Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
vias spune:
Bujo..esti invitata mea draguta...sper sa nu te razgandesti
...oricum nu are cine sa stea cu mine...ma gandesc ca poate as avea si eu nevoie de cate ceva..e bine sa stii ca e cineva alaturi de tine...multumesc!
Cezariana, intr-adevar este alegerea mea, nu mi-a fost recomandata de nimeni...oricum nu stiu cum as mai putea face fata si la o nastere naturala...sunt obosita...foarte obosita, si suparata...chiar nu-mi trebuie o nastere naturala acum, asta daca nu reuseste Cristi sa-mi provoace cu nervii care mi-i face..
Andreea..as vrea sa am si eu feelingul tau ca toate vor fi bine, dar nu va dcum..si azi...am mers cu Cristi am zis sa merg sa mancam o inghetata...si apoi am mers sa bagam bani pt rata (asa e la millenium...poti baga oricand, in bancomat)...si de acolo am inceput sa ne certam asa de tare, lumea se uita la noi, eu abia puteam sa ma tin pe picioare...si pana la urma am alergat de langa el...si am venit singura acasa...ne-am intalnit in fata scarii, iar el a inceput sa alerge scarile, repede-repede...sa nu mai stea deloc langa mine...astfel de lucruri nu au cum sa se mai indrepte...din pacate...poate o veni ziua cand nu voi mai merge plangand pe strada.,..

Despre nume...eu inca nu sunt hotarata, voi mai vedea...mai e timp!!!
Noapte buna,
Cami 34s+, cu 
pustai
diarux spune:
gata cu mancarea!!! a iesit cred ca buna!
si am reusit sa pun si poze noi pe picasa, cateva "monstre" de orca in devenire!!!
m-am distrat cu burtica pictata de "consortul" ANEI!
am uitat de poezica pentru proaspata mamica:
deci:
Pentru Dana, curajoasa
cu Alessio acasa!
si fara epidurala,
totusi, nastere normala
Iar acum, sa se-odihneasca
Si urand sa povesteasca!
ca tot m-a chinuit talentul azi!
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
Gabriela82 spune:
Violeta frumoasa burtica.
Kimmy eu am spalat tot ce e ptr bb, hainute, prosoape, paturici, lenjerii etc. Eu am citit undeva ca se fierb 25 de minute ptr sterilizare, acum nu-s sigura.
Mada superb leaganul.
Sibylle dragutz ca te-ai simtit bine la concert, foarte fain balansoarul.
Anka ce fun visul tau. Nu sunt din Buc, hai ca vedem cum facem ... mersi
36+ AMR 3+
ANDREEA ???
diarux spune:
DRAGA CAMY
te tot citesc de o bucata de vreme...si sincer u stiu cine ce ar putea zica sa te faca sa te simti mai bine.
e nasol, intr-adevar, sa te simti singura si parasita si colac opeste pupaza sa cada si atatea ghinioane peste tine deodata!cred ca s-a intamplat multora dintre noi sa simta ca au ajuns la capatul puterilor.si mie! si nu o data! ai sa spui ca nu a patit nimeni ca rtine si e corect. stii ca zicea cineva ca "toate problemele mele sunt mai mari decat ale altora, pentr4u ca sunt ale mele."
intrebare: tu nu ai o prietena? sau pe cineva apropiat cu care sa poti vb. conteaza foarte mult sa te poti descrac cuiva. si nu numai cuiva virtual cum suntem noi. e bine sa fii fata in fata cu cineva. chiar daca nu iti da sfaturi , ca nu de astea ai tu nevoie acum. ci pur si simplu sa te asculte si atat.
eu cred ca tu esti foarte incordata si tensionata din cauza atator probleme care se ivesc. nu vezi bnicio scapare si te afunzi si mai tare in ele. de aici si conflictele cu Cristi. nu-l cunosc si nu pot sa il judec, cum nu imi sta de altfel in fire, dar poate nici el nu stie ce sa faca si cum sa reactioneze. (intre noi fie vb. eu tot spun ca barbatii nu prea stiu cumn sa se comporte in anumite situatii si trebuie invatati. nu ai ce sa faci cu cei incapatanati...)
prin urmare, relaxeaza-te putin!!!. incearca sa te detasezi! ia-le pe rand ca daca te gandesti la topate odata...nu mai iesi la capt. si risti sa o iei razna. putin autocontrol. cand vin toate problemele deodata, fa-le putina organizare! ca la doctor, cu programare, frate! azi nu am timp de tine, vino maine! ca si asa nu lerezolvi daca te agati de toate odata! nu stiu daca face sens ce zic eu...si nu stiu cat de mult te ajuta asta, dar eu am invatat in cei 29 de ani de viata (nu-s multi, da nici putini) ca daca nu te ajuti singura, nu te poate ajuta nimeni. si oricat de mult ma enerveaza relplica asta, trebuie sa fiu puternica pentru mine! pentru ca nimeni nu stie sa o faca mai bine. acum tu mai ai un motiv! BBle tau ! pentru el tyrebuie sa fii puternuica. l-ai stresat destul cu problemele de-alungul sarcinii, cum tu singura spuneai! si eu am avut remuscari ca am facut crize de nervi uneori si ca l-au afectat cu siguranta si pe el...si mi-am [romis ca nu mai fac. sper sa ma si tin de cuvant.
fata, baiat...nu o mai lua ca pe o problerma...iubeste-l si atat. si iubeste-te si pe tine putin mai mult! lasa-le sa treaca. ce fdaca nu ai in casa mai nimic? o sa ai. cu timpul. si eu simt cateodata la fel...dar imi trece.
deci :
dupa atata vorbaraie si atat morala de la o biata fiinta muritoare care atrecut si ea prin cateva ...ideea e urmatoarea: fruntea sus! inima mare! si pregateste-te pentru BB!
te
si noapte buna!
sper sa nu se fi schimbat capitolul deja in timp ce eu scriam de zor aici...
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
ellaalba spune:
Caprioara,
examen ACCA?
Ella
quote:
Originally posted by Caprioara
Fetele, inca o data, multumesc de urarile de bafta! Sa fieeeee!
Da, maine am examen, incepe la ora 12:00 si se termina pe la 15:30. Deci sigur la 16:00 am scapat. E nasol ca locatia e al naibii de departe de mine. E la un hotel construit nou langa Targul Vitan, si io stau la Podul Grand. Pana acum examenele se dadeau la Romexpo, si era usor ca luam tramvaiul 41 si eram acolo repede-repede. Acu, o sa pierd mult timp pe drum.
Sun, merci de info cu leaganul. Exact cum spuneam, costa dublu la noi fata de pretul de pe site.
Cred ca maine mai intru abia seara, sa nu ma dati disparuta. Si de marti, iar la scarbiciu, mai am 6 zile lucratoare de prestat.
Vape toati si va urez o noapte buna si sa ne auzim cu bine maine seara! Sa fiti cuminti, da
?
pup you all,
Caprioara, mami deMatei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

.
Matei (07.01.2002) si in asteptare de 
AMR 5 saptamani