Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hm. Bestiuta mica doarme. Nu pot sa cred! Probabil din cauza ca e bolnavior... Astept sa se trezeasca si il scot afara, ca vad ca s-a incalzit... Dam o tura pana la farmacie...

Intre timp am uploadat 2 filmulete - unul in care isi exerseaza coardele vocale la jucarii si altul in care cheraie si rade cand il pup pe la gatut... AICI!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Vai, haios e cum 'cearta' jucariile; si, tare dulce cand rade

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Hm. Bestiuta mica doarme. Nu pot sa cred! Probabil din cauza ca e bolnavior... Astept sa se trezeasca si il scot afara, ca vad ca s-a incalzit... Dam o tura pana la farmacie...

Intre timp am uploadat 2 filmulete - unul in care isi exerseaza coardele vocale la jucarii si altul in care cheraie si rade cand il pup pe la gatut... AICI!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Vai, haios e cum 'cearta' jucariile; si, tare dulce cand rade

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Va salut si eu in mare fuga. Am emotii cat China. Azi Marc al meu implinete 2 ani. Pana acum am decorat casa, torturile si acum il astept pe tati sa mergem la gradi cu un tort sa sufle lumanari si sa-i cante copiii La multi ani si apoi venim acasa unde ne asteapta bunici, verisori, etc cu cadouri sa mai sufle intr-un tort.
Abia astept sa-i vad fatzuca cand o vedea pregatirile si tortuletele.
Andrei toata dimineata m-a urmarit cu privirea foarte curios ca ma vedea alergand de colo colo prin casa.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Roli, sa-ti traiasca voinicul si sa fiti fericiti!
Sunt sigura ca va fi foarte incantat de surprize.

Mai am si eu o intrebare: este posibil ca tzipetele noaptea sa fie un semn c-ar avea otita?

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Ma , ma lupt cu copchilu' sa bea din bibe si n-am nici o sansa !

Dar am gasit o solutie : se cheama Supplementary Nursing System de la Medela si e o punguta cu un tub care se licheste de mamelon . Din punguta curge formula . Deci bestiuta suge de pe doo fronturi : si de la san , si din punguta .

Va spun mai incolo daca l-am pacalit !

Si cred ca nu-i place Milumil , ii iau NAN .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by virgo

Ma , ma lupt cu copchilu' sa bea din bibe si n-am nici o sansa !

Dar am gasit o solutie : se cheama Supplementary Nursing System de la Medela si e o punguta cu un tub care se licheste de mamelon . Din punguta curge formula . Deci bestiuta suge de pe doo fronturi : si de la san , si din punguta .

Va spun mai incolo daca l-am pacalit !

Si cred ca nu-i place Milumil , ii iau NAN .

Ma bucur ca de fapt nu s-a dus lapticul si ai gasit solutia de la Medela, eu iau spirulina de cateva sapt si Sofiei ii ajung 5 mese pe zi (la doua din ele ii dau si supliment). Si eu i-am dat Nan mult timp, dar s-a ingrasat mai bine cu Topfer :-)

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,
Noi am facut azi vaccinul de 4 luni si Milan nu prea vrea sa doarma.De fapt de vreo trei zile e asa, vrea sa renunte la somnul de zi.Si nici singur nu mai sta.Sunt avion.

Roli sunt sigura ca va fi super ziua aceasta pentru baiatul tau mare!La multi ani!

Ginnette asadar Adela este cea mai mare clopotica, super, ce bine suna 'am jumatate de an'!Am vazut si poze noi cu frumoasa ta!

Jelimoni am vazut si poze mishto alb/negru cu voi doi, tare fotogenici mai sunteti!

Mitsu sper sa nu fie racit totusi puiul tau, sanatate multa!Am vazut poze, super, o sa faca furori pe plaja!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Mitsu, vroiam si eu sa vad video cu bebe Conrad si nu imi merge cu Opera. Internet explorer nu am oooof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Mitsu, nu mai bine mergeti la doctor daca bebe C tuseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI

ADELA,
YASMIN,
RAZVAN,
ERIC

SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput