca dupa ce am nascut pe Sofia am facut mastita (durerea si febra au tinut cateva ore pana am sunat medicul si am luat reteta) pana seara eram ok. Altfel nu am avut probleme si nici colici si de data asta e si mai usor ca Sabina e cuminte si numai gangureste asa cand ii e foame(bine daca nu o bag in seama da si ea drumul la urlete ca orice copil). Tinem pumnii sa fie si la voi macar la fel de simplu.

Simonacip uite ma tin de cuvant si intru mai des sa scriu.. Multumim frumos pentru primirea inapoi

Dordia si eu am doua cezariene si doctorul meu a zis ca suntem mai mult decat ok sa facem si bebe 3.. suntem nebuni stiu!!!

Fetele cu bebeii cu colici si/sau gaze puneti-i pe bebei dezbracati in contact direct cu pielea voastra(voi sau tati) face minuni pozitia asta- ii calmeaza pe bebei extraordinar de mult plus ca ajuta mult la dezvoltarea lor.

Nu mai stiu cine intreba daca e adevarata vorba cu "copii mici probleme mici, copii mari probleme mari".. eu zic ca da. Faza asta in care suntem acum trece repede( prea repede) si acus va treziti ca va e dor de bebe mic care doarme mai toata ziua si nu te cocoseaza sa il tii de manute sa mearga prin casa, si nu se catara de iti sta inima in loc de 50 de ori pe zi, etc. Asta nu inseamna ca nu e fain si atunci caci fiecare perioada din dezvoltarea lor are farmecul ei- doar din clipa in care s-au nascut ne au audienta captiva si mai mult decat entuziasta. Partea buna: pe masura ce trece timpul devenim din ce in ce mai relaxate ca stim ce si cum si pare ceva mai usor.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

si bebe mananca cam la 4-5-6 ore, ma sperie... media e la 5 ore, mi se pare fff putih fata de cum manca el...

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Fetelor...va multumesc mult de aprecieri!

Cleo...esti o dulce...dar...am si eu o intrebare: Dupa ce ii dai sa suga...ii faci masaj? Nu regurciteaza? Eu stiu ca dupa ce sug...nu tb agitati...dar daca e ok...bravo voua.
Miss... si sa dea Domnul sa fie bb la fel de cumintel si mancacios ca al meu. Si fara colici. Noi ii dam doar seara SabSimplex...asa...de control...in rest am renuntat si nu ii dam nik...dar nici colici nu are.
Reallaura...asa e...si eu ma minunez ce cuminte e. Stefan(cel mare) a fost cuminte...dar se mai trezea noaptea, mai plangea...ca orice copil. dar Tudor...e si mai cumintel. Asa...sa tot fac copii...pacat ca nu mai pot face...ca am deja 2 ceza...si nu ma risc la a treia.
Simona...te poop

felicitarile mele lui Melly...sa-i traiasca minunea si sa fie cuminte foc si fara colici!

Gata...ca mai am treaba...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Dordia , am impresia ca astia la CAritas ii educa bine ca si Vladut doarme de la 10,30 la 5 neintors. Nici el n-a avut colici pana acum si sper sa nu mai apara (bine asta cu colicii cred ca n-are legatura cu spitalul).
Dar asta cu dormitul cred ca o datoram spitalului. Nu stiu exaact cum se intampla noaptea pe acolo ca eu n-am fost nicodata sa-l alaptez in spital ca nu-mi venise lapticul si doar ziua ne tot chinuiam.

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Alina, ce nr era burtiera ta? Am inteles ca tu aveai gen chilot. De unde ai luat-o?Eu am avut gen centura, dar de 90 cm...si cred ca era deja mare. spuneau ca nu exista mai mica...dar eu nu cred..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Laura - eu mi-am luat centura de la farmaciile Dona. costa cam 35 ron, au si centura si sub forma de chilot toate marimile. La centura eu mi-am luat M , insa are arici pe o portiune de 15 cm si o poti modifica.
Am sa le incerc dupa nastere, sper sa fie bune.

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Feteor as pune poze cu ce am luat dar NU STIU CUM?CINE IMI SPUNE CUM POT PUNE POZE? STIU SUNT CAM NATANGA DAR CU AJUTORUL VOSTRU VOI REUSI.....
Pantalonii verzi i-am spalat si trebuie sa-i scurtez un pic, ideea e ca ii pot purta si dupa, sandalele verzi sunt fara toc doar niste bretelute si unde eu purtam 38 acu port 39 deci cu un nr mai mare, iar fustita e simpla neagra, are niste banuti mici ca niste paiete pe ea, cam atat despre toale, in rest nu mai imi vine nik, dar recup dupa.............
Gata , ma bag sa mai calc ceva si va tin la curent cu nasterea ce siu cum..........
Pupici
Am o intrebare: daca pe chilotei imi ramane ceva alb, consistent si nu se absoarbe in chilotzi ce e e dop? Mentionez ca nu are sange, dar de fiecare data cand ma duc la toaleta vad pe chilotzi treba asta , si am inceput sa ma duc din ce in ce mai des..........
Pupici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Socrate - am vazut restaurantul unde faceti botezul- Tezaal- este foarte dragut si interesant. Are si terasa ?

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput