Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 7
leeloo5979 spune:
Burticile mele dragi...am intrat in 18 saptamani si bucuria e la fel de mare ca si nerabdarea sa imi simt minunea miscand! Cand ma gandesc ca deja mai sunt doua saptamani si ajung la jumatatea sarcinii,zambesc larg si fericita, pentru ca am o sarcina buna si usoara (daca nu ar fi paranoia ce isi arata coltii periodic, ce bine ar fi). De sambata sunt la mare cu soata pana sambata viitoare, sper sa am vreme buna si soare mult...deocamdata apa este rece si nu risc nimic! Va trimit de la mare mult soare si valuri inspumate si multi pupici pe burticile purtatoare de minuni!
Leeloo
18 +

http://good-times.webshots.com/photo/2325209900103252327XHMpwX
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Mirtha spune:
Anes ma bucur tare mult pt. tine ca ia reusit - cu putin ajutor probabil
, banuiesc eu pe cineva dar....nu pot decit sa
- sa te prgramezi la Hergheliu. Sper ca eocgrafia sa fie relevanta si sa te linisteasca.
Totusi eu nu gasesc unde a raspuns Kita ! Am luat pagina cu pagina. Inteleg din mesajul Otiliei ca s-au diminuat singerarile dupa administrarea Utrogestanului ? Repet figura cu paginile. Kita tinem punmii.
Dandusa dupa primul bebe ti-am mai revenit oarecum cu greutatea ? Te rog , spune da , spune da !![]()
Mirtha
20+
catalina2307 spune:
Aoleuuuuuuu Mirtha pai fetita draga tu este pedepsita cu regimul asta. Eu nu as rezista. Felicitari.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Mirtha spune:
Catalina multumesc pentru incurajari. Incerc din rasputeri sa ma controlez - sint o mincacioasa innascuta , deci pt. mine chiar este un efort. Efort necesar pentru ca am o predispozitie nativa spre ingrasare si spre nedare jos. Mi s-a acrit infiorator de piept fiert. Si de altele, povestesc mai incolo. Numai la fructe am liber.
Revin un pic mai tirziu. Acum merg sa fac niste paste - cam singurele fainoase la care mai fac exceptie - bineinteles cu piept fiert si cu ciuperci. Dupa ce nasc cred nu vreau sa aud de fierturi si gratare pe termen nelimitat.
Mirtha
20+
Otiliav spune:
Catalina, stiu ca mi-am facut de cap. Stiam ce ma asteapta la Berlin ca de obicei asa facem in teambuildinguri, insa a fost si mai mult ca am mers cu metroul si trebuia sa schimbam, urca/coboara scari la greu, ieri la cladirea parlamentului am urcat in cupola si nu a fost putin, plus emotii multe, ne-am ridicat la 150 m cu un balon cu heliu, iar una dintre aterizarile cu avionul a fost cam nasoala. De aceea m-am si zbatut sa fac rost de medicamente joi inainte sa plec.
Credeam ca stii sa pui linkul, oricum eu nu m-am suparat deloc doar spuneam de ce nu s-a pus pana acum.
Ca sa pui un link in lista intai te loghezi ca nov-dec2008 si parola corespunzatoare
dupa care apesi pe modfica mesaj, iconita arata precum o coala de hartie cu un pix peste ea. Dai scroll si unde sunt linkurile utile scrii [url=adresa corecta]Os nazal[/url] si dai vizualizeaza modificarile. Daca este totul bine si frumos apesi pe trimite modificarile. Succes, stiu ca poti! Si oricum acum nu mai plec o perioada asa ca te ajut cu mare drag daca mai ai nevoie.
Mirtha, ca sa gasesti ceva mai usor la capitolul 40 de exemplu, dupa ce intri la o pagina a capitolului, apasa pe Versiune pentru imprimanta si apare tot capitolul ca un document word in care poti sa cauti foarte usor cu CTRL+F. Butonul Versiune pentru imprimanta il gasesti in dreapta sus unde mai sunt si Subiect nou, Raspunde la subiect si Trimite subiectul unui prieten.
Bebecris, ma bucur cai vesti bune.
Dandusa, asa am patit si eu cu Ana, pana la o luna vrei nu vrei a dormit cu mine in pat si-mi era si mai comod dupa operatie. Dupa aceea ne-a spus pediatra de un copil sufocat sub plapuma si cu mare stres a dormit in patutul ei pana cand la 8 luni cand au inceput dintisorii sa iasa si eu eram pe post de suzeta ambulanta. Dar oricum ziua a fost folosit intensiv ca pana la urma este un tarc din care nu iese copilul.
Si tati nu a suportat treziri multe noaptea asa ca a preferat canapeaua din sufragerie
.
Diana, bafta cu mutatul, inteleg ca v-ati luat casa noua asa ca felicitari multe, sa fiti fericiti in noul cuibusor.
Amalia, cand primesti rezultatele de la testul FISH.
Catalina, Carmendu, Marush, fetele cu FIV si eu stiu ca trebuie sa se ia in calcul ca ati facut FIV. Nu cred ca ati facut diagnostic preimplantare dar ideea este ca la FIV nu este doar mama natura ci embrionii implantati sunt selectionati atent, stiti voi mai bine decat mine cum au primit notele in functie de evolutie, fragmentatii, forma iar probabilitatea unui defect cromozomial este mult mai redusa.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
BraveGirl spune:
Am revenit si eu. Sunt f fericita ca am in sfarsit si eu o urma de burtica. Maine o sa fac poze cu burtica sa o vedeti si voi.
Nu am timp acum sa citesc din urma (sper s afie doar vesti bune) asa ca va pup pe toate!!!
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
mamiseli_11 spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by mav
....Desi am vazut ca nu mi-a dus nimeni dorul (nu ca as fi avut asemenea asteptari), sunt prea dezamagita ca sa pot sa tac si tin sa va atrag atentia ca am intrebat si eu ceva serios in legatura cu concediul de maternitate, acum mai bine de 22 de pagini....
Nu doresc sa-mi cautati mesajul si sa-mi raspundeti, pana la urma m-am lamurit.
Insa mi-e greu sa cred ca toate cele care au scris dupa mesajul meu sunt casnice si de aceea n-au stiut sa-mi raspunda sau ca mesajul meu era atat de neinteresant si... offtopic... incat a meritat sa fie total ignorat.
Toate cele bune!
19+
Mami de Sebi (04.02.2004)
CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
--------------------------------------------------------------------------------
Abia acum am vazut mesajul tau, ce sa fac, n-am intrat si eu cateva zile pe forum! Chiar daca ai primit raspuns, mai zic si eu o data. Primele 5 zile de concediu medical se platesc de firma, restul de casa de asigurari (asta la concedii medicale normale). La sarcina si lehuzie se platesc integral de asigurari. Insa intervine un spil: cand vine ziua de salariu, firma e cea care iti da banii apoi depune dosar la Casa de Sanatate sa isi recupereze banii pt concediul medical respcetiv. Mai revin cu informatii daca mai e nevoie.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
BraveGirl spune:
Desi sunt in criza de timp, nu m-am putut abtine si am citit primele pagini din cap asta.
Anes- iti tin pumnii sa fie totul bine! Gandeste pozitiv si o sa vezi ca maine o sa-ti confirme dr ca bebitul tau e sanatos tun.
Legat de kg...eu am plecat de la apeoape 45,5 si am ajuns la...45,5
. Cine vrea sa doneze kg ma ofer sa le accept.
Azi am fost la Miniblu si m-am uitat in catalogul de mobila. Au niste modele absolut superbe. Culori neutre, f frumoase. Dupa ce aflam ce sex are bebe ma duc sa dau comanda. Noi o sa luam mobilierul neutru sau alb, dar lenjeria de pat o vreau colorata.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Otilia multumesc pentru info.
Corina Miniblu este cel de aici http://www.miniblu.ro/Categorii/Camera_bebelusului/Patuturi.?
Daca nu e unul si acelasi , poti scrie data viitoare adresa completa a magazinului ?
Mirtha
20+
Otiliav spune:
Am si eu ceva de intrebat important si raspunsul nu este de gasit pe google, cred ca depinde si de cine face amniocenteza sau cordoncenteza.
Ce rezultate sunt prezentate pe foaia de la amniocenteza/cordoncenteza. Se fac trisomia 13, 18, 21 dar care sunt celelalte analize.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2