Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 4
Miky-ea spune:
ancaoradea,multumesc pt raspunsul tau...M-am mai linistit..
Fetelor eu eram plinuta si inainte de sarcina si sunt si mignona
....imi doresc sa nu ma ingras foarteeeeeeeee mult....dar cel mai important este ca piticul meu sa fie sanatos!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
anes spune:
loren@, dandusa multumesc pentru incurajari! 
Am reusit sa ma programez la dr. Herghelegiu pt. MAINE la Clinica Sanador din Buc. Sunt cu sufletul la gura si sper sa imi infirme rezultatul TT, mai ales ca, v-am spus si voua... a fost facut ... cum a fost facut!!
Si sunt si dintre voi care au avut DT bun, iar dr. nu a recomandat sa se faca si TT. Parerile sunt impartite in privinta exactitatii celor doua teste.
Deschideti link-ul acela dat de catalina, va va edifica in privinta DT.
Si eu simt miscarile lui BB si de fiecare data imi dau lacrimile. Dar sper sa fie bine!
P.S. si pe mine ma enerveaza uniformizarea si monotonia asta de culori la copii (roz si respectiv albastru). Mie imi plac o multime de alte culori si cu siguranta ii voi lua lui BB ceea ce consider ca ii sta bine, iar mobilierul tot in culori neutre il cumpar.
18+ 
catalina2307 spune:
Diana ,Carmen si eu ma gandesc la fel...ma enerveaza patut roz, patut albastru, hainute roz, hainute albastre, sau mai rau hainute la fel ca sunt gemeni. Cahhh. Si eu ma gandesc la patuturi albe, sau culori neutre iar pentru camera sa o las alba si sa chem pe cineva sa picteze. Nu stiu ce...o scena din nemo sau bambi sau orice altceva.Fara tapet , barbie si spiderman.
Dar am un stres...nu este pra devreme?! Ca mama mi-a facut creierii banita cu tampeniile.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
alexutza_26 spune:
Ziua buna burtici....
...greu cu tinutul pasul cu voi..., mai ales ca nici nu prea am fost in apele mele...
Sa va zicem cate ceva despre noi..suntem in 13 sapt(nu am schimbat semnatura), am facut echo si DT - la care asteptam rezultatul, la echo mi s-a parut un bebe atat de agitat, eu obisnuita cu grasanu care de abia se misca...eee, acum e deja o alta poveste[;)- mi-a mai zis ca e posibil ca mugurii care se vad intre picioruse sa fie de sex feminin, dar mai asteptam cam o luna, pana la urmatoarea echo
- asa mult mi se pareeee.........
Vorbeati despre kg adunate - eu am luat deja 3 kg...imens, mai ales ca mi-a zis sa am grija ca nu cumva sa pun pe mine mai mult de 15 ....uufff, e greu tare, ma tenteaza toate,desi stiu clar ca nu toate ajung la bebe![]()
Si eu am o asa zisa insuficienta respiratorie, tare greu respir seara, trebuie neaparat sa stau jos si sa incerc mereu sa ma adun, ca simt ca imi pierd respiratia - eu am pus-o pe seama greutatii corporale, desi stiu ca e din vina diafragmei, stau si ma intreb mai tarziu cum va mai fi!!!!!!
Cam atata despre noi...poate mai apuc sapt asta sa intru sa va mai tin la curent cu noutatile despre noi!!!

Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 11+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
catalina2307 spune:
Miky eu m-am ingrasat 10kg si am pierdut (luna asta) cam 2-3kg. Acum am cam cam 56-57kg. Dar am 1,78. Si desi toata lumea imi spune "ai unde pune" parca totusi nu as vrea sa fiu cat China la sfarsitul celor noua luni. Eu sunt si inalta (la o persoana mai scunda cand e plinuta parca nu e asa rau) as arata precum Colosul din Rhodos regasit. Si sa fim serioasa ca daca balotam doua paini/zi nu o facem ca cer bebeii ci ca ne e foame noua :). Stiu eu ca doar am dat gat o paine mai devreme cu salata de vinete. Si pe cuvantu meu daca au cerut gemenii. ![]()
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
ancaoradea spune:
Fetelor, m-am hoatarat, o sa-i cumapar patutul. Vreau sa incep sa cumpar lucrusoare pt bebe, ca sa nu lasam pe ultima suta de metrii, sa ne darame financiar. Deci vizez promotiile. Acum dilema...patut de panza sau de lemn? Sunt cam acelasi pret, doar ca la cel din lemn salteaua trebuie luata separat..Help please!
20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea
catalina2307 spune:
Ancaoradea acum depinde cat vrei tu sa investesti . Am vazut si patuturi de 1000eur si 5000eur
si de 300eur.
Mie sincer mi se pare aberant sa dau pe un patut cat pe o masina, dar fiecare cu ambitiile lui.
Patutul de panza e ok...dar parca tot cel de lemn este mai practic si sa spunem mai elegant. Asta de panza da senzatia ca a venit bebeul in vizita si sta sa plece.
(am vazut ca nu esti din Buc dar daca ai drum pe aici am vazut la IKEA mobilier frumos, preturi rezonabile si usor de transportat.)
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
carmendu spune:
fatelor, eu m-am ingrasat aproape 2 kg. azi am vorbit cu o prietena care e garviduta in 18 sapt si mi-a zis ca s-a ingrasat 9 kg!!!!!
eu cred ca daca ti-e scris in codul genetic sa te ingrasi in sarcina, poti sa faci tu ce-ai face, ca tot te ingrasi! nu e cazul sa tii cura de slabire dar nici sa manaci pentru 2.
am vazut patut la 2100 roni. mi-e mi s-a parut mult, da' mi-a zis o prietena ca sunt patuturi si la 5000 roni. cam mult totusi.
cat despre hainute, o sa incep sa-i cumpar din germania cand plec. traiasca h&m si c&a! si mai am o gramada de prietene care au deja copii si s-au anuntat ca o sa-mi dea hainute. eu n-am nici o problema cu primitul hainutelor de la prietene. am incredere.
16+ 
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
anes spune:
![]()
![]()
catalina si eu sunt inalta! Am 1,80 m si desi am in jur de 65 de kg arat destul de supla
. Tu cat aveai inainte de sarcina daca ai luat 10 kg ?
Oricum, chier daca nu vreau sa ma ingras excesiv in sarcina, asta este cea mai mica problema.
Si eu vreau sa incep sa ii mobilez camera lui BB, dar mai intai sa aflu ca este bine.
alexuta ai luat putine kg, nu-ti face griji! Si eu am luat cam 2-3kg pana in prezent, avand in vedere ca in primul trimestru anu am avut pofta de mancare.
18+ 
Miky-ea spune:
catalina, eu sunt micuta de inaltime si ma simt ca o furnica ...
...cand m-am cantarit sambata am constatat ca am luat "doar" 3 kg si avem 17 saptamani.Sunt convinsa ca e f importanta si vointa,adica este esential sa ne hranim,,,,insa nu tb sa ne indopam!...doar ca vrea bebe...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png