Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simonette, foarte interesant cum ati ajuns belgieni, chiar curajosi, va felicit!1 dar acum cum e, sotul lucreaza?..adica trebuie sa pleci de acasa cu o suma considerabila cred, incat sa ajunga pana gasesti job, pana inveti limba etc, nu?..
tuchi, sovi, naty
cuscra ff misto rochita, bravo, bine ai facut ca ti-ai luat-o!..hmmm, cam naspa soacra-ta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.

Am vazut o gramada de poze cu copii superbi!

Noi furam afara la plimbare... bb doarme de rupe in astfel de plimbari, insa numai daca e in miscare, am mers si in selgros...

INTREBARE: ce cadou ati facut nasilor la botez? ca avem si noi botez pe 14 si ne tot intrebam...

Naty, hai sa mai scriu o data: bebele meu a luat in prima luna 1,25 kg si a crescut 10 cm, deci de la exceptional in sus si cu greutatea, si cu inaltimea. La 6 saptamani avea 1,5 kg in plus fata de greutatea de la nastere. DAR fiindca eu sunt o stresata cand e vorba de copii, fiindca la Stefan nu am reusit sa alaptez decat 3 saptamani... ma tot agit! Stiu canu e bine, ca bebe simte starea mea... ce imi doresc e sa am lapte cat mai mult timp, acum e ok, sunt mai relaxata.

Se trezi piciul...

Va pup.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicoleta, pai e exceptional!
Cuscra...mancare libaneza.... Maine imi comand pe net, gata! Ariel, n-am dreptate?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Roxana, ca sa ma lamuresc; tu stai cu soacra impreuna? va ajuta in vreun fel cu bani?
Anyway, naspa remarcile, nici eu nu suport sa-mi zica cineva pe cine sa chem la petrecerea mea, cum sa ma imbrac! cadouri nepotrivite o sa tot primesti, multumeste-i frumos si daca nu iti plac deloc nu i le da Amirei si poate in final o sa se prinda!
In plus, nu avea ura pe lucrurile de la Cora, ca uneori am luat hainite superbe la preturi foarte bune! In timp o sa vezi ca nu merita sa-ti imbraci copila numa' in haine de firma!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Eu in Cora n-am ajuns de cand o am pe Iulia, in schimb eu insami mi-am luat de acolo 2 minunate scurte de piele intoarsa aflate la reduceri anul trecut...Iuliei i-am luat din Carrefour cateva lucrusoare f dragute, la fel si finutului meu pt care in magazinele de firma nu gasisem ABSOLUT nimic sa-mi placa. Asa ca Tuchi are dreptate. dar, ma rog, daca nu-ti place ce a luat soacra asta e o alta poveste...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

By the way, eu am avut crize de sciatica, stiu ce inseamna, si in asemenea ocazii tocurile mi s-au parut mana cereasca, mi-era imposibil sa calc cu pantof plat. Sigur, depinde de tocuri...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

pe bune daca ma gandisem ca din cauza sciaticii i-a zis soacra Roxanei sa nu poarte tocuri!
Ma gandeam ca zice ca de-acum tre' sa fie femeie serioasa, cu fuste sub genunchi si talpa plata, cu privirea in pamant, ca are copchil de crescut!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stati o leaca, ca nu m-ati inteles! rochitza din cora era luata din chestiile alea de fier in care sunt aruncate toate boarfele si care sunt cele mai ieftine porcarii! si eu i-am luat din cora o gramada de lucrushoare frumoase si de calitate, dar nu din alea aruncate in custile de fier!

si da, tuchi, ne mai ajuta cu pampers, lapte pt asta mica, dar zilele trecute ma intreaba: dar tie cand trebuie sa-ti vina banii de la primarie(alocatia si indemnizatia)? deci sa intzeleg ca nu prea mai are chef sa ia nici d'astea...ideea e ca eu stiu ca au bani, dar sunt f zgarciti, d'aia ma enervez eu!

cat despre tocuri si sciatica, eu zic ca e strict alegerea mea!

hai ca v-am zapacit!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

aaaa....si i-am aranjat si pe "tanti coca si nenea gigi".sa vedetzi ce nesimtziti sunt dom'le astia de la restaurant: au zis ca pt 2 persoane trebuie sa puna inca o masa, si nu mai au spatiu si mese ca deja a fost totul rezervat!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Begutza asta mic a ras 175 ml, i-am mai facut 30 si inca pare nemultumit! Dimineata a facut greva foamei pana la vreo 2 si se pare ca recupereaza! Ma rog sa nu vomite!

poze

Mergi la inceput