Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
cleo78 spune:
ehe, simonacip, io credeam ca mi se pare ca se alinta. Dar nu...sunt deja shmecheri, si ce e mai grav...deja cedez!
. Teoate teoriile alea, din timpul sarcinii:
- noi nu vom dormi cu bebe in pat
- noi nu vom alinta
- nu vom rasfatsa
- nu vom ceda lacrimilor
- nu o sa etcetcetc
le stii tu... uite, acum cu un zambet si o privire nevinovata...si ne-am topit!!!
despre rochitse, multsam de idei. Io ma gandeam la cununie_botez sa cumpar/fac ceva deschis la culoare, nu neaparat clasica rochie alba de mireasa, ci ceva ce se mai poate purta; chiar vazusem ceva bleo acum 1 an, dar intre timp cleo s-a dodolanit, si nu mai da bine in asha model...
Cat despre kg in plus, la botez, numai in ochii tai sunt (si mintea noastra); pt ca ar fi absurd cineva sa aiba pretentii de la o proaspata si frageda mamica sa arate ca o manechina. Care este ![]()
despre statul la tsatsa, io am gasit o solutie: pun bebeluna in pat cu mine, pe un cerceaf, si io ma intind alaturi, cu tsatsa in gura ei. DUpa prima runda de fomila, adoarme franta. O ragaii, bag masaj la piciorushe, sterg ochisorii, si intre timp se trezeshe si frichineste. SI o pun inapoi la orizontala, si cu tsatsa mufata. Nu mai mananca la fel de mult, doar mai tsocaie acolo un pic, si adoarme intr-un somn linishstit. Io intre timp mai cetesc 2-3 pajini... daca termin si cartea inceputa inainte de a nashte, sunt tare! (ca are 700pajini, nu e bai, dar e plina de alegorii si io m-am potoroshit...)
SI uite asha ma ustura pe mine sfarcurile. Dar si bebe e linishstit acolo, si reusesc sa mai vin sa va salut.
O sa rog pe toate fetele care isi iau rochitse, sa se pozeze si sa ne dea informatii: de unde, pret, etc. Sa ne inspirati, da?
Io o sa iau IAR garderoba la puricat, sa vaz la ce renunts, ca e clar ca la tricouri cu buricul gol si blugi cu talie f. joasa nu mai revin.... alea care le purtam cand aveam 50kg... nicio shansa. targetul meu e un 53-54 kile, macar in unele haine sa mai incap.
Sa ma ierte gravidutele ca vb de silueta, stiu ca e deprimant, cand se vad cu toate alea umflate de la sarcina si retentiile de lichide, dar le incurajez, cele mai multe se duc in prima sapt de dupa nashtere. Se dezumfla picioarele vazand cu ochii, fatsa isi revine, treptat, maiinile; io aveam un shoc, la 1-2 sapt dupa nastere, aveam dim. pe pielea mea modelul lenjeriei de pat creponate. Pe masura ce ma desumflam... si pana pielea si-a revenit, s-au vazut urmele. Dar va reveniti.
missParker, sarutmana pt actualizarea primei pajini. Tu ai ramas pe baricade...
ancaurn, fol. un laxativ naturel. Adicalea... bere cu prune si cu lapte
, dar asta da si dureri de burta...
Avantajul uleiului de ricin: nu se absoarbe in sange. E eliminat in aceeasi calitate ca la input.
mihaser, cum te descurci cu 2 pui?
majorete pt cine mai e: ancaurn+ magnetism
mult succes cu actele pt danaH+Fecian
danaM, unde esti?
si multe multe alte fete..
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
Reallaura spune:
Melly,felicitari pt fluturash!!!sa va aduca numai bucurii!
Miss eu nu am apucat meciul, faceam baitza la bb, dar bine ca l-ai comentat tu. Am si eu o idee :)
Si sa vina Daviduchele cand vrei tu, atunci! Cat mai repede, ca de crescut e baiat maaare deja!
Alysh, aha, la mine taietura e cu vreun cm sub linia parului pubian. Am inteles. te pupic
Cleo, ma bucur pt Maruca, nu a fost privata de laptic matern!!
Dordia, ti-am mai spus ca voi sunteti un exemplu pentru odiseea noastra.
Fetele, ii dau si eu acum 120 ml si fugim in parc vreo 2 ore...
va pup sa fiti cuminti
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
buburuzii spune:
eu nu sunt mare microbista, dar mi-a placut mult cum au jucat olandezii, absolut bestial.
misto comentariu, MissP, sa vezi ce bebei microbisti o sa avem noi, daca ne uitam asa la meciuri.
oricum, eu sunt convinsa ca fi-mea va fi mare plimbareatza, avand in vedere calatoria in olanda de acum doua luni. imi pare rau ca nu l-am intalnit pe marco van basten, daca tot am fost acolo, hihihi
simonacip spune:
cleo, pai si eu la fel culc bb, intinsa in pat si cu tztza in gura lui...Si spre dimineata de la ultima trezire, cu mine in pat e...ehe...eu n-am zis niciodata dupa experienta cu Dav ca nu-l iau cu mine in pat
Stiam eu...
Succes la rochite dc vad ceva iti spun...si desigur pozam.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Si eu sunt in cautare de rochita. maine sau joi sper sa ajung in Mall si va dau de stire daca gasesc ceva deosebit. la noi botezul va fi pe 13 iulie si as vrea sa mi-o cumpar in jur de 1 iulie ca sa apuca sa mai slabesc. eu am 66 kg acum sper sa ajung la botez cam pe la 63, ca am slabit cam 1 kg pe saptamana dar nu stiu daca am sa reusesc sa mai dau asa mult pana la botez, eu sper sa da.
oricum n-am mai mancat seara deloc, cred ca asta m-a ajutat enorm......de la 85 de kg cat aveam inainte sa nasc, am dat 15 in prima saptamana si inca 4 pana acum. sper sa continui asa.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
MissParker spune:
quote:
Originally posted by buburuzii
eu nu sunt mare microbista, dar mi-a placut mult cum au jucat olandezii, absolut bestial.
misto comentariu, MissP, sa vezi ce bebei microbisti o sa avem noi, daca ne uitam asa la meciuri.
oricum, eu sunt convinsa ca fi-mea va fi mare plimbareatza, avand in vedere calatoria in olanda de acum doua luni. imi pare rau ca nu l-am intalnit pe marco van basten, daca tot am fost acolo, hihihi
Mihaela38+
Si mie mi-au placut olandezii cel mai mult pana acum.
Am uitat sa precizez ca tatal meu a fost fotbalist si arbitru la viata lui activa, mergeam cu el la stadion si ne uitam la meciuri impreuna, era pe vremea aia pentru mine singura modalitate (in afara de muzica) de a gasi un limbaj comun cu el (cu mama chiar nu aveam nici unul!), tata pana si acum respira si mananca fotbal pe paine, uneori am impresia ca numai pentru asta traieste... are mare nevoie de un surogat de sentimente (ca multi alti barbati), iar injectiile astea de adrenalina de la cate un campionat european sau mondial ii ofera si lui iluzia ca traieste cu adevarat... mi-e mila de el...
Ah, si mai jucam si tenis cu piciorul cu baietii in spatele blocului pana prin facultate, deci am fost de mica infectata cu microbul fotbalului. Abia in ultimii 8-9 ani m-am mai detasat si nu ma mai uit decat la campionatele europene sau mondiale, dar la fotbal inca ma pricep...
Mai bine le transmitem bebeilor pasiunea calatoriilor, ca bine zici, buburuzii

Azi trebuie sa ma spal pe cap si mi-e o leneeeeee...
Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
Andree27 spune:
Lorich FELICITARI!!!!!
Sa va traiasca minunea si refacere rapida!!!!
Poze
Andreea ,
de Ericut puiut!!!!
DanaH spune:
quote:
Originally posted by fecian
DanaH si noi trebuie sa mergem sa facem certificate romanesc la bebe, tot la haga. Noi am reusit sa luam certificatul olandez de la primarie(trebuie sa ti-l elibereze pe loc), plus certificate international tot de la primarie. Eu nu stiu ce legatura are ministerul de justitie in chestia asta. Cred ca sunt ametiti rau astia de la primarie.
Felicia, si noi am luat certificatul olandez si international de la primarie. fiti atenti ca atunci cand vreti sa il faceti pe cel romanesc, cel olandez trebuie sa aiba o apostila pe spate, care se ia tot din haga de la miniksterul de justitie. asta ca sa nu faceti mai multe drumuri pana in haga, ca voi sunteti mai departe. poti sa suni si la ambasada sa intrebi, dar daca reusesti sa ii prinzi, ca eu nu am reusit. aaa, si trebuie sa aveti la voi 151 euro, atata costa. iar apostila mi se pare ca mai costa in jur de 50 euro.
andora spune:
MELLY
FELICITARI PENTRU
PRINTESUCA GRASUNICA AMELIA GABRIELA

Hihi ce de bebei grasunei se nasc acum...sunt curioasa cat o avea Dani almeu,dr zicea ca e "burduhanos" desi fii-mea a avut la nastere "doar" 3.350, insa la cata sunt eu mi-e si jena sa fie puiut micut...pupa-l mama de scumput...am innebunit,
Eu azi am avut zi de treburi casnice,m-am ofticat ca mi s-au stricat niste cirese si a trebuit sa arunc din ele, din restul pap compot...m-am spalat pe cap/epilatsamd, ca daca dupa masa scap de serbare ma apuc de gymm.... Anca zici ca nu merge metoda dr tau... si ca nu te mai apasa nici pe vezica? S-ofi dus in sus cu toata miscarea copilu'
.... eu os-oaplictotusi si pe-asta si meeeeersul muuuuult pe jos asa cum imi place mie, maine ma duc prin Cora singuricasi sper sa nu m-apuce ceva, dar pana la proba contrarie de ce sa nu ma risc
Intrebai de laxative? Amesteca lapticulcald indulcit cu niscai fructe piersici, ciucalata una-alta sa vezi cum e, desi la mine nu mai au efect decat supozitoarele
Aaaaa am vazut pozici cu baieteii scumpi rrrrauuuuu ai lui Fecian
, Andreea cu blondinul Eric
, fratiorii scumpi focccc Tudor-Dumitru si Stefan 
ai Dordiei si cu inimioara ta Miss
... mie-mi lipeste fii-mea in jurul buricului strassuri si apoi rade de numa-numa', dar poze pauza ca oricum e asa iesit in afara ca daca ma uit in jos parca am altceva acolo...
Miss mi-ai adus aminte de partidele de fotbal de picior pe care le jucam cu al meu sot in era dinainte de copii... mama ce-as mai face-o, mergeam in Politehnica, era mai liber si aveam loc... Asaaaa.... cu comentariul m-ai omorat
,adevarul ca la meciul Romaniei nici nu ma prea uitam, cred ca de-aia ma luasera si contractiile, de plictiseala, dar cand au inceput olandezii cascam si eu ochii cat cepele, si fi-miu picioarele in ficati...asteptam urmarea, parca vineri, tomnai bine ca atunci e si dr mea de garda si daca nu iese bubuloiul meu pana atunci tati isi va imagina meciul de la spital.
Fetele care isi cauta rochite - bafta mare, cand vorbiti de asa putine kg ma ia groaza, bravo voua mama, io daca ajung inapoi si la 75 ma declar multumita... o sa fiti sigur frumoase asa cum aratati si in pozele alaturi de puiutii vostri.... zicea cineva de Guara, poate mergeti la altareprezentanta,aici la Plaza se epuizeaza repejor rochitele, stiu de la o prietena care a tot pandit un sarafan nu demult si tot se dadeau...
Bon, deja e pranz, tre sa mai calc o rochita de maimuta, va pupacesc, astept sa vad ce face Magnetism la dr 

si ce bebei apar astazi, pe curaaaand 

site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
socrate spune:
Fetelor mersi de incurajari si sfaturi. A mai trecut, am luat paracetamol, azi nu mai am febra. Insa iar incepe sa se roseasca sanul desi il tot mulg de m-am saturat. N-am pus comprese reci ca mi-e frica ca se reduce lactatia. Am incercat cu dus cald dupa care muls.
Copilul insa e agitat nevoie mare. Subscriu la partea cu rasfatul este perfect adevarat. Cica nu se rasfata pana la 6 luni. Aiurea.
Acum de exemplu e schimbat, mancat, rasfatat si urla in continuu de cand l-am pus jos. Nu a dormit mai mult de jumat'de ora de azi dimineata.
Ma gandesc sa iau siropul acela Calma Baby recomandat de una din fete, poate se mai potoleste.
Aseara m-am chinuit cu el vreo 3 ore sa doarma si la ce rau imi era imi pierdusem si rabdarea.
Noemi,