Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
Carmendu...daca 5000ron sunt scumpe cum ti se pare 5000eur? Eu cred ca tb sa nu ai toata tigla pe casa sa dai atat pe un patut. Dar pe doua ?!![]()
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
diana21 spune:
Eu la fetita am avut patut de plasa, din acela de voiaj, si pot spune ca mie, personal, mi se pare o porcarie. In primul rand, salteaua aia e foarte, foarte instabila si subtire. In al doilea rand, cand creste bebe si muti salteaua la nivelul de jos, e mult prea jos, adica la vreo 10 cm de podea, ceea ce este extrem de incomod pt. mamici, mai ales noaptea. Mi se parea mereu ca acolo, jos, e mult mai frig si ca trage curent pe sub usa. In plus, senzatia copilului e ca sta intr-o cusca, motiv pt. care a mea a refuzat sa mai stea acolo de la 11 luni. E ok insa sa=l ai pt. deplasari, e ideal in concediu, la mare, la bunici, oriunde, pt. ca se pliaza si incape lejer in portbagaj si nici macar nu e greu. Un alt avantaj ar fi acela ca bebe nu se poate lovi si nici nu exista pericolul de sufocare, cum exista la cele de lemn, daca folosesti aparatori laterale din burete. Un alt dezavantaj al patutului cu plasa ar mai fi acela ca bebe nu se p[oate ridica in picioruse atat de usor si de repede ca intr-un patut de lemn.
Eu am sa iau un patut de lemn de data asta. A...si inca o chestie c are imi place la patuturile de lemn! Exista modele care au o laterala mobila, adica o poti da jos dupa ce bebe implineste un an. Practic se transforma intr-un pat de copil.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
catalina2307 spune:
Anes - 49kg. Eu eram al naibii de supla.
Miky - eu exact asta fac. Ma indop.![]()
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
diana21 spune:
Catalina, mersi de idee
! Salata de vinete fac azi!
Dar...help cu o reteta de maioneza cu ou fiert!!!
_
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
Diana, la Sebi am avut de la cand am venit de la maternitate si pana la 3 ani, patut-tarc, cu saltea Relaxa (adica cu arcuri, groasa de vreo...20-30cm) si a fost super ok!
De ridicat, s-a ridicat singur in picioruse- in patut- la 6 luni jumate! La 7 luni jumate deja dadea rotocol la patut (pe interior), tinundu-se de marginile acestuia.
Patutul si salteaua au fost singurele obiecte importante pe care le-am pastrat de la Sebi, pt bb2, in rest, am dat tot (premergator, scaun de masa, carucioare, etc...).
Bb2 va dormi in acelasi patut ca si fratele mai mare, eu am fost foarte multumita de el si n-as cumpara pat de lemn.
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
diana21 spune:
Mav, inseamna ca prostia mea a fost ca n=-am schimbat salteaua. Probabil ca daca luam si eu o saltea groasa si solida, aveam acum alta parere
!
_
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
ancaoradea spune:
catalina, carmendu, diana, mav Multumesc de raspunsuri! in privinta pretului cel de lemn e 210roni+140 salteaua, iar cel de panza cam 250-300. La pret mi se par ok, amandoua, in sensul ca nu e mare diferenta, deh avantaj provincia (m-ati terminat cu preturile din capitala). Dar vreau sa iau ce e mai bun pt bebe pana la varsta de maxim un an, cand planuim o mutare peste ocean ( deci lasam tot acasa)
20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
Miky-ea spune:
catalina,eu aveam cam 55 kg cd am aflat ca sunt graviduta la aprox 1,55...deci iti dai seama...ca eram un pic plinuta...si de-asta ziceam ca si eu am diferite pofte "nesanatoase" pe care incerc sa mi le infranez..ca altfel...
...si ti-am zis se vede la mine ca sunt micuta de inaltime...cum zic eu o furnica grasa
Dar pana la uram ,sanatatea este cea mai importanta!!!!!![]()
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
carmendu spune:
quote:
Originally posted by catalina2307
Carmendu...daca 5000ron sunt scumpe cum ti se pare 5000eur? Eu cred ca tb sa nu ai toata tigla pe casa sa dai atat pe un patut. Dar pe doua ?!13+ cu 2 louloudakia
![]()
Va iubeste mama
da cum era cu 4 la mine!!!!?!?!?
diana - incerca sa nu faci salata de vinete cu maioneza. fa-o doar cu ceapa. sau poti sa incerci sa o faci cu lamaie. joaca-te cand faci mancare. experimenteaza!
16+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
catalina2307 spune:
Grecii fac vinetele cu usturoi nu cu ceapa. Mie nu prea imi plac dar prietenii mei mananca la greu.
Carmendu pai ce...20.000 eur in plus sau in minus conteaza? Oricum eu tot timpul fac glume cu sotul meu ca avem copii investiti de cand i-am programat.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama