Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 20
nicol_conte spune:
Roxana super rochita ta pt botez!S-o porti cu placere!Rochita albastra a Antoniei i-a adus-o nasa la botez si am inteles ca a luat-o din Mall(nu stiu din care , dar cred ca ala de pe B-dul Timisoara) si ca a costat vreo 130 ron.Cu atat mai mult ma oftic ca nu e macar cu un nr mai mare sa o mai pot imbraca de cateva ori cu ea.
Soacra-ta asta are tupeu!Bine faci ca-i faci in ciuda.
Tuchita bine ai revenit acasa!Multumesc de aprecieri!
Sovi sa-ti fie de bine cele libaneze! Recunosc si eu ca este foarte frumoasa fetita mai mare a randunoiului...si are niste ochi albastri...mama-mama..
Naty sa va fie de bine plimbarica la bunici si felicitari pt kk victorios (ce haios suna)
Simonette felicitari pt curajul vostru. Sa va ajute D-zeu sa va mearga bine acolo si sa nu trebuiasca sa veniti in Romania decat in vizita.Mult noroc!
Nicoleta noi am cumparat cadou la nasi de vreo 550ron
-un fier de calcat profesional (si mi-as dori si eu unul) pt nasa ca i se stricase
-un set de pat foarte frumos
-o pilota de vara pt nasu ca e cam friguros.
Fug sa fac baie la bebe ca aseara am sarit-o
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
cleme spune:
Roxana nu te mai enerva, gindeste-te ca asta e doar inceputul, mai ai inca de auzit o gramada de remarci inteligente, cit despre cadouri ti-am zis cind a venit soacra-mea acum vreo 2 luni cu o bluza pt Diana cu volanase la git care ii intrau in gura pt ca imi tot zicea ca o tin prea dezbracata si daca a vazut ca nu are sanse a preferat sa-i cumpere ea ceva sanatos? Asa ca nu te mai enerva si apropo e super rochita pt botez!
Mama ce ma oftic, e a doua cursa de F1 in care Kimi nu ia nici-un punct si uite cum din seful clasamentului ajunge pe locul 4!!!
In rest am vazut o serie de poze cu bb-ei care mai de care mai frumosi dar deja in capul meu este o varza totala asa ca mai bine nu nominalizez ca sa nu se supere cineva ca a fost scapat din vedere.
Cit despre rochite, am o gramada pt Diana, chiar azi a mai primit una dar UNDE E VARA??? ca m-a disperat vremea asta idioata!!
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
amira_roxana spune:
heei, cleme bine ai revenit! sa se duca pe campii soacrele astea!
si asha esti fan kimi, si randunoiul la fel! maine poate ne vedem prin parc dupa amiaza, daca o fi vreme frumoasa!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
nicol dar stiu ca le-ai luat nasilor cadou, nu gluma! iar rochia tot mi se pare frumoasa si la carutza de bani care a costat!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Hai ma Cleme, ca mai sunt curse detule! Si mie imi place de Kimi iar de cand e la Ferrari nu ma mai cert cu randunoiul!( desi el il prefera pe Massa!)
Am pus trupa in pat, sa vad daca se mentine linistea! Sebul dupa ce a bobinat ca un purcel cred ca doarme dus, sa vedem daca am avut succes si cu sister!
N-am chef sa ma duc maine la munca!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
nicol_conte spune:
Gata baitza! Acum papam si scriu cu o mana.
Cleme esti pasionata de F1? Si mama mea se uita, iar cand sunt curse de pe alte continente si le transmit astia la ore 3,4,5 dimineata s-o vezi ce-si pune ceasul sa sune...nu rateaza nici macar calificarile.De altfel, n-are nimic in comun cu masinile sau orice legat de ele, dar pt F1 a facut pasiune.Ii urez mai multa bafta favoritului tau de acum incolo.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
tuchita spune:
Tzeapa!
A venit Ili sa-mi spuna ca am uitat sa-i pun sosete!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
cuscra, nici eu nu le am p-astea cu comunicarea cu soacra, iar acum ca randunoiul nu vorbeste cu tata, nici nu mai fac vreun efort cu ea, ca sa se echilibreze balanta!
nicol, ce tare e mama ta
nicoleta si noi am cumparat pt nasi un set cu pilota de vara si un copacel bonsai ginseng de un metru inaltime, care le-a placut ff tare!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Tuchi, valeu ce zici tu acolo cu copchiii la resto . Probabil ca ne vom mai bucura de asta pana vine bb2. Apoi stam pe bara o vreme. vom comanda poate cand si cand pt acasa.
ARoxana, musc-o de beregata pe socrela, nu te lasa :)
Nicoleta, noi le-am facut cadou inima noastra nasilor :)) Spre rusinea noastra, doar am profitat de faptul ca avem nasi gurmanzi si iubitori de peste, si le-a facut mama pachete-pachetele cu diverse preparate, basca scrumbie de la congelator, ca is in limba dupa ea si la ei nu se gaseste.
Cuscra, da mergeti la Capitan cu Iulia, numai bine iesiti si voi... acolo se poarta copiii, cred ca nu ii mai mira nimic pe oamenii aia! Odata am vazut-o pe o nevasta de arab ("Arabela" ) cum dadea san la bb la masa :)
Nicol, a nu se intelege ca Antonia si Alexia sun mai prejos! 3 zane are tata! Ce n-ar da randunoiul meu sa aibe 3 zane
Gata, a venit randunoiul cu o salata maaare yamm
va pup, noapte buna!
peseu: declar un Sasha super-deocheat de tigancile din piatza care nu isi dezlipeau ochii de la el.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
PIDANA spune:
seara buna!
va scriu in disperare de cauza: ma doare burta in dreapta, zona ovarelor. Nu se duce durerea pe picior insa e acuta. abia ma misc sa iau bb din pat. poate fi si durere de ovar sau clar e apendicele?
am ramas si cu o stare de voma- am mancat aseara un lapte batut si azi de dimi au inceput crampele, sotu numai ca n-a facut pe el, eu nu m-am deranjat la stomac, dar am iesit de cateva ori.
deci daca isi da cineva cu parerea, va multumesc anticipat.
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2195645060103514128QPIuBX