Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gata am reusit sa pun poze de azi pe picasa deci daca vreti sa vedeti please do.
Vai la noi este atata de cald sunt atata de molesita de la caldura asta si ma cam doare si capul de la ea.
Acu ma chinui sa fac si ceva de papa ca ne e foame da e inca soare in bucatarie si e cam aiurea. Da cu cat termin mai repede cu atata mai bine.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 17 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kimmy depinde si ce temperaturi sunt dar bebeii cat sunt mici mici sunt cam sensibili nu pot sa isi regleze sg temperatura corpului asa ca un body cu maneca scurta si ceva pe deasupra nu mi se pare mult acuma depinde cum am zis de temp. Sau daca ti se pare ca e prea cald un body cu maneca scurta si p paturitza subtire sa il infasori asa lejer.
Eu de ex cand am nascut si aici era cald ca era august si bebeii dupa ce se nasteau erau imbracati cu body, sleepsuit, manusi si caciulitza si infasurati lejer intr-un fel de prosopel paturitza de la spital si era infernal de cald la maternitate.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 17 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

FELICITARI DANA ! Bine ani venit pe lume bebe Alessio ! Abia astept detalii despre nastere si poze !

Ankalaura, uneori visele sint cai de comunicare intre noi si cei pe care ii visam. Cred ca bebe si-a ales numele Erica Mie mi se pare foarte frumos si international numele si se potriveste la perfectie cu Eliza. Imi si imaginez 2 surioara Eliza si Erica ! Super!

Eu am visat inainte sa stiu ca sint insarcinata cu Matei ca plimbam un carucior pe malul marii in care era un baietel pe care il chema Matei ! Asa ca am stiut din clipa aia ca voi avea un baietel si n-a intrat in discutie nici un alt nume...

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Mada cred ca o sa pun vreo 3 schimburi,si pana la urma o sa ma sfatuiasca cei de acolo cum s-o imbrac .Asa pun si eu un fel de paturica subtirica,si eu cred ca ar fi excelent daca i-as da un body cu maneca lunga,pantalonasi si s-o invelesc asa lejer cu paturica aia.Dar vedem la locul faptei

Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camy daca nu nasc pana faci tu cezariana vin sa stau cu tine, asta daca primesti musafiri Dar si eu te-as sfatui sa te mai gandesti putin cu cezariana, desi stiu ca esti destul de hotarata. Numele pe care l-ati ales e super, io zic sa nu te cramponezi de ideea ca e numele bunicului din partea soacrei. Doar n-o cheama pe soacra asa
Ano vezi sa te apuce si pe tine ziua nascarea, nu noaptea cand doarme lumea. Si dai de veste ai inteles?
Anka nu-mi mai pomeni de casele prioritare ca mor de nervi. Oriunde ma duc stau la coada toti bashtanii cu cosurile pline si daca te bagi in fata stau sa-ti dea in cap. Ce tare cu visu tau, si mie imi place Erica.

bujo 34+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

SALUTARE!!!
am avut un weekend ...relaxant, cu plimbari multe si aer curat. ceea ce e bine. am reusit sa citesc TOT ca de obicei si acum ma straduiesc sa nu uit ce trebuie sa scriu si pentru cine.
mai intai tin sa precizez ca dupa ce am vanit acasa rupta de oboseala, m-am apucat de gospodarit, ce deh! maine e luni si am ore multe si o meditatie si pana la 6...saracu' barbacmiu moare de inanitie. si eu pe langa el. mai ales ca ami nou imi scade glicemiafoarte repede si foarte des. ceea ce nu e de bine! si , cum va spuneam, am prestat o delicioasa budinca de paste cu branza dulce de a mancat si barbacmiu 2 oportii8 babane, desi initial a zis ca lui nu ii trebuie. si ma mai mir de kilograme.deah!
duopa care m-am apucat de mancaruri mai serioase si am pus la foc o si mai delicioasa varza cu costita de imi lasa gura apa numai cand ma gandesc! si am lasat pe maine sa fac ciorbitza de cartofi acrutza ca la noi. lauda-te, gura!
buuuun!
am fost la roman, super de tot. am mancat, am baut si m-am jucat din plin cu printzesa mea blanoasa asa ca nu ma pot asbtine si am sa postez niste poze pe picasa ca e prea tare!
dupa care, azi, am facut pioata si apoi am plecat la Bogdan-Voda, la matusa mea cu ai mei cu tot, ca sa luam o gura de aer mai de tara. ca ne-am saturat de poluarea din oras.Si acolo...dqa-i iar mancare...poze la greu si pisici mortale si caine alintat si gaini criminale. asa ca...am avut un sfarsit de saptamana plin. oboseala se va observa maine dimineata cand imi vor cadea ochii in gura la scoala. Apropo, e ultima sapatamana. deci de sapt viitare sunt si eru in concediuuuuuuuuuu!!!!!!!!!! o fi bine, o fi rau...om vedea.
TECKY ms de urari, chiar ne-am distrat. am vazut si eu poze cu caruciorul si celelalte. frumos! mai ales ca eu nu ma pot hotari.
ANACO, da cu Rh ul m-am mai linistit iar, o sa merg sa ma intep curand. e bine ca ami vb cu voi si vad ca sunteti relaxate. ma ajuta si pe mine sa ma simt mai bine.
CRIS26 da, am remarcat si eu stelutza. nu stiu cum merg lucrurile aici, dar eu sunt tare mandra de ea!
ANNABABY :
1. ai dreptate cu concediul doctoresei. mie imi da un fel de siguranta prezenta ei. nu stiu daca e cea mai buna sau nu, ideea e ca ma simt foarte bine cu ea si stiu ca as fi mai relaxata sa nasc cu ea. am senzatia ca , urmarindu-ma de atata timp, ea va sti ce trebuie sa imi faca. ma rog, ramane sa sper ca va fi ea acolo si nu altcineva.
2. vreau si eu sa vad patutzuuuul!!!da carusior nu ai? baga niste poze ca la cate am vazut in oras ...deja ma apuca plandsul ca nu stiu ce sa iau! si de unde ai luat patut cu tot cu saltea 450? ca sa stiu si eu.
3. la asta cu bagaj mare/ bagaj micm-ai pierdut definitiv! mie mi se pare asa de complicat sa fac unul singur, daramite 2!!! plus ca eu ma stiu. cand incep sa puuuun, uit sa ma mai opresc!
4. ce e treaba cu fumatul, soro??? ai innebunit??? vrei sa dauneze bebelinei?? si la noi in casa s-a fumat mult, dar nu am deprins viciul nici eu si nici sor'mia. din fericire. barbacmiu nu fumeaza...decfi suntem fericiti. eu zic ca daca ai reusit sa te lasi pana acum...vei reusi si de acum incolo. gandeste-te la detalii nasoale cum ar fi de exemplu sa iti simta bebelina mirosul de tigara in loc de mirosul de mama genuina!! Ei? ce zici?
ma duc sas mai amestec in varza aia ca poate o mananc innegrita. si nu de alta, da mi s-a facut o poftaaaaa

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, inca o data, multumesc de urarile de bafta! Sa fieeeee!

Da, maine am examen, incepe la ora 12:00 si se termina pe la 15:30. Deci sigur la 16:00 am scapat. E nasol ca locatia e al naibii de departe de mine. E la un hotel construit nou langa Targul Vitan, si io stau la Podul Grand. Pana acum examenele se dadeau la Romexpo, si era usor ca luam tramvaiul 41 si eram acolo repede-repede. Acu, o sa pierd mult timp pe drum.

Sun, merci de info cu leaganul. Exact cum spuneam, costa dublu la noi fata de pretul de pe site .

Cred ca maine mai intru abia seara, sa nu ma dati disparuta. Si de marti, iar la scarbiciu, mai am 6 zile lucratoare de prestat.

Va pe toati si va urez o noapte buna si sa ne auzim cu bine maine seara! Sa fiti cuminti, da ?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+

AMR 5 saptamani

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Mariana mersi ptr link-uri.

Turturica cu numele ne-am gandit la un altul cu o mai mare semnificatie ptr noi, in orice caz primul nume nu-l schimbam.

36+ AMR 3+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

hai ca mi-am revenit,sunt bine,putzin incordata dar ok...mai dureaza pana nasc!
va pup pe toate
noapte buna

Ana-Maria38+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 12 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

hallo,

examen la ACCA?

Pupici
Ella

Mergi la inceput