Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 4
gudinde spune:
Mstela este un pret pe care cred ca majoritatea cuplurilor nu si-l permit. Sau in fine, ma bucur daca unii au salarii mai mari.
La noi, daca ramane gradinita de care s-a inamorat cumnata mea, va fi un efort financiar de familie caci altfel nu se poate.
simonette spune:
Fetelor...
ma iertati ca dau buzna, ca si asa ma simt tarer prost fata de voi,. ca mereu imi propun sa intru si eu mai des si nu reusesc! Vroiam sa va spun ca...MI-A VENIT CICLU!!!... Ce parere aveti de asta?
Credeti ca afecteaza in vreun fel calitatea laptelui? Ca nu am inceput inca diversificarea...ma gandesc ca ar cam fi cazul dar as vrea sa incep de la 4 luni, adik peste cateva zile... Vad ca unele dintre voi au inceput si consider ca e ok!
Ei?
Cand o merge luca la gradi sigur voi intra mai des!
Va pup si va doresc mult bine!
La intalneala sa va ganditi si la mine...ca desi nu-s prezenta, inca va iubesc!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
nicol_conte spune:
Hello stol!
Adriuta bine ai revenit in Romania! Imi pare rau de intamplarea cu furatul din bagaje, traim in Romania..
Vio mi-au placut la nebunie pozele voaste! Tu arati superb ,iar de micul motociclist ce sa mai zic?E un frumos si iti seamana! Sunteti o familie reusita!
Clau weekend placut la Ploiesti!Speram sa fie cuminte Rebe asa cum stie ea
Tuchita sedera placuta la "casa copilariei"(parca asa ai zis?)
Am vazut si pozici frumoase de la botez cu Maria Roxana de Elara , e un pic carliontzata?
Stela imi pare rau ca inca vomita Teo.Noi pana acum nu am avut probleme d-astea si sper sa nu apara de-acum incolo. Eu mi-am facut pofta de papanasi acum 2 seri cand m-a scos randunoiul la restaurant,doar noi 2 asa...am lasat amandoua fetele la mama, ca mare noroc am eu cu ea, sa traiasca 100 de ani.
Ca tot vorbeati de ACO , randunoiul zice ca ar fi mai bine sa-mi pun sterilet.Inca nu am vb cu doctora,abia joi ma duc la controlul de 6 saptamani(care or sa fie 7).Voi ce ziceti de asta?
Mamaruta eu am pompa electrica de la Nuk, am luat-o acum o luna,dar, sincera sa fiu am folosit-o doar odata si as vreau sa o vand.Am constatat ca ma descurc sa ma mulg foarte bine cu mana,mi se pare mai putin dureros si mai mult decat atat e vorba de sterilizat si mi-e asa o lene,mai ales ca nu am aparat de sterilizat si tre sa stau sa fierb la alea dupa fiecare muls ...Daca te intereseaza, da-mi un PM.
Zoze si Naty pupici , ma bucur ca v-ati impacat.
Se pare ca Ursuleata tot suparata e..
Mai fetelor , dar soparlita noastra Gecko, nici acum nu a terminat cu mutatul?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
bubu05 spune:
Buna mamici randunici!
Noi am fost in Tineretului, a fost tare frumos, ne-am intalnit cu Sovi, Sasha si Omu' din dotare, niste draguti, toti trei! Piticii au luat masa in oras, au papat tzitzi la aer. Bineinteles ca Stefan a facut si circul de rigoare cu urlete , printre parturi multe is un big kk iesit din pampers s-a calmat si a dormit linistit.
Pun poze mai tarziu!
Fetelor, va multumesc iar pt. incurajarile voastre!
N-am apucat sa citesc din urma, poate am timp acum.
Nu i-am mai dat lapte praf, doar san, m-am linistit cat de cat si lapte am, nene! Mai beau galactogil sa fie si mai mult.
Azi-noapte a fost tare cuminte, a dormit 4 ore dupa baie, s-a trezit la 2, la 5, la 8. Apoi la 9 s-a culcat iar o ora.
Mamaruta, incep iar sa-i dau sab, nu-i mai dadusem de 2 saptamani...
Revin.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
Simo bine ai revenit pe crenguta! Simo de unde ideea ca daca ne vine ciclu scade calitatea laptelui?Chiar asa e?ca eu nu stiam! Mie cred ca mi-a venit ciclu la 5 saptamani, dar a fost un pic diferit, in sensul ca fara dureri de burta si nu foarte mult cantitativ.Sau o fi fost altceva?
Fetelor, reclama cu pampers a plecat in weekend?Sau am scapat de tot de ea?
Pozici
nicol_conte spune:
Ce mor de ciuda si sunt chiar invidioasa pe voi ca va intalniti in parcuri si eu nu pot sa ma vad cu voi toata ziua -bunaziua! Tre' sa ma mut in capitala, ce sa mai!
Bubu asteptam pozicile!
Pozici
simonette spune:
Nicol Nu stiu daca scade sau afecteaza calitatea laptelui, dar din cate am citit pe net s-ar parea ca in zilele respective se schimba un pic gustul si ca bb ar putea stramba din nas la tzatica... Iannis a fost un pic mai agitat ieri!
Nu va mai spun ca vreo 2 saptamani m-am simtit asa de rau, cu stari de voma cu ameteli de am facut si test de sarcina crezand ca am ramas... Se pare ca de la asta mi-a fost asa de rau! Si inainte cu vreo saptamana am tot avut dureri de burta ca cele de la cm...neplacute tare! Noroc ca nu erau in fiecare zi si nu durau mult
Va iubesc!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
ariel_7000 spune:
bubule, tot asa facea si teo scandal cand sugea....sunt 2 situatii, in cazul lui, cand face asa:
1. are aer in burtica, chiar dupa 5 minute de supt, cum zicea si adriuta, e bine de pus bb la ragait si inainte de supt, iar in timpul suptului cat mai des...
2. nu mai e laptic in rezervor....si daca mai e si acel "let down" de care povesteau vio si adriuta, e clar ca se lasa cu nervi si tipete! in acest caz, eu il pasez pe teo la cineva, sa-l ragaie, iar daca sunt singura il pun in legan/scoica/pe pat (in unghi de 45 grade), ma mulg si ce am colectat in 30 min. ii dau apoi cu biberonul....prefer genul asta de completare...
stela, m-ai speriat cu fontanela aia!!! ma duc sapt viitoare la dr. sa vada ce-i cu ea. culmea e ca uneori mi se pare mai mica, alteori mai mare, uneori afundata, uneori normala, alteori bombata ....cred ca bantuie paranoia si pe la mine:)
incearca metoda de ragait pe care am spus-o mai demult. adica, pt vreo 2 minute tine bebele ridicat la nivelul pieptului tau , apoi ridica-l incet, fara miscri bruste, pe umar, ai grija ca stomacelul sa nu fie apasat de umar. bate-o usor pe spate. metoda era explicata mai pe larg undeva la subiectul cu alaptarea (help line), de la femina intim.
gudinde si eu as vrea sa te cunosc "in real life":)....de fapt pe toate as vrea sa va cunosc!!!
referitor la gradi, de ce trebuie sa fie musai particulara? sunt si gradi de stat f. bune, cu personal ok...
limba straina :))).... e ceva mai mult de joaca. alex face engleza, eu am dat-o acolo in ideea ca va face germana (dar s-a anulat)...iar "teacher" e o draguta, ii invata lucrusoare dragute. la serbare chiar am fost impresionata. si eu am predat engleza la gradi unde am lucrat (de fapt era gradi cu vorbire in engleza, mofturi!!!) si nu faceam lucruri prea dificile cu ei...au fost si cazuri ridicole, adica la serbarea de 1 iunie, i-am invatat pe pici cate o poezioara, un cantecel, au avut o sceneta si fiecare cate un rolisor...la gradi unde eram eu, se primeau si piticutzi foarte mici...adica 1 an, 1 an si juma....iti dai seama ca pt bani...si ca sa aiba parintii unde sa-i lase peste zi...de ei se ocupa o alta fata. la serbare, mamica unui pusti de 1 an si 3 luni a facut diati showul ca fiu-su nu a avut rol in sceneta si ca nu stie nimic in engleza! m-au apucat bazdacii atunci si spre disperarea patroanei, i-am zis acelei tanti ca mai intai sa-l invete pe copil sa zica in romana:mama, caca, pipi, papa...s-a suparat pe mine:)) patroana s-a sucarit si ea, ca am suparat clienta:))) oricum, am plecat de acolo, pt ca era mult prea mult pt nervii mei si pt bunul meu simt sa asist la bataia de joc care o reprezenta acea gradinita. si atunci mi-am jurat ca nu o voi da pe alex NICIODATA la gardi particulara...
tuchi, sper ca nu esti prin zona:))) mi-e pofta de morrrrr de ceva dulce (praji, cioco sau inghe - hai ca am inceput sa ma exprim ca alex)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
natynic spune:
Simonette, . Cand mege Luca la gradinita?
Gudinde, lasa vrajeala! Pana la ce ora esti la serviciu?! Ideea lui Sovi e excelenta, eu nu mai insist pt ca tu stii f bine cat imi doresc sa te cunosc, poate doar sa rog toate fetele sa faca galerie ca sa vii si tu. Ca ne intalnim noi la 16.30 dar nu plecam in secunda urmatoare, sa stii!
Stela, nu cred sa aiba legatura cu varsta corectata (mai ales la Teo unde...corectia e f mica). dar, stiu eu? sa nu aiba leg cu varsaturile...poate mai pierde din Vigantol.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ariel_7000 spune:
simonette, am citit in dr. spock, ca nu sunt probleme cu alaptatul in timpul cm. cica ar fi mai mult vb despre superstitii si babisme.
am mai citit despre fontanela ca s-ar inchide mai devreme si din cauza administrarii de ca....uffff! si eu i-am dat ca pharco!
am mai citit si ca nu ar fi probleme, atata timp cat diametrul cranian este bun si nu prea mic...hai ca mi-am gasit tema pt acasa!
chiar este bun galactogilul! aseara, dupa ce a papat doar un san, l-am cantarit pe teo si avea 120 gr in plus, ceea ce la mine parea "mission imposible":).120 ml doar la un san! wow:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO