Microbisti,Euro!Finala!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by april

Marti va fi moarte intre Franta si Italia, nu-i vad facand remiza, mai ales fara goluri....va fi totul sau nimic. Care castiga are mari sanse sa mearga mai departe. Greu ne va fi sa batem olandezii. Ii vad castigatori in finala.

Oh,april,ce meci de atac cerebral intre francezi si italieni .Ei sunt mari rivali in fotbal,si-au disputat finala CM din Germania,au jucat impreuna in preliminarii(prima oara au cistigat francezii in Franta,apoi au facut 0-0 in Italia)si sunt curioasa ce poa'sa mai urmeze.
Din pacate,italienii au mai mari sanse,au jucat ceva mai bine desi au o aparare cam slaba.
Of,incepe sa-mi para tot mai rau ca Adi Mutu a ratat 11m .

Olandezii si daca joaca cu rezervele sunt buni,a facut van Basten o echipa de toata isprava ...Ne bazam pe faptul ca o vor lasa mai moale si cu contraatacul,si cu speculatul greselilor din aparare.
Meci nul e suficient doar daca si Italia-Franta va fi remiza.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Tocmai s-a incheiat cu 1-2, meciul Suedia - Spania din grupa D.
Spania va termina prima grupa D, avand deja 6 puncte si mai avand de jucat cu Grecia, ultimul meci.
Daca e sa trecem de grupe(noi pe locul II), vom juca in sferturi cu locul I din grupa D, adica....Spania.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Tocmai s-a incheiat cu 1-2, meciul Suedia - Spania din grupa D.
Spania va termina prima grupa D, avand deja 6 puncte si mai avand de jucat cu Grecia, ultimul meci.
Daca e sa trecem de grupe(noi pe locul II), vom juca in sferturi cu locul I din grupa D, adica....Spania.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Nina, numai sa trecem de grupe ca o sa vedem dupa aia care-i treaba cu Spania Adevarul e ca ma tem mai mult e Olanda decat de Spania

Mergi la inceput

Cum stati cu emotiile,ne calificam?
Ia uitati cum Portugalia a lasat-o pe Elvetia sa cistige daca era calificata...asa se intimpla si cu noi?

Aseara am reusit sa vad cite ceva din Spania-Suedia si mi s-au parut cam la fel doar ca spaniolii au mai reusit un gol in ultimele minute deci sunt calificati.

Acum e pe viata si pe moarte ,turcii au redus din scor,au bagat un gol,mai e un sfert de ora si se hotaraste....

Grecii pleaca acasa dar antrenorul lor nu parea prea suparat...ceva de genul ghinion de nesansa .

Cica antrenorul italian se teme ca meciul nostru cu olenadezii nu o sa fie un www.gardianul.ro/2008/06/16/sport-c10/italienii_se_tem_de_biscuitele_romano_olandez-s115618.html" target="_blank">biscuite.Ei nah,ce griji are .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Alina, pe ce posturi se transmit aici meciurile marti? Pana acum ma uitam pe Das Erste, numai ca Ro-Olanda si Fr-Ita sunt in acelasi timp si presupun c-o sa-l transmita pe al doilea. Si pe cel cu Ro il dau pe alt post sau cum?
Sper sa-l vad totusi undeva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Alina, pe ce posturi se transmit aici meciurile marti? Pana acum ma uitam pe Das Erste, numai ca Ro-Olanda si Fr-Ita sunt in acelasi timp si presupun c-o sa-l transmita pe al doilea. Si pe cel cu Ro il dau pe alt post sau cum?
Sper sa-l vad totusi undeva.

Cristina,cred ca pe ZDF va fi unul si pe ORF celalalt.In seara asta asa a fost dar noi ne-am uitat la Cehia-Turcia.
Ce noroc pe turci,miine vom vedea mai multe masini cu steagurile cu semiluna...parca nu erau deja destule .Sincer,imi pare rau de cehi.
La meciurile noastre ne uitam la romani,e mai antrenant .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, noi n-avem prea multi turci pe aici. Stiu din vedere o familie de turci... si aia-s atipici, au la masina steaguri cu Germania. Mai mult italieni sunt prin zona, si croati, si astia da, si-au pus steagul propriu. Eu mi-am comandat mai inainte steag romanesc de pe e-bay, sper sa mai am motiv sa-l pun de marti incolo. Eu zic ca avem sanse . Dar am niste emotii....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Da, noi n-avem prea multi turci pe aici. Stiu din vedere o familie de turci... si aia-s atipici, au la masina steaguri cu Germania. Mai mult italieni sunt prin zona, si croati, si astia da, si-au pus steagul propriu. Eu mi-am comandat mai inainte steag romanesc de pe e-bay, sper sa mai am motiv sa-l pun de marti incolo. Eu zic ca avem sanse . Dar am niste emotii....

Nu,nici noi nu avem turci in zona,chiar deloc dar vad destui prin oras .
Colegul meu turc mi-a spus ca au sarbatorit victoria pe Leopoldstraße in Schwabing,pina spre ora 4 .
Acum turcii joaca impotriva croatilor si cica vor sa-i bata pt ca sunt cam aroganti .

In seara astaa joaca nemtii cu austriecii,moment de mari emotii la noi acasa .Mai joaca si polonezii cu croatii.

Alina

Edit:am gasit articole:unul realist despre prestatia campioanei mondiale si altul despre italienii crizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Imi erau simpatici italienii, dar acum ma deranjeaza aroganta lor; se cred buricul Pamantului si li se pare ca toata lumea comploteaza impotriva lor. Daca tot asa de buni, de ce nu au aratat-o pana acum? Sper sa-i bata francezii mar, sa se invete minte! 10-0 sa-i bata! Noua ne-ar ajunge un 1-0 cu portocalii.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

sper sa jucam bine si sa-i trimitem acasa si pe italieni si pe frAncezi pentru ca deja fac comentarii rautacioase si deranjante, cand de fapt locul inde trebuiau sa dovedeasca ceva era terenul de fotbal.

Incredibil meciul de aseara, Cehia - Turcia, m-au impresionat enorm turcii prin perseverenta, determinare si ambitie. Niste oameni care stau extrem de bine cu moralul, au revenit si au invins de unde erau condusi cu 2 goluri. Bravo lor! Desi mi-au placut turcii enorm pt cum au jucat sper ca ai nostri sa nu ne dea atatea emotii si sa ii execute rapid pe olandeZi si apoi sa isi pastreze avantajul.

HAI ROMANIA!!!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput