Eee, acu' cativa ani era o reclama in care aparea Letitia Casta, cu o pereche de picioare superbisime, dar nu mai stiu cum se numea si de la cine era autobronzantul ala. Am citit ca vara cel mai usor maschezi celulita cu autobronzant. Ati incercat? Asa e? Eu nu mai stiu cum sa fac, vine caldura si tare mi-i urat sa pun numa' panatalon si fuste pana la genunchi...
"sky is the limit!"
Eu am tot incercat autobronzante de diverse firme si preturi si toate imi lasau pete pe piele. Am pielea ala si sunt obsedata sa am putina culoare Se gasesc in farmacii acceleratoare de bronz, e unul chiar romanesc, te dai cu el si iesi undeva in curte, la piscina, la munte...sa te bronzezi. Solarul nu-l recomand cu mare caldura, eventual bronzul cu acea noua metoda pe care nu am incercat-o cu pulverizator.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
quote:
Initial creeata de rory76
Eee, acu' cativa ani era o reclama in care aparea Letitia Casta, cu o pereche de picioare superbisime, dar nu mai stiu cum se numea si de la cine era autobronzantul ala. Am citit ca vara cel mai usor maschezi celulita cu autobronzant. Ati incercat? Asa e? Eu nu mai stiu cum sa fac, vine caldura si tare mi-i urat sa pun numa' panatalon si fuste pana la genunchi...
"sky is the limit!"
Summer beauty de la Nivea. E crema de corp bronzanta, cam dupa 5 aplicari esti destul de negruta
Nu am avut probleme gen pete, culoare neuniforma, etc.
Faceti plaja!In sezonul asta e simplu.Rory, cel putin tu n-ai de ce sa-ti dai cu autobronzante cind locuiesti la mare.Si e doar o iluzie......eu sint super bronzata si celulita e tot acolo.